[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Lancer rok modelowy 2010
jaca71 - 23-07-2009, 19:19
tomekrvf napisał/a: | jaca71, w USA jest trochę inne prawo więc nie porównuj Lancer z USA do tego z EU. |
Kraj, w którym nie ma obowiązku jazy na światłach samochody maja DRL-y. Kraj gdzie od lat trzeba jeździć na światłach mijania lub dziennych nie maja takiej opcji/standardu. CO to ma z przepisami wspólnego? Kto bronił żeby razem z DRL-ami w Polsce świeciły się tylne pozycyjne i tablica? Mimo wszystko czym innym są światła dzienne nawet z robione z drogowych niż normalne światła mijania z wszystkimi pozycyjnymi.
tomekrvf napisał/a: | Poza tym, Lancer w Europie jest taki sam. |
Mam nadzieje bo tym się kierowałem wybierając Lancera
MaciekCi - 26-07-2009, 10:39
Mógłby ktoś wrzucić fotkę kluczyków z breloczkiem ? Coś nie mogę znaleźć na googlach.
jurekschroda -> mógłbyś pokazać te nowe pokrętła ?
filippoz - 28-07-2009, 00:57
ja do tych pokręteł występujących obecnie w Invite nic nie mam,
a brak Bluetootha uważam za wielki minus, nie wiem jak inni ale ja korzystam z tego dzień w dzień co przynajmniej kilka razy uchroniło mnie przed mandatem za rozmawianie, po prostu dużo tel jest używany, czasem aż chce się go wyrzucić przez okno. Ten dodatek w aucie jest wg mnie na wagę złota.
Automatyczne wycieraczki światła itp itd w mojej hierarchii wartości dodatków w aucie są daleko daleko za zestawem BT
gzesiolek - 28-07-2009, 07:37
Ale jak wygladaja te nowe pokretla?
Mnie te od klimy nie przeszkadzaly.
Bardziej estetycznie raza te "zakretki" przy radiu...
jaca71 - 28-07-2009, 23:58
MaciekCi napisał/a: | Mógłby ktoś wrzucić fotkę kluczyków z breloczkiem ? Coś nie mogę znaleźć na googlach. |
Mogę ja? Niestety jakość jak widać - umarł aparat i to jeszcze przed wakacjami
filippoz napisał/a: | Automatyczne wycieraczki światła itp itd w mojej hierarchii wartości dodatków w aucie są daleko daleko za zestawem BT |
Miałeś kiedyś? Jeśli nie, to nie wiesz co tracisz
filippoz - 29-07-2009, 12:16
jaca71 napisał/a: |
Miałeś kiedyś? Jeśli nie, to nie wiesz co tracisz | automatyczne wycieraczki są w nissanie mojej Mamuśki. Automatyczne światła ma szwagier w swoim aucie, opinii nie ma najlepszej ale to może wina auta hehe. Jedyny raz co jeździłem autami co miały jedno i drugie to była nowa C klasa z wypożyczalni jak jeszcze mieszkałem na wyspach. Mi się akurat nie przydało.
Osobiście zanim kupiłem lancerka brykałem nissanem i serio te automaty mnie tylko denerwowały bo działały często i gęsto z opóźnieniem, ale to po prostu moje odczucie, Twoje może być inne
A co do świateł to akurat dla mnie to zbędne, dawno dawno temu przed wyjazdem z kraju także jeździłem na światłach a nie było wtedy obowiązku (tylko zima) więc to kwestia przyzwyczajenia. Jeżeli ta funkcja jest Tobie przydatna to spoko dla mnie ważniejsze jest BT w aucie
MaciekCi - 31-07-2009, 00:06
jaca71 napisał/a: | MaciekCi napisał/a: | Mógłby ktoś wrzucić fotkę kluczyków z breloczkiem ? Coś nie mogę znaleźć na googlach. |
Mogę ja? Niestety jakość jak widać - umarł aparat i to jeszcze przed wakacjami |
Dzięki serdeczne, w zupełności wystarcza. Odbieram swojego Miśka Orient Red 1.8 Invite właśnie w połowie sierpnia z Grafixu, więc jak nikt do tego czasu nie pokaże tych pokręteł to zrobię to ja.
risc - 31-07-2009, 21:58
Witam!
Skoro nikt nie chce dać to ja dam te nowe pokrętła:
Pozdrawiam,
risc
gzesiolek - 31-07-2009, 23:45
Jak widze zmiana drastyczna
ElemenT - 01-08-2009, 11:51
szczerze to co w nich takiego nowego ? bo wpatrywałem się z lupą i może poza chromowaną obwódką niczego nie zmienili...
gzesiolek - 01-08-2009, 13:48
no wlasnie poza zmiany imitacji aluminium na imitacje chromu... nie ma nic nowego...
stad moj post na temat "drastycznosci" zmian...
inna sprawa ze nieco lepiej wygladaja teraz, ale daleko im do doskonalosci... tak czy siak ja bym zmienil galki radia... bo jak zobaczylem aktualne jeszcze na jezdzie probnej to myslalem ze juz im sie egzemplarz testowy zuzyl i jakies zastepniki zapodali
michaello - 01-08-2009, 20:46
gzesiolek napisał/a: | tak czy siak ja bym zmienil galki radia... |
mnie sie podobaja jeszcze gdyby dolozyli radio lampowe z aksamitnym brzmieniem bylby komplet
gzesiolek - 01-08-2009, 21:32
michaello, ale mi by wlasnie bardziej pasowaly takie klasyczniejsze, prawie jak z jakiejs unitry z lat 70/80, takie aluminiowe plaskie walce i do lamp jeszcze bardziej by pasowaly
redundantor - 11-08-2009, 14:55
Witam, wcześniej ktoś wspomniał o dodatkowym gniazdku zasilania w bagazniku (takie jak do zapalniczki). Czy takie coś jest w Sportsbacku Invite rocznik modelowy 2010?
Nie powiem ucieszę się bardzo bo radyjko podłączę.
Laki - 17-08-2009, 21:40
Witam wszystkich!!!
Mam pytanie ?Dla czego poziomy wskaznik chwilowego spalania paliwa podczas postoju wskazuje spalanie na poziomie 30 litrów.Mam nowego Miśka dopiero od paru dni i jeszcze nie wim o co kaman?Wielkie dzieki za info...
|
|
|