To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - Pilot kluczyk

draco09 - 31-12-2016, 16:18

jacek11 napisał/a:
To jest to samo urządzenie. Nie wszystkie galanty miały go montowanego.W moim prelifcie nie było tego urządzenia,i musiałem sam zakładać centralkę. wiele osób tak robi,i dlatego nie wiadomo gdzie urządzenie się znajduje.

Pod deską - pusto, schowek - również nic. Pozostają drzwi - z tym poczekam na lepszą pogodę. Pomijając kwestię centralek, które użytkownicy sami dokładali, gdzie to urządzenie było montowane fabrycznie? W drzwiach?

Hugo - 31-12-2016, 16:36

draco09, pod deska rozdzielczą z prawej strony panelu centralnego na dole. Pod bocznym plastikiem konsoli centralnej. Czarne, prostokątne pudełko z biało-niebieską naklejką i 8 pinową wtyczką.
draco09 - 31-12-2016, 16:54

Hugo napisał/a:
draco09, pod deska rozdzielczą z prawej strony panelu centralnego na dole. Pod bocznym plastikiem konsoli centralnej.

A ja głupi szukałem w okolicach kierownicy :banghead: Jutro kolejne podejście :P

Michal4133 - 17-09-2017, 15:31

Witam panowie i panie, potrzebuje pomocy z moim galantem.
Wczoraj wieczorem zona zostawila auto na swiatlach. jak wrocila nie mogla otworzyc samochodu ani z pilota ani z kluczyka, po kilku minutowej walce udalo sie jej otworzyc kluczykiem drzwi.
Samochod odpala ale alarm caly czas wyje a pilot nie reaguje (zapasowy pilot tez nie dziala).
Probowalem niby programowac jakos zeby spiac pin 1 z 4 i wlaczyc i wylaczyc zaplon 3 razy. bez zadnego efektu.
Ktos cos wie co na to poradzic??
Alarm cobra
dzisiaj wlozylem tez nowy akumulator bo stary po naladowaniu szybko padl.

Temat rozwiazalem!! programowaniem ale w inny sposob.
przytrzymujac dwa przciski jednoczesnie przez okolo dziesiec sekund potem klikajac raz jeden potem drugi i dziala!
Filmik ponizej z instrukcja dla innych uzytkownikow.
https://www.youtube.com/watch?v=obFco5z3OA8