Nasze nieMiśki ;-) - Ody
McDoune - 24-02-2013, 13:00
gigant87 napisał/a: | Nie myśleliście o samochodach pokroju Forda S-MAX lub Galaxy? |
Ja nie, nie podoba mi się europejskie podejście, to vanów, wyglądających według mmie jak napompowane kombi.
Uznałem że jak już kupować Vana to prawdziwego, dużego, takiego z przejściem w środku (umożliwiało to przejście w czasie jazdy do dzieci siedzących z tyłu) i z drzwiami otwieranym wzdłuż (to z kolei kilka razy wydostanie się z auta w miejskiej dzungli )
cns80 - 24-02-2013, 14:37
McDoune napisał/a: | więc zostaje rzeźba od spodu samochodu. | Bez problemu
gigant87 napisał/a: | Nie myśleliście o samochodach pokroju Forda S-MAX lub Galaxy? | Ja myślałem. Ale jakbym miał wybulić 60 tys zł za super nowoczesną technologię, która rozpada się tuż po gwarancji to wolę dać 10 tys mniej za starożytną technologię, która w stanach robi setki tys km bez awarii. Stąd Sienna.
McDoune - 10-11-2013, 00:42
Jak już zacząłem to i tu napiszę.
Kolejny przegląd, z wymianą oleju + klocków hamulcowych za nami
Ody ponownie w te letnie wakacje zaliczyła wyjazd , tym razem ponad 4k km i wszystko bez najmniejszych problemów. Okazało się nawet że jeżdząc po zwykłych drogach z prędkością ok 90- 100 km/h i włączoną klimą, można zejść ze spalaniem poniżej 10l/100km
Dodatkowo, gdy zamknęli nam camping, Ody posłużyła na jedną noc jako camp er - przenocowaliśmy w niej całą pięcio osobową rodziną wraz z bagażem. Generalnie auto do podróży z namiotem sprawdza się
W miejsce Borbetów (jeden się zagiął) znalazły się wreszcie OZety, które wyglądają tak
[img] [/img]
i znowu (tfu tfu) nie ma za bardzo o czym pisać
Marcin-Krak - 11-11-2013, 12:03
Cóż za wyjątkowo nudny temat
Przynajmniej się pochwal gdzie na tych wakacjach byłeś
|
|
|