To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Rozdawanie Mitsumaniakowych wizytówek

Anonymous - 03-09-2006, 21:27

Gratulacje wojtasek5. Ja jestem jednym z tych dwóch.
Anonymous - 18-09-2006, 21:09

dzisiaj wizytówkę otrzymał kierowca wściekle czerwonego 3000 GT / piękna bestia - oczywiście auto / :shock: , był lekko zdziwiony i zaciekawiony, ponieważ niedawno go kupił i pierwszy raz słyszal o naszym klubie , lecz kartonik przyjął i obiecał zajrzeć na forum :lol:
Anonymous - 25-04-2007, 18:27

Dziś miałem przyjemność otrzymania wizytówki od Bolka z Łodzi, na skrzyżowaniu Aleksandrowskiej i Al. Włókniarzy. Jak tylko zobaczyłem srebrengo Colta w lusterku to od razu pomyślałem, że to ktoś z Klubu albo z Forum, jechał za mną cały czas i w końcu na światłach dał mi wizytówkę, podziękowałem i powiedziałem że jestem na tym forum, potem jadąc przez chwilę równolegle pochwaliłem się że jestem użytkownikiem auta od 2 tygodni i jest to mój pierwszy samochód. Widząc różnokolorowe Colty w Łodzi zastanawiałem się czy to może jakis forumowicz/Klubowicz jedzie. Zawitam w wakacje na zlot i tak się pewnie na dobre rozpocznie przygoda z Klubem MitsuManiaków :) Chciałbym też sam coś zorganizować - tak na przetarcie jako nowy miłosnik Miśków ( a w zasadzie stary, bo od dziecka marzyłem o Colcie, a grając w Colina zawsze tylko Lancerem się poruszałem ) Myślałem o meczu piłki nożnej w Ozorkowie na dużym boisku po 11-stu / Podzielimy się np. Coltowcy na Resztę Świata (Lancerowcy, Carismowcy itd.) i zaczerpniemy trochę świerzego powietrza !!! Ja boisko przygotuję, linie, siatki, chorągiewki na bramki, mogę też zapewnić stroje piłkarskie zapożyczone od Klubu Piłkarskiego KOTAN !!! Kończę, bo mam mnóstwo postów do przeczytania !!! POZDRO FOR ALL !!! AND SPECIAL THANX FOR BOLEK[/i]
Anonymous - 18-05-2007, 22:18

dzisiaj wręczyłem 38 wizytówkę , ciekawe ilu wlaścicieli miśków zalogowalo się na forum :roll:
Anonymous - 18-05-2007, 22:46

Czy jest przyjęty jakiś jeden wzór wizytówki???? i co na nim sie znajduje????
Anonymous - 19-05-2007, 22:33

Tygrys_2.0 napisał/a:
Czy jest przyjęty jakiś jeden wzór wizytówki
, oczywiście na jednej stronie jest znak mitsubishi pod nim napis mitsumaniaki , na drugiej stronie adres www.mitsumaniaki .com .Ja od siebie dopisuje markerem jeszcze swój nick i nazwę miasta :lol:
Firebee - 21-05-2007, 16:15

do wyczerpania zapasów będzie stary projekt wizytówek, po wyczerpaniu zostanie zaproponowana wzbogacona wersja:)
Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 21-05-2007, 18:00

Czyli można sobie wydrukować samemu taki wzór i będzie OK ????
akbi - 21-05-2007, 18:03

Tygrys_2.0 napisał/a:
Czyli można sobie wydrukować samemu taki wzór i będzie OK ????

napisz PW do Firebee, to Ci albo prześle, albo wskaże kogoś z Twojego regionu, gdzie będziesz mógł otrzymać paczuszkę Mitsumaniakowych wizytówek.

Anonymous - 21-05-2007, 18:09

Z mojego regionu to chyba cieżko będzie kogoś załatwić, najbliżej to Jaworzno, albo Kraków. Dlatego pytam czy samemu można druknąć jeśli się ma taki sam wzór.

Akbi, chyba, że prześlesz mi skan wizytówki na maila i GIT

akbi - 21-05-2007, 18:33

W Krakowie wizytówki "prowadzi" adaho_krak
arekp - 21-05-2007, 19:10

Tygrys_2.0 napisał/a:

Nie bedzie GIT. Wizytowki musza miec jakas _jakosc_. Skontaktuj sie z adaho_krak i przy najblizszej okazji (np. zlot) odbierzesz lub popros o przeslanie.

Anonymous - 22-05-2007, 09:54

arekp napisał/a:
Tygrys_2.0 napisał/a:

Nie bedzie GIT. Wizytowki musza miec jakas _jakosc_. Skontaktuj sie z adaho_krak i przy najblizszej okazji (np. zlot) odbierzesz lub popros o przeslanie.

Hmmm... Ja bym sobie druknął, pewnie ci nie wiadomo, ale prowadze własną poligrafię - studio graficzne. Dlatego chciałem żeby przesłano mi skan jako wzór. Co do jakości, to spokojna głowa.

Firebee - 23-05-2007, 13:07

Tygrys_2.0 napisał/a:
arekp napisał/a:
Tygrys_2.0 napisał/a:

Hmmm... Ja bym sobie druknął, pewnie ci nie wiadomo, ale prowadze własną poligrafię - studio graficzne. Dlatego chciałem żeby przesłano mi skan jako wzór. Co do jakości, to spokojna głowa.

milo nam ze prowadzisz własną poligrafię.

Poproszę o adres domowy na pw przeslę Ci wizytówki.
Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 23-05-2007, 13:20

Stąd własnie zaproponowałem, że zrobię trochę gadżetów na zlot w Piotrowicach.

Z góry wieeelkie dzięki za wizytówki Firebee.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie bracia trzech diamentów.