To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - Prasa o Colcie CJ0

zielas87 - 26-04-2009, 17:08

zgadzam się ze musiał spotro spraw zaczerpnac z forum, tylko szkoda ze patrzył tak surowym okiem na ten temat, no ale to dzinnikarz on jezdzi zapene nowym cayene i ma w dupie:) szkoda ze takich aut nie opisze w częściach:)
Janek Perz - 26-04-2009, 23:18

Ja wszystko w tym artykule mogę w miarę strawić poza jednym: "niezbyt rzucające się w oczy auto miejskie" No co jak co ale moim zdaniem colt jest bardzo rzucający się w oczy! Moim skromnym zdaniem jest to jeden z najładniejszych samochodów tamtych lat w klasie mini. Nawet dziś powstają samochody które są nudne przy colciku np VW Fox, FSO Matz czy inne. Więc o co chodzi?
polbo - 27-04-2009, 20:52

Co do kiepsko wyposarzonych (na co zwrocil autor tekstu uwage) wersji.
...no nie wiem - gdzie nie popatrzylem - wtedy gdy szukalem autka dla siebie - byly wersje ze wszystkim co moglo mi przyjsc do glowy, poza skórą i podgrzewanymi fotelami. Szukalem niestety tyc prostszych - wychodzac z założenia, ze mniej sie bedzie moglo zepsuc :) poza tym bajerki nie sa mi potrzebne ;)

Czego on wymaga od auta ktorego produkcje rozpoczeto ze 13 lat temu...? Osobiscie uwazam, ze artykul jesc co najmniej "sredni". Istotniejsze "fakty" to wyssane z palca informacje, a reszta to jakas dziwna otoczka, ktora probuje porownywac Colta z luksusowymi nowymi autami i zwraca uwage - jaki to wybrakowany jest.

A kolega jezdzi Polo z 2002 roku i co 1000km to tyle oleju dolewa, ze glowa boli...

Ja mam u siebie 190 000 i generalnie jeszcze nie bylo takiej potrzeby...

Hugo - 27-04-2009, 21:21

Próbujecie porównać Mitsubishi do VW? Nie róbcie sobie pośmiewiska.