LPG - Co możecie powiedzieć o tym STAG'u!?PILNE!- Help!
KaWu - 15-07-2009, 13:30
wojtas021180, napisał/a: | mały błąd montażowy trójnik pomiarowy przed filtrem fazy lotnej. |
wojtas021180, napisał/a: | Trójnik pomiarowy mierzy temperaturę oraz ciśnienie gazu. Powinien być zamontowany przed filtrem, |
Ale chyba wiemy o co chodzi
Od siebie dodam, tak jak wspomnialem Juiceman, w twoim temacie, ze brudy z filtra beda leciec na wtryski. Wg mnie reduktor jest za wysoko i filtr FL "opada". Dodatkowo pewnie Walteki w takim ukladzie sa w pozycji poziomej co im nie posluzy za bardzo przy tym rozwiazaniu.
Jackie - 16-07-2009, 12:50
DaleCooper napisał/a: | O żesz ty !@#$%^&* |
Prośba o zastępowanie krzyżyków czymś co możemy wspólnie uznać za akceptowalne z punktu widzenia Zasad forum.
Z góry dzięki
Juiceman - 19-07-2009, 22:21
pierwsze wrażenia z jazdy. Mniejszych/gorszych osiągów auta nie zauważyłem, autko na gazie wyprzedza bdb. od 50km/h jak i ponad 120km/h. Wrażenie jakby zbierało się szybciej z miejsca, natomiast przy większych obrotach było z tym już ciut gorzej niż na benzynie. Ciekaw jestem jak wyjdzie z spalaniem bo już rezerwa zaczęła się świeć przy dość DYNAMICZNEJ, jeździe i pokonaniu zaledwie 270km, gdzie do baku wchodzi 45~47 litra gazu. Za tydzień zrobię trasę ok 1000 km - wtedy będzie można zrobić test ile pali przy ekonomicznej jeździe LPG i BP oraz przy dynamicznej.
Może komuś przydadzą się takie dane jeśli będzie chciał zamontować gazowanie STAG 300-6 w swojej V6.
|
|
|