Carisma - Ogólne - Ma ktoś moze podłokietnik do carismy 97 ?
Anonymous - 12-05-2007, 22:37
kikan ktory kupiles ? a moze juz zamontowales ? Mam podobny dylemat czy kupowac ten carbon czy zwykly czarny,moj misiek jest tego samego koloru i w tej samej wersji.
kikan - 13-05-2007, 10:22
tak jakos sie wacham i nie kupilem jeszcze zadnego:)fajnie by bylo miec na czym reke oprzec,ale nerwicowac sie nie mam ochoty
Anonymous - 31-05-2007, 19:06
Dla zainteresowanych zakupem- dzis kupilem dosc solidny podlokietnik jest ciezki i moim zdaniem bardzo ladnie wyglada,wymienilem go po tym jak kupilem taki plastikowy ktory mi sie za bardzo nie spodobal ze wzgledu na blyszczacy czarny kolor.W mojej galerii jest kilka fotek jeszcze nie zamontowanego
Pozdrawiam
Anonymous - 31-05-2007, 22:59
Misiek, wygląda to dość solidnie, zobaczymy oczywiście efekt końcowy?
Anonymous - 31-05-2007, 23:41
kaszel napisał/a: | Misiek, wygląda to dość solidnie, zobaczymy oczywiście efekt końcowy? |
postaram sie jutro,ale nic nie obiecuje... :/
I tu link
dla zainteresowanych.
[ Dodano: 01-06-2007, 20:44 ]
W galerii pare zdjec juz zamontowanego,jest bardzo stabilny, musze popracowac nad nowym zawiasem ale to juz kwestia estetyki.
Anonymous - 08-05-2008, 09:55
Musi być stabilny ponieważ jest przymocowany do standardowych zawiasów od schowka.
josearkadio - 17-12-2008, 21:51
Ja w swojej Cari nie miałem podłokietnika w opcji i nie posiadałem również zawiasu ( w tym miejscu była zaślepka). Zakupiłem podłokietnik uniwersalny na allegro i zamontowałem go na zawias meblowy . Zawias sprawuję się elegancko gdyż posiada ogranicznik oraz dociska podłokietnik jak jest zamknięty.
Tomashi - 18-12-2008, 08:40
Też się przymierzam do "uniwersalnego", ale czy nie jest on za krótki? Łokieć się dobrze opiera?
josearkadio - 18-12-2008, 11:17
Tomashi napisał/a: | Też się przymierzam do "uniwersalnego", ale czy nie jest on za krótki? Łokieć się dobrze opiera? |
Szczerze mówiąc podłokietnik mógłby być troszkę dłuższy (niestety jakby był dłuższy to by nie dało się zaciągnąć do końca hamulca ręcznego). Jak trzyma się łokieć na podłokietniku i dłoń na drążku zmiany biegów jest ok. Jak chcesz trzymać kierownicę to raczej kiepska sprawa - ja opierając łokieć mogę ja złapać palcami ale pewnego uchwytu to nie mam (może ktoś z dłuższymi rękoma by nie miał tego problemu).
Anonymous - 23-12-2008, 19:08
josearkadio no kolego wg. mnie to patent z zawiasem rewelka!! dociska ogranicza i napewno ładnie chodzi!! szacun
siwek - 27-12-2008, 08:21
josearkadio, potwierdzam zdanieadipaw, ze rewelacyjny pomysł z zawiasem... sam kombinowałem z różnymi zawiasami ale nie wpadłem na pomysł by wziąć meblowy...
Też mam podłokietnik z allegro i pasuje do Cari, rękę można swobodnie oprzec, dłuższy nie moze być bo recznego się nie zaciągnie.
a, i jeszcze coś josearkadio, ja mam ładniejszy
|
|
|