To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Ody

McDoune - 24-02-2013, 13:00

gigant87 napisał/a:
Nie myśleliście o samochodach pokroju Forda S-MAX lub Galaxy?

Ja nie, nie podoba mi się europejskie podejście, to vanów, wyglądających według mmie jak napompowane kombi.

Uznałem że jak już kupować Vana to prawdziwego, dużego, takiego z przejściem w środku (umożliwiało to przejście w czasie jazdy do dzieci siedzących z tyłu) i z drzwiami otwieranym wzdłuż (to z kolei kilka razy wydostanie się z auta w miejskiej dzungli ;) )

cns80 - 24-02-2013, 14:37

McDoune napisał/a:
więc zostaje rzeźba od spodu samochodu.
Bez problemu :)

gigant87 napisał/a:
Nie myśleliście o samochodach pokroju Forda S-MAX lub Galaxy?
Ja myślałem. Ale jakbym miał wybulić 60 tys zł za super nowoczesną technologię, która rozpada się tuż po gwarancji to wolę dać 10 tys mniej za starożytną technologię, która w stanach robi setki tys km bez awarii. Stąd Sienna.
McDoune - 10-11-2013, 00:42

Jak już zacząłem to i tu napiszę.

Kolejny przegląd, z wymianą oleju + klocków hamulcowych za nami

Ody ponownie w te letnie wakacje zaliczyła wyjazd , tym razem ponad 4k km i wszystko bez najmniejszych problemów. Okazało się nawet że jeżdząc po zwykłych drogach z prędkością ok 90- 100 km/h i włączoną klimą, można zejść ze spalaniem poniżej 10l/100km
Dodatkowo, gdy zamknęli nam camping, Ody posłużyła na jedną noc jako camp :mrgreen: er - przenocowaliśmy w niej całą pięcio osobową rodziną wraz z bagażem. Generalnie auto do podróży z namiotem sprawdza się :-)

W miejsce Borbetów (jeden się zagiął) znalazły się wreszcie OZety, które wyglądają tak

[img][/img]

i znowu (tfu tfu) nie ma za bardzo o czym pisać :mrgreen:

Marcin-Krak - 11-11-2013, 12:03

Cóż za wyjątkowo nudny temat :P

Przynajmniej się pochwal gdzie na tych wakacjach byłeś :D