To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Misiu colt 1,3 :)

jacek11 - 14-06-2009, 01:50

pawliku napisał/a:
normalnie ide się do szafy schować i nie wyjde z niej dopóki nie wkuje całej książki o smarach, paliwach,olejach , silnikach :P

Masz światło w szafie? :D

Ładny ten Colcik :) oby się sprawował jak najlepiej :!:
A kabelki od tuby zostaw,bo jak go kupisz od siorki,to będziesz miał jak znalazł :D

pawliku - 14-06-2009, 01:52

jacek11 napisał/a:
Masz światło w szafie?
nie ale mam latarke :P
jacek11 napisał/a:
bo jak go kupisz od siorki
hmm ciekawe kiedy to bedzie ??? ona nikomu nie pozwala do niego wsiadać a za rok pewnie nie bedzie myślała o sprzedaży
pawliku - 15-06-2009, 19:36

dzisiaj odbyłem pierwsze jazdy colcikiem i powiem wam że jak zrobię prawko to sobie takiego zafunduje :P :P :D

no i dzisiaj misiu trafił do lekarza :) na termin nieokreślony...

z ciekawostek dzisiaj sama się naprawiła czasówka od wycieraczek :lol: ciekawe jak :lol:

no i dzisiaj były próby przerejestrowania samochodu i się nie udało...

Marcin-Krak - 15-06-2009, 20:56

pawliku napisał/a:
dzisiaj odbyłem pierwsze jazdy colcikiem i powiem wam że jak zrobię prawko to sobie takiego zafunduje :P :P :D

Ja tam jestem bardzo zadowolony z Colciaka jako I samochodu :) - ale jak Ty zrobisz prawko, to już chyba wtedy będzie to old timer :wink: :twisted:

pawliku napisał/a:
no i dzisiaj misiu trafił do lekarza :) na termin nieokreślony...

Dlaczego na nieokreślony :?: Już popsułeś :?:

pawliku napisał/a:
z ciekawostek dzisiaj sama się naprawiła czasówka od wycieraczek :lol: ciekawe jak :lol:

Pewnie coś nie kontaktuje tak, jak powinno :P

pawela - 15-06-2009, 21:11

pawliku, mam nadzieję że wizyta u lekarza nie wynika z Twojej przejażdżki? :D
pawliku - 15-06-2009, 21:40

Marcin-Krak napisał/a:
Dlaczego na nieokreślony Już popsułeś
nie ponieważ nie wiem kiedy bedzie rozrząd robił oraz tą miskę spawał a takie rzeczy sie na poczekaniu nie robi :P

pawela napisał/a:
pawliku, mam nadzieję że wizyta u lekarza nie wynika z Twojej przejażdżki?
nigdy w życiu ale stwierdzam nigdy więcej w tych smiesznych klapkach "japonkach" jezdzic nie bede :P
Marcin-Krak napisał/a:
ale jak Ty zrobisz prawko, to już chyba wtedy będzie to old timer
jeszcze ROK i bede miał prawko i jak ja ci zaraz dam z takimi gadkami ty ty jeden ty :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :biggrin:
Marcin-Krak - 15-06-2009, 21:55

pawliku napisał/a:
nigdy w życiu ale stwierdzam nigdy więcej w tych smiesznych klapkach "japonkach" jezdzic nie bede :P

To że auto jest japońskie nie znaczy, że musisz kimono czy japonki zakładać :P
pawliku napisał/a:
nie ponieważ nie wiem kiedy bedzie rozrząd robił oraz tą miskę spawał a takie rzeczy sie na poczekaniu nie robi :P

Śmiem się nie zgodzić :P Trza się tylko dogadać :P To już nie te czasy co miskę się szukało 14 dni - i to od rana do wieczora :P

pawliku - 15-06-2009, 22:18

Marcin-Krak napisał/a:
Śmiem się nie zgodzić Trza się tylko dogadać To już nie te czasy co miskę się szukało 14 dni - i to od rana do wieczora
hie hie do tego dochodzi wspawanie reperaturka (nie wiem jak sie to pisze :P ) tylnego błotnika bo tam gdzie wyszła korozja okazało sie zę jest dziura :shock: no i kolejne 400zł... a mój drogi szukałem miski i też nie jest tak łatwo :P

Marcin-Krak napisał/a:
To że auto jest japońskie nie znaczy, że musisz kimono czy japonki zakładać
:D :D :D :D :D :D trzeba się jak najbardziej pod auto dopasować :D :D :D :D :D :D :D :D :D
jacek11 - 15-06-2009, 23:58

pawliku napisał/a:
trzeba się jak najbardziej pod auto dopasować :D :D :D :D :D :D :D :D :D

To jeszcze musisz mieć skośne oczy :mrgreen:

Paweł,a te 400zł,to za samo spawanie?,czy z malowaniem policzone?

Po za tym,gdzie są zdjęcia popsutego błotnika?

pawliku - 16-06-2009, 00:00

jacek11 napisał/a:
Paweł,a te 400zł,to za samo spawanie?,czy z malowaniem policzone?
z tego co zrozumiałem to za całość a co za mało ???

jacek11 napisał/a:
o za tym,gdzie są zdjęcia popsutego błotnika?
taa najlepsze jest to ze na błotniku widać tylko 3 rude kropki :P
pawliku - 18-06-2009, 17:46

noo misiu dzis wrócił od lekarza i jest już po wymianie rozrządu , filtrów , płynów oraz zaspawali mu miskę olejową :D teraz to już zostały do roboty takie małe pierdółki :P :) :) :)
mkm - 18-06-2009, 21:37

pawliku, gdzie fotki pacjenta?
pawliku - 18-06-2009, 21:41

fotki to zrobię jutro jak sister wróci z roboty :P a tak przy okazji wkoncu go umyłem od dnia zakupu :oops: no ale nie było pogody żeby zrobić to wczesniej a jeszcze pech chciał że dzisiaj ma caaaałą noc padać :? no i jak tu sie nie załamać .... mogłem zdjecia zrobić ale jak konczyłem myć to sie ciemno robiło i ze zdjęc nic by nie wyszło :(
pawliku - 20-06-2009, 23:12

dzisiaj trochę fotek :P

tutaj dumny i może w przyszłości przyszły własciciel colcika :D :D :P

a tu zdjęcie po pierwszym myciu (prawie po 1,5 miesiąca ) no i z pomocą przyszedł też deszcz...

tu znowu widać mały wykwit rdzy :(

tu widać jak nie udolnie poprzedni włascicel malował zderzak czyli że pomalował go razem z kawałkiem tablicy ...

a tu mam do was pytanie czy to jest oryginalny spaw?? bo coś troszku korodować zaczyna...

na razie to tyle :P

pawliku - 17-07-2009, 22:30

heh miś znowu poszedł do pana doktora na TYDZIEŃ !!! :( tym razem poszedł do lakiernika i bedzie poprawiał nieudolnie pomalowany zderzak przez poprzedniego własciciela :evil: oraz bedzie konczył pozbywanie się rudej :)