To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - X Rocznicowy Spot Podkarpacki - 17 maj 2009r - Łańcut

Monia - 10-05-2009, 21:59

to moze jednak dynów i duuuuze ognisko itp. skoro organizator cos mota :?
rosomak1983 - 10-05-2009, 23:06

:) organizator? O kogo chodzi??? ja pisze jak jest pracuje w niedziele ale na bank bede wolny najpózniej o 15.
nezik - 11-05-2009, 00:04

nie wiem, gdzie to napsiac, wiec napisze tutaj, w jedynym waku w ktorym sie de facto udzielalem: dziekuje za przyejcie do grupy mitsumaniakow podkarpackich :)

a wracajac do tematu, to jak prezentuje sie plan imprezy, o ktorej zaczynamy, o ktorej koncyzmy ? co w miedzyczasie po kolei ?

LANCERION - 11-05-2009, 07:30

Właśnie rosomak napisz jakie plany, bo tez mieszkam niedaleko i byc moze wybralbym sie pointegrowac z mitsumaniakami, ale nie wiem gdzie co i jak. Mniej wiecej wiem gdzie jest zamek i park, tam sie zbieracie???
gulgulq - 11-05-2009, 08:26

na dzień dzisiejszy strategia wygląda tak:

godz. 13 - tradycyjny przedspot dla chętnych w Rzeszowie na parkingu pod Praktikerem
godz. 14 - zjazd pod parkiem (główna brama wejściowa) w Łańcucie

czas rekreacyjny, zwiedzanie , foto itp...
ewentualne wejscie do zamku jak będa chętni i nas wpuszczą (21 zł wejściówka)
myśle że 2 godzinki mozemy na to zaplanować

ok. 16.30 wyjazd na miejsce grilowe/ognisko - siedzenie, jedzenie, gadanie do upadłego

rosomak1983 przydałaby się jakaś mapka i wytłumaczenie gdzie to miejsce ogniskowe jest??
co bedzie gdy bedzie zajęte??
co z drzewem na ognisko - jest tam jakiś las??

soldiers - 11-05-2009, 11:47

witam wszystkich... myslelem ze dam rade ale niestety mam weselicho :( :( :(
rosomak1983 - 11-05-2009, 13:57

gulgulq napisał/a:
godz. 14 - zjazd pod parkiem (główna brama wejściowa) w Łańcucie

proponuje parking w centrum miasta koło plantów zaparkuje tam mojego lancera który wskaże wam miejsce(a jest tylko jeden taki w Łańcucie o ile nie w całej Polsce :wink: . Z regułyt jest pusty w niedziele... Bo pod parkiem nie bedzie miejsca dla tylu aut.
Proponuje zwiedzanie parku (ewentualnie zamku), jakies lody czy cos :P Jesli pogoda dopisze to bedzie super napewno sie wam spodoba.
POtem jak chcecie ognisko. Jest taki całkiem całkiem lasek w Łańcucie tam na pewno bedzie miejsce na ognsko. Zajete nie bedzie a jesli to zaraz obok jest drugie. Musze sie tam przejsc zobaczyc jeszcze.
gulgulq, drewna Ci u nas pod dostatkiem.

[ Dodano: 11-05-2009, 13:59 ]
gulgulq napisał/a:
rosomak1983 przydałaby się jakaś mapka i wytłumaczenie gdzie to miejsce ogniskowe jest??

mapka niedługo...

gulgulq - 11-05-2009, 14:11

rosomak1983 napisał/a:
Jest taki całkiem całkiem lasek w Łańcucie tam na pewno bedzie miejsce na ognsko. Zajete nie bedzie a jesli to zaraz obok jest drugie. Musze sie tam przejsc zobaczyc jeszcze.
gulgulq, drewna Ci u nas pod dostatkiem.

hmm... kolego ale nie bedziemy robic ogniska w jakims lasku bo ktos moze miec poźniej pretensje...

przydalo by sie miejsce wyznaczone na ognisko, jakie ławeczki - biwak czy cos podobnego a nie tak gdzies na dziko w krzakach,
juz tak raz na nie wypaliło i nas przegonili :twisted: wiec uczmy sie na błędach :)

zjedzie ze 20 aut to bedzie koło 40-50 osob plus dzieciaki
zobacz jak fajnie jest w Dynowie:

to juz lepiej do jakiejs karczmy zajechac i posiedziec...

Monia - 11-05-2009, 15:59

Ja z moim mężczyzną pojawię się na Praktikerze w rze mam nadzieje, że ktoś z naszych też stamtąd będzie jechał i w "peletoniku" pojedziemy i jakoś znajdziemy parking w Łańcucie, jeszcze tylko trzeba pogody i reszta jakoś się potoczy
Anonymous - 11-05-2009, 18:31

no to super że coś sie wyklarowało nie wiem czy ktoś ze stalowej lub okolic jedzie jak tak to może wspólnie jakoś się wybierzemy
rosomak1983 - 11-05-2009, 19:10

gulgulq, byłem dzis w tym miejscu. Tj to jest miejsce wyznaczone na ognisko i było tam palone setki razy... Talk wiec bez przypału. No cóz jak dzis tam byłem to troche sie zarosło to miejsce. NIe ma za bardzo gdzie siedziec(tj ktos powyrywał ławki) Auta tam na pewno nie wjada tak jak w dynowie. Ewentulanie proponuje wspólna wycieczke do Julina (super miejsce ). Ok 30km od Łańcuta i tam ognisko.W Julinie jest mijesce na ognisko i super okolica.
No niewiem jak chcecie. Tylko nie wrabiajcie mnie w jakies organizatorstwo :P
Zrobie co moge i napewno bede.

gulgulq - 12-05-2009, 06:28

no to ok...
wiesz - tradycyjnie co spot zmieniamy miejsce i zawsze ktos jest lokalny co wie co i jak i :) prowadzi wycieczke :) :) wiec skoro zapraszales do Łańcuta to pasuje choc troszeczke sie postarac :) :)

pytanie: skoro pracujesz kto zaparkuje Twojego Lancerka o 14 jak przyjedziesz po 15???

Anonymous - 12-05-2009, 09:37

Witajcie ja napewno będę bo jestem z Łańcuta :)
Jeśli trzeba będzie coś pomóc to jestem do dyspozycji w miarę możliwości :)

LANCERION - 12-05-2009, 12:22

spora grupka sie zbiera...pogoda musi dopisac
rosomak1983 - 12-05-2009, 12:22

gulgulq,
gulgulq napisał/a:
pytanie: skoro pracujesz kto zaparkuje Twojego Lancerka o 14 jak przyjedziesz po 15???

spokojna głowa, ja lancerem pojade do pracy (pracuje w aptece zaraz obok tego parkingu). Ten plac jest duzy i zreguły w niedziele zupełnie pusty. Głowy nie dam ze nie ma komuni czy cuś i moze byc zajety ale bede widział przez okno i ewentualnie zadzonie albo skieruje w inne miejsce.
POZDRO Jesli chodzi o ognicho jedyny problem to miejsca siedzace na tamtym palenisku. Ale jest alternatywa np Julin.

[ Dodano: 12-05-2009, 12:24 ]
MPP, hehe spoko do zobaczyska