To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Spotkanko czerwiec

Anonymous - 22-05-2009, 19:05

No i u mnie się pozmieniało. Przerzucili mnie na inną zmianę i wygląda to tak:

Czerwiec 6-7 wolne; 13-14 popołudnie; 20-21 rano 27-28 nocki.........

Więc sią rzeczy 27 odpadamy :(

pamar - 22-05-2009, 20:17

Nosz choroba, Andrzej gdzie Ty się zakotwiczyłeś? Powiedz mi tylko, czy to państwowy zakład i czy w Pabianicach :?:
seir - 23-05-2009, 17:15

Jeżeli planujecie coś na czerwiec to chętnie wpadnę do Was gościnnie :) Pasują mi wszystkie terminy więc czekam tylko na informację o spocie ;)
Anonymous - 23-05-2009, 19:54

szpieg z krainy deszczowców...

hehe, wliczymy Cię do liczby obecnych więc pomożesz nam umocnić się w rankingu spotów, zabierz kolegów :D :lol:

Zapraszamy, każdy gość mile widziany :biggrin:

:twisted: :twisted: :twisted:

seir - 23-05-2009, 20:20

Jasne, popytam kto może wpaść, ale to daleka droga (z Wro do ŁDZ) i nie wiem czy ktoś się zgodzi.

BTW. Jechałem tą samą taksówką z Piotrkowskiej ;)

Anonymous - 23-05-2009, 21:54

pamar11 napisał/a:
Nosz choroba, Andrzej gdzie Ty się zakotwiczyłeś? Powiedz mi tylko, czy to państwowy zakład i czy w Pabianicach :?:

Zakład, jak najbardziej w pabianicach. System CZTEROBRYGADOWY i tu jest ból, a wszystkie bóle przykrywa nacisk na......... KODEKS PRACY. Jest on tam traktowany jak Biblia w katolicyźmie.

Nie ma nic na boku, niejasnych sytuacji itp.... Wszystko jak należy.

Chcesz się załapać?

Aha......Firma jest z Włoskimi korzeniami, bliźniaczkami na całym świecie (12) i szybko się rozwija, więc wróżę sobie z nią przysłość.

Anonymous - 23-05-2009, 22:27

Forest_Taft napisał/a:
jak Biblia w katolicyźmie

znaczy leży zapomniana i zakurzona na półce i nikt nigdy do niej nie zagląda, traktując jako gatunek literacki obowiązkowy w szkole średniej? :p

MikeSdz - 24-05-2009, 00:16

elo, dawno mnie tu nie było, każdy pracuje i w wiekszym lub mniejszym stopniu
jest od tej pracy zależny. 27 pasuje jak narazie, jakaś mapka i szkice dojazdowe? :]

mojej sis raczej nie bedzie bo weekendy spedza w szpitalu :/

kizia-mizia - 25-05-2009, 15:25

hmmm. spotkanie super. ale jak już mój małżonek wspomniał...pasują nam tylko dwa czerwcowe terminy...6-7.06 i 27-28.06. jak spotkanie będzie w innym terminie...to trudno. spotkamy się z wami innym razem. miło by było gdyby do piątku 5.06 lub do soboty 06.06 się coś bardziej wyklarowało bo w sobotę planujemy wyjazd na wypoczynek. no chyba, że ....to się plany zmienią. a jak nie to Andrzej...prośba....daj znać na tel na czym stanęło. na urlop kompa nie bierzemy nawet jak net bedzie w hotelu...zawalili by mnie mailami z pracy? :D :shock:
seir - 25-05-2009, 15:28

Mi też pasuje 6-7 czerwca 2009 :)
pamar - 25-05-2009, 15:52

seir, miło będzie Cię u nas gościć i zobaczyć jasną stronę Gala :mrgreen:
bo u nas to tylko ciemna strona :twisted: (no nie do końca)

seir - 25-05-2009, 16:04

We Wro jestem jednym z nielicznych z TCL'em ;)
Anonymous - 25-05-2009, 17:54

kizia-mizia napisał/a:
a jak nie to Andrzej...prośba....daj znać na tel na czym stanęło. na urlop kompa nie bierzemy nawet jak net bedzie w hotelu...zawalili by mnie mailami z pracy? :D :shock:

Izunia. Dam znać, zadzwonię, podjadę, zciągnę was z urlopu itp...Więc teraz uważaj......

:twisted: podpisałaś pakt z DIABŁEM :twisted:

A tak serio. Mówisz i masz.....Będę dzwonił.

Anonymous - 25-05-2009, 23:46

a ja dziś z Izą byłem w Karczmie Polskiej na Włókniarzy, ustaliliśmy że można u nich zamówić miejsce na zewnątrz,na powietrzu, ale pod daszkiem, przy dużym stacjonarnym grillu. Wprawdzie nie można przynieść tam swojego jedzonka, ale można za to zamówić u pani meneger lokalu żarełko i przygotowanie go i na pewno będzie to taniej niż jakby zamówić ok. 20 porcji z menu. Wszystko do ugadania z menegerką, tylko trzeba chwilkę wcześniej się z nimi umówić.

Lokal otwarty jest do 1:00 w piątki i soboty, w tygodniu do 22:00. Ceny porównywalne do innych lokali które odwiedzaliśmy jak Młynec, Bacówka czy Osada. Można spróbować tej lokalizacji. Parking pod samym lokalem nie jest za duży, ale wcześniej jest dość długi parking, gdzie zmieści się dużo autków. No to tyle ode mnie. :twisted: :twisted: :twisted:

Anonymous - 26-05-2009, 15:21

Czarcik napisał/a:
a ja dziś z Izą byłem w Karczmie Polskiej na Włókniarzy, ustaliliśmy że można u nich zamówić miejsce na zewnątrz,na powietrzu, ale pod daszkiem, przy dużym stacjonarnym grillu. Wprawdzie nie można przynieść tam swojego jedzonka, ale można za to zamówić u pani meneger lokalu żarełko i przygotowanie go i na pewno będzie to taniej niż jakby zamówić ok. 20 porcji z menu. Wszystko do ugadania z menegerką, tylko trzeba chwilkę wcześniej się z nimi umówić.

Lokal otwarty jest do 1:00 w piątki i soboty, w tygodniu do 22:00. Ceny porównywalne do innych lokali które odwiedzaliśmy jak Młynec, Bacówka czy Osada. Można spróbować tej lokalizacji. Parking pod samym lokalem nie jest za duży, ale wcześniej jest dość długi parking, gdzie zmieści się dużo autków. No to tyle ode mnie. :twisted: :twisted: :twisted:

Odrobiłeś pracę domową w PIĘKNYM STYLU.

Mnie pasi, jak jeszcze jedzonko będzie klasa.....to czemu nie? można i tam spoty robić.