jest za duzo innych fajnych marek zeby jezdzic ciagle ałdi
jak narazie nie spotkalem, a wiesz ze jezdze conajmniej kilkoma markami w ciagu dnia audi moglbym zamienic na s-klase ale narazie jest poza moim zasiegiem finansowym.Anonymous - 05-03-2010, 13:47
arekp napisał/a:
ps. srednie spalanie z jazdy po centrum Szczecina - co prawda pozno wieczorne, ale przy spokojnej jezdzie w dzien spala mi ~5,5l/100km, a gdy sie spiesze 7,5l
mojemu znajomemu a4 2.0 TDI pali 10,5 -11,5 l na 100km arekp - 05-03-2010, 15:59
deenbe napisał/a:
mojemu znajomemu a4 2.0 TDI pali 10,5 -11,5 l na 100km
Jesli Twoj znajomy probuje udowodnic, ze dieslem da sie duzo spalic to przekaz mu zeby sobie czolg kupil ;]
A tak na powaznie to goniac auto 'od swiatel do swiatel' tez mialem 11l, ale to bylo w pierwszym tygodniu posiadania
Tak czy siak cos w tej marce jest, ze jak sie wsiada do samochodu (w stanie conajmniej dobrym, a nie po 5 dzwonach i 1 dachowaniu ) to czuc roznice - nawet nowy Lancer jest mniej wygodny, mniej przyjemny niz A3 z 2004 roku.Jackie - 05-03-2010, 21:49 Och jak rany... No naparło się dwóch na volkswageny po operacji plastycznej i się wzajemnie utwierdzają, że błąd robią ale im z tym dobrze
Panowie - Audi, ok ale bez jaj, to zwykły VW jest (i nie trujcie mi, że jest inaczej bo zjeździłem tych aut więcej niż wy obaj razem wzięci ) Jedyny fajny samochód z tej marki to S8, reszta to "marna imitacja lewej stopy" Chcecie komfortu i odrobinę exclusivu? Merc się kłania, chcecie nieco więcej sportu? BMW a jak chcecie i jedno i drugie to już na Was Jaguar czeka Ot się wzięli....Audi, phi
Pozdrawiam
P.S. post z przymrużeniem oka ale serio - nie ma się czym podniecać, to nie Bentley Anonymous - 05-03-2010, 21:59
Jackie napisał/a:
Och jak rany... No naparło się dwóch na volkswageny po operacji plastycznej i się wzajemnie utwierdzają, że błąd robią ale im z tym dobrze
Panowie - Audi, ok ale bez jaj, to zwykły VW jest
na szczescie nie jestem fanatykiem i sam wiem w czym mi jest dobrze i nie musze na sile sobie udowadniac ze jest inaczej
Jackie napisał/a:
Chcecie komfortu i odrobinę exclusivu? Merc się kłania, chcecie nieco więcej sportu? BMW a jak chcecie i jedno i drugie to już na Was Jaguar czeka Ot się wzięli....Audi, phi
poczkej na nowe A8, a wiem z dobrego zrodla (wczoraj bylo 'zrodlo' na prezentacji) ze auto jest niesamowite, akurat tak jak zreszta sam wiesz do tej prezentacji byly dolaczone Ska i 7demka wiec mozna bylo sobie porownac te auta na biezaco.
co do jaga to przemilcze Chooper - 05-03-2010, 22:06
Jackie napisał/a:
nie ma się czym podniecać
jak to nie Anonymous - 05-03-2010, 22:22 i zeby wrocic do tematu audi z niespodzianka: http://jalopnik.com/54205...ike-little-girl widac nie tylko ja i arek lubimy audi, oposy rowniez Anonymous - 05-03-2010, 22:25
arekp napisał/a:
Jesli Twoj znajomy probuje udowodnic, ze dieslem da sie duzo spalic to przekaz mu zeby sobie czolg kupil ;]
u niego gaz dziala zero-jedynkowo, nie ma posrednich wartoscirobertdg - 05-03-2010, 22:29 Matejko - 05-03-2010, 22:36 hehe i jak zwykle proba udowodnienia wyzszosci swiat bozego narodzenia nad wielkanoca
a moj diesel w zimie palil 10l/100km po miescie i wiecej i gdzie ta oszczednosc - spokojna jazda
ot taka niespodzianka w audi brand grouparekp - 05-03-2010, 23:45
arturro napisał/a:
widac nie tylko ja i arek lubimy audi, oposy rowniez
Jasne, ze nie tylko my dwaj Pomijajac oposa to w OOOO jezdzi jeszcze kilku mitsumaniakow (w tym Firek ktory sie na forum malo udziela w ostatnim czasie ).
Mysle ze Jacek pewnie tez by chcial tylko mu glupio bo w koncu podpisuje sie pod Mitsu i Subaru Jacku, zawsze mozesz przykleic diamenty zamiast OOOO na masce hihihihi
Przypomniala mi sie jedna z rozmow z Jackiem kiedy mu pisalem o porownaniu Atrojki i Lancera, wspomnialem o spalaniu a On myslac, ze mowie o Lancerze wmawia mi, ze jakis zepsuty jest Wychodzi na to, ze gdyby Lancer spalal mniej niz 10l zostaje uznany za wadliwy egzemplarz Jackie - 06-03-2010, 10:00
arekp napisał/a:
Jacku, zawsze mozesz przykleic diamenty zamiast OOOO na masce hihihihi
Nie Nie ma takiej potrzeby, cztery zera idealnie opisują wartość samochodów
Pozdrawiam
[ Dodano: 06-03-2010, 09:03 ]
arturro napisał/a:
widac nie tylko ja i arek lubimy audi, oposy rowniez
Czekam Mam obiecana jazdę próbną w Poznaniu przed prezentacją więc jak uda mi się wyrwać - będzie fajnie Po prawdzie to sam jestem ciekawy tego samochodu.
PozdrawiamAnonymous - 06-03-2010, 10:10
Jackie napisał/a:
Czekam Mam obiecana jazdę próbną w Poznaniu przed prezentacją więc jak uda mi się wyrwać - będzie fajnie Po prawdzie to sam jestem ciekawy tego samochodu.
akurat we srode byl przedpremierowy pokaz w monachium, testowal go moj kumpel ktory jest wielkim fanem BMW mimo ze zwiazany jest z audi i niestety po przesiadce pomiedzy A8 i 7 nic dobrego nie mogl powiedziec o BMW choc bardzo chcial (dodam ze w audi teraz nie problem z napedem bo mozesz sam zdecydowac aby 100% napedu dostaly tylne kola).
arekp napisał/a:
Jacku, zawsze mozesz przykleic diamenty zamiast OOOO na masce hihihihi
Jackie napisał/a:
Zazdrość to uczucie, odczuwane w sytuacji frustracji, gdy znany jest obiekt zaspokajający potrzebę i osoba posiadająca ten obiekt.Matejko - 06-03-2010, 10:58 skoncza klepac obecne 7 to A8 jeszcze beda robic i pewnie 7 tez bedzie lepsze, zawsze jest wspolzawodnictwo i zawsze ten ktory wypuszcza dany model pozniej jest lepszy arekp - 06-03-2010, 11:35
Jackie napisał/a:
Mowisz, ze te cztery pierscienie (a nie zera) cos odwzorowuja? Hm, ktos juz o tym mowil. Sprawdzmy wiec ...