Carisma - Ogólne - [Cari 1.8 GDI] Klimatyzacja i ogrzewanie
rydek - 14-04-2009, 10:25
Robson86 napisał/a: | Pieniek napisał/a: | No no ja również pierwszy raz widzę taki wyświetlacz |
Nie mam pojecia Panowie dlaczego tak jest Bylem wczesniej przekonany ze kazda Cari z automatyczna klimka tak ma...
robus75 napisał/a: | A moze zalezy od wersji? Ja mam Avance a Robson 86 elegance i moze w tym jest roznica. |
sugerujac sie tym co napisales, zaczalem przegladac ogloszenie po ogloszeniu na allegro i z paru ogloszen gdzie byly zdjecia wyswietlacza moge wywnioskowac ze wszystkie Cari Elegance mialy wyswietlane te nawiewy. Wersji Avance nie bylo, ale niektore wersje jak jakas "sport" czyli sprowadzone mialy rowniez wyswietlane te nawiewy...
Wyswietlacze mamy takie same wiec pewnie to jest kwestia jakiegos kabelka czy cos w tym stylu...
Pozdroo |
ja mam też Elegance a mi nie wyświetla tak jak tobie
Berec - 14-04-2009, 12:38
Ja mam wersję Avance i mam taki układ na wyświetlaczu jak Robson86, czyli z wyświetlaniem nawiewów i siły nadmuchu.
rydek - 18-04-2009, 13:16
tak jest u mnie
Moomin - 18-04-2009, 13:53
rydek napisał/a: |
ja mam też Elegance a mi nie wyświetla tak jak tobie |
I ja mam Elegance bez wyświetlania siły nawiewów.
[ Dodano: 18-04-2009, 13:54 ]
U mnie identycznie.
Robson86, a z którego roku jest Twoje Elegance? Moja to jedna z pierwszych po lifcie, może wtedy jeszcze tej opcji nie było?
I jeszcze jedno - piszesz, że temp. zadana jest pokazywana przez chwilę, a potem pojawia się z powrotem temp. zewn. A co siłą nawiewu i kierunkiem? Są wyświetlane cały czas czy też znikają?
|
|
|