Nasze Miśki - Misiu colt 1,3 :)
jacek11 - 14-06-2009, 01:50
pawliku napisał/a: | normalnie ide się do szafy schować i nie wyjde z niej dopóki nie wkuje całej książki o smarach, paliwach,olejach , silnikach |
Masz światło w szafie?
Ładny ten Colcik oby się sprawował jak najlepiej
A kabelki od tuby zostaw,bo jak go kupisz od siorki,to będziesz miał jak znalazł
pawliku - 14-06-2009, 01:52
jacek11 napisał/a: | Masz światło w szafie? | nie ale mam latarke
jacek11 napisał/a: | bo jak go kupisz od siorki | hmm ciekawe kiedy to bedzie ??? ona nikomu nie pozwala do niego wsiadać a za rok pewnie nie bedzie myślała o sprzedaży
pawliku - 15-06-2009, 19:36
dzisiaj odbyłem pierwsze jazdy colcikiem i powiem wam że jak zrobię prawko to sobie takiego zafunduje
no i dzisiaj misiu trafił do lekarza na termin nieokreślony...
z ciekawostek dzisiaj sama się naprawiła czasówka od wycieraczek ciekawe jak
no i dzisiaj były próby przerejestrowania samochodu i się nie udało...
Marcin-Krak - 15-06-2009, 20:56
pawliku napisał/a: | dzisiaj odbyłem pierwsze jazdy colcikiem i powiem wam że jak zrobię prawko to sobie takiego zafunduje |
Ja tam jestem bardzo zadowolony z Colciaka jako I samochodu - ale jak Ty zrobisz prawko, to już chyba wtedy będzie to old timer
pawliku napisał/a: | no i dzisiaj misiu trafił do lekarza na termin nieokreślony...
|
Dlaczego na nieokreślony Już popsułeś
pawliku napisał/a: | z ciekawostek dzisiaj sama się naprawiła czasówka od wycieraczek ciekawe jak |
Pewnie coś nie kontaktuje tak, jak powinno
pawela - 15-06-2009, 21:11
pawliku, mam nadzieję że wizyta u lekarza nie wynika z Twojej przejażdżki?
pawliku - 15-06-2009, 21:40
Marcin-Krak napisał/a: | Dlaczego na nieokreślony Już popsułeś | nie ponieważ nie wiem kiedy bedzie rozrząd robił oraz tą miskę spawał a takie rzeczy sie na poczekaniu nie robi
pawela napisał/a: | pawliku, mam nadzieję że wizyta u lekarza nie wynika z Twojej przejażdżki? | nigdy w życiu ale stwierdzam nigdy więcej w tych smiesznych klapkach "japonkach" jezdzic nie bede
Marcin-Krak napisał/a: | ale jak Ty zrobisz prawko, to już chyba wtedy będzie to old timer | jeszcze ROK i bede miał prawko i jak ja ci zaraz dam z takimi gadkami ty ty jeden ty
Marcin-Krak - 15-06-2009, 21:55
pawliku napisał/a: | nigdy w życiu ale stwierdzam nigdy więcej w tych smiesznych klapkach "japonkach" jezdzic nie bede |
To że auto jest japońskie nie znaczy, że musisz kimono czy japonki zakładać
pawliku napisał/a: | nie ponieważ nie wiem kiedy bedzie rozrząd robił oraz tą miskę spawał a takie rzeczy sie na poczekaniu nie robi |
Śmiem się nie zgodzić Trza się tylko dogadać To już nie te czasy co miskę się szukało 14 dni - i to od rana do wieczora
pawliku - 15-06-2009, 22:18
Marcin-Krak napisał/a: | Śmiem się nie zgodzić Trza się tylko dogadać To już nie te czasy co miskę się szukało 14 dni - i to od rana do wieczora | hie hie do tego dochodzi wspawanie reperaturka (nie wiem jak sie to pisze ) tylnego błotnika bo tam gdzie wyszła korozja okazało sie zę jest dziura no i kolejne 400zł... a mój drogi szukałem miski i też nie jest tak łatwo
Marcin-Krak napisał/a: | To że auto jest japońskie nie znaczy, że musisz kimono czy japonki zakładać | trzeba się jak najbardziej pod auto dopasować
jacek11 - 15-06-2009, 23:58
pawliku napisał/a: | trzeba się jak najbardziej pod auto dopasować |
To jeszcze musisz mieć skośne oczy
Paweł,a te 400zł,to za samo spawanie?,czy z malowaniem policzone?
Po za tym,gdzie są zdjęcia popsutego błotnika?
pawliku - 16-06-2009, 00:00
jacek11 napisał/a: | Paweł,a te 400zł,to za samo spawanie?,czy z malowaniem policzone? | z tego co zrozumiałem to za całość a co za mało ???
jacek11 napisał/a: | o za tym,gdzie są zdjęcia popsutego błotnika? | taa najlepsze jest to ze na błotniku widać tylko 3 rude kropki
pawliku - 18-06-2009, 17:46
noo misiu dzis wrócił od lekarza i jest już po wymianie rozrządu , filtrów , płynów oraz zaspawali mu miskę olejową teraz to już zostały do roboty takie małe pierdółki
mkm - 18-06-2009, 21:37
pawliku, gdzie fotki pacjenta?
pawliku - 18-06-2009, 21:41
fotki to zrobię jutro jak sister wróci z roboty a tak przy okazji wkoncu go umyłem od dnia zakupu no ale nie było pogody żeby zrobić to wczesniej a jeszcze pech chciał że dzisiaj ma caaaałą noc padać no i jak tu sie nie załamać .... mogłem zdjecia zrobić ale jak konczyłem myć to sie ciemno robiło i ze zdjęc nic by nie wyszło
pawliku - 20-06-2009, 23:12
dzisiaj trochę fotek
tutaj dumny i może w przyszłości przyszły własciciel colcika
a tu zdjęcie po pierwszym myciu (prawie po 1,5 miesiąca ) no i z pomocą przyszedł też deszcz...
tu znowu widać mały wykwit rdzy
tu widać jak nie udolnie poprzedni włascicel malował zderzak czyli że pomalował go razem z kawałkiem tablicy ...
a tu mam do was pytanie czy to jest oryginalny spaw?? bo coś troszku korodować zaczyna...
na razie to tyle
pawliku - 17-07-2009, 22:30
heh miś znowu poszedł do pana doktora na TYDZIEŃ !!! tym razem poszedł do lakiernika i bedzie poprawiał nieudolnie pomalowany zderzak przez poprzedniego własciciela oraz bedzie konczył pozbywanie się rudej
|
|
|