To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee

Anonymous - 26-07-2007, 01:50

a ja wczoraj spotkałem gościa z czerwonego eclipsa 1g (z taką tylną blendą lekko wyblakniętą jakby), przed tesco około 23, oczywiście standardowo przekazałem wizytówkę i zaproszenie do klubu ale odpowiedź zaskoczyła mnie totalnie heh
tzn cytuje " o dzięki, ale to już 3 raz dostaje" :shock: hehe niom to siem pytam czy zarejestrowany na forum albo cuś i kucze dowiaduje sie że "strone biedną mamy" :? no nic... pozostało mi jeszcze powiedzieć ze mamy kilku kolegów z zach-pom z eclipsami to zawsze można śledzić forum i podjechać na zlot porozmawiać o autkach :)

Anonymous - 26-07-2007, 12:25

No fakt, bylem wczoraj w tesco, ale Carism to Ci jak mrowkow :)
stary alfer - 28-07-2007, 17:35

Dziś (sobota) na ul. Pocztowej vis a vis Poczty o 11.00 stał bordowy Galant z małym szalikiem Pogoni doczepionym do tylnej szyby. Jeśli mnie wzrok nie mylił (gapiłem się z okna) miał pod tylnym lewym światłem naklejkę, na moje oko klubową.
Był to ktoś z klubowiczów, czy też oko już nie te? :biggrin:

phot - 28-07-2007, 20:25

Wczoraj i o ile mnie pamiec nie myli dzisiaj rano widzialem na pomorzanach milczanska/dunikowskiego tajemnicza czerwona Cari z naklejka klubowa do ktorej nikt sie nie przyznaje...:)
Ostatnio widzialem tez ten egzemplarz: http://moto.allegro.pl/it...tun_30_tys.html
Musze powiedziec ze robi naprawde dobre wrazenie... Mysle ze moze cieszyc nowego wlasciciela... Sam bym chetnie takim latem posmigal...
Pozdrawiam

Anonymous - 03-08-2007, 00:41

Srebrny Galant EA kombi 2.4 GDI na ZS ****H dzis okolo g.22, mamy jeszcze rekina w Szczecinie i chyba nie klubowy :? :evil:
arekp - 09-08-2007, 18:48

Simones widziany ~16:45 na Pomorzanach przy 'miesnym' :)
arekp - 20-08-2007, 21:06

Dzis mialem okazje zamienic doslownie slowo i przekazac wizytowke klubu wlascicielowi pieknego, niebieskiego/granatowego Eclipse GS.

Ku mojemu zdziwieniu uslyszalem odpowiedz 'to juz druga' ;-) Dajcie znac jak ktos trzeci go spotka ... moze doczekamy sie wtedy rejestracji zgodnie z zasada 'do trzech razy sztuka' :)

Miejsce spotkania: parking podziemny pod Kupcem.

Rafal_Szczecin - 20-08-2007, 22:32

ja dzis na wojska polskiego przekazalem wizytowke zapraszajac go do klubu wlascicielowi granatowego gala EA ( rocznik tak gdzies 99 - bo po face liftingu ) na co w uslyszeniu uslyszalem " juz jestem " heh fajnie ze jest ,ale szkoda ze sie ukrywa :P
pozdrowienia

phot - 21-08-2007, 10:31

Spoko pojawia sie jak tylko cos sie zacznie psuc;) A tak serio to moze podczytuja a nie maja odwagi czegos napisac:)

Co do tego czerwonego carima ktorego widuje czesto to ma on jednak naklejke mitsubishi motors...
Pozdrawiam

Anonymous - 21-08-2007, 17:56

....a ja jakoś nie mogę spotkać na drodze żadnego z klubowiczów :-k
Może dlatego, że jeszcze nie miałem okazji być na żadnym ze spotów i nie kojarzę nikogo z "twarzy" :) Tak czy inaczej będę uważnie wypatrywał z nadzieją na szybki-mini-meeting gdzieś na poboczu.

P.S. Z moim czarnym "Diabłem" operuję codziennie w okolicach Bukowego, Gumieniec (Zielonogórska) i centrum.

Rafal_Szczecin - 23-08-2007, 11:46

bardzo niebezpieczna zabawawa :) bo co jadac mam wyciagac dlugopis i kartke zeby zapisywac jego nr ?
wlasnie co to pisania to troszke sie OT zrobil :)

[ Dodano: 23-08-2007, 11:47 ]
patmate, mam takie pytanko, czy Ty czasem nie "stacjonujesz" na krzywoustego ?

phot - 23-08-2007, 15:17

Ostatnimi czasy nasze Szczecinskie misie na hulajnogach (chlopcy radarowcy) spisywali sobie motocyklistow i ich ubior zeby pozniej dopasowywac do fotoradarow ewentualnie podobno... Czy ta akcja ze spisywaniem Miskow ze szczecina nie ma przypadkiem takiego samego podloza... Przyznac sie kto nas inwigiluje;)

Ja tam w samych okolicach pomorzan widuje 4 carsimy z czego 3 srebrne plus moja:) Mnie tam po shreku mozna poznac na tylnym zaglowku i za kierownica;):D

A ostatnio widzialem ladnego gala kolo autoarsu i tak sobie pomyslalem czy to nie Simones przypadkiem..
Pozdrawiam

arekp - 23-08-2007, 15:56

phot napisał/a:
Ja tam w samych okolicach pomorzan widuje 4 carsimy z czego 3 srebrne plus moja:) Mnie tam po shreku mozna poznac na tylnym zaglowku i za kierownica;):D

Mnie mozna poznac po braku kolpakow - podziekowania dla debili od wymiany opon - w granatowej Carismie oraz charakterystycznej 'dwururce' :)

Anonymous - 23-08-2007, 16:10

phot, wystarczy ze wejdziesz do mojej GALerii (link w stopce kazdego postu) i bedziesz wiedzial czy to tego widziales czy nie. Szanse, ze spotkales w Szczecinie takiego samego sa jak trafienie 6-ki w totka :)
arekp - 23-08-2007, 20:34

Rafi czy to Wy jechaliscie z Tesco Carisma ~19:20 ?