Nasze Miśki - moje diamenty
mkm - 17-11-2009, 19:12
misjonarz., odpusc sobie te „pseudoksenony”, bo takie przerobki naprawde bardzo oślepiają.
jkrzysztof80 napisał/a: | W Polsce to zawsze szukają dziury w całym |
Przejedz się noca w dluzsza trase to zrozumiesz dlaczego…
misjonarz. - 17-11-2009, 21:04
a myślisz że ja tylko w niedziele do kościoła jeżdżę? więcej na drogach jest takich baranów którzy maja swoje żółtka tak ustawione że nawet w dzień gdy jestem na koparce gdzie mam oczy na wysokości ponad 2 metrów mnie rażą. po założeniu ksenonów zaraz pojechałem na ustawienie i od razu opuściłem o 1 stopień.
większość tych co maja nielegalne światło stara się jednak aby świeciło prawidłowo. a wiem ze moje świeciły dobrze bo jechałem innym autem przed moim galem i sprawdzałem.
mkm - 17-11-2009, 21:08
misjonarz. napisał/a: | wiem ze moje świeciły dobrze bo jechałem innym autem przed moim galem i sprawdzałem. |
hehe, kazdy tak mowi...
pawliku - 17-11-2009, 21:13
mkm napisał/a: | kazdy tak mowi... | nie kazdy , widziałem jak swiecą , i swiecą dobrze, ustawione są w sam raz a nie "w niebo"
mkm - 17-11-2009, 21:17
pawliku, to wystaw im jeszcze homologacje i dopusc do ruchu...
robertdg - 17-11-2009, 23:26
misjonarz. napisał/a: | a tak przy okazji - dzisiaj jechałem evolucją X, szkoda ze tylko jako pasażer ale normalnie odlot |
Moje gratulacje, ja mialem jak narazie okazje kilkukrotnie zobaczyc jak Evolucja X przelatuje obok mnie, z moich doswiadczen nie zapomne chyba nigdy jak znajomy sprowadzil sobie ze Stanów Dodge Stealth TwinTurbo, jak dobrze pamietam tam bylo cos kolo 410HP po modyfikacjach, kolor czarna perla, jak w to wsiadlem, a czlowiek byl przyzwyczajony do jazdy Renault 19 1.4 90KM i myslal ze to ma moc, to tam przy wcisnieniu gazu do oporu poczulem jakby mi chcial mozg wyleciec przez czaszke, normalnie wyplynac przez cebulki wlosowe, a po kilku manewrach wysiadlem z auta majac kolana jak z waty i niezle mdlosci.
misjonarz. - 18-11-2009, 22:00
Cytat: | pawliku, to wystaw im jeszcze homologacje i dopusc do ruchu | i to jest największy problem
misjonarz. - 31-01-2010, 20:01
tak sie ostatnio bawiłem (próbowałem sie czegoś naóczyć) photoshopem i to co mi się udało stworzyć:
wiem że niektórzy znajdą niedociągnięcia ale to moje pierwsze dzieło
j13mk - 02-02-2010, 19:45
jkrzysztof80 napisał/a: | W Polsce to zawsze szukają dziury w całym, może liczyli na kieszonkowe | Popłynąłeś z myślą... lampa uzyskuje homo w takiej postaci w jakiej wyjeżdża z autem z fabryki - KAŻDA ingerencja w lampy grozi utartą tej homologacji... a już montaż pseudo xenonów na 100%
misjonarz. napisał/a: | photoshopem | jakoś nigdy nie lubiłem fotoszkopa (fanboy Corel'a ) a efekt nie jest zły - ważne że autko bardzo ładne.
misjonarz. - 03-02-2010, 08:47
j13mk napisał/a: | KAŻDA ingerencja w lampy grozi utartą tej homologacji... a już montaż pseudo xenonów na 100% | dla tego długo szukałem lampek z homologacją na zenony, ale niestety chy ba w tej chwili nikt takowych nie produkuje, a na pewno do naszych galanciorów
j13mk - 03-02-2010, 21:19
misjonarz. napisał/a: | w tej chwili nikt takowych nie produkuje | hmm, a ciekawe jak tam Sonar z UK - widziałem lampy, chyba w Hondzie z homologacją E11 (W.Brytania) z fabryczną możliwością przestawienia na ruch prawostronny... ktoś w UK mógłby obadać temat.
misjonarz. - 03-02-2010, 22:38
nic takiego nie mogłem znaleźć na stronach angielskich, w polskim sklepie internetowym do miśków nic nie było, a do hondy były na H1 żarówki i bez homologacji europejskiej. może ktoś coś więcej wie
pawliku - 03-02-2010, 22:42
ja to bym Rysiu sprzedał te ksenony chociaż fajnie wyglądają i swiecą a zamontował jakieś lepsze żarówy do lamp
rosomak1983 - 03-02-2010, 23:25
pawliku napisał/a: | a zamontował jakieś lepsze żarówy do lamp |
jakie bys nie zamontował nijak maja sie do ksenonów....
pawliku - 03-02-2010, 23:28
rosomak1983 napisał/a: | pawliku napisał/a:
a zamontował jakieś lepsze żarówy do lamp
jakie bys nie zamontował nijak maja sie do ksenonów.... | wiem bo widziałem różnicę nawet jak 1 ksenon działał to jasno było że uhuhu
|
|
|