Łódzkie - Cykliczne Spotkania Grupy Łódzkiej
Chooper - 03-08-2009, 14:16
nie toi żebym się wcinał w organizację, ale czemu nie robimy grila nad wodą/lasem ? jest srodek sezonu "ogórkowego" .
Anonymous - 03-08-2009, 14:27
No ale ostatnio (od 2 dni) jest z pogodą do bani.....
Myślałem o tym.....Ale jak zacznie padać?
trampi - 07-08-2009, 00:02
Ale nie jesteśmy z cukru a miśki nam sie nie rozpuszczą z resztą mam strecz folie na samochodzie to sie miśki owinie hi hi hi
iza - 07-08-2009, 01:09
hihi wlasnie gdzie nasze spontany teraz jakos ich nie ma
misiek-misiek - 07-08-2009, 10:09
Cytat: | hihi wlasnie gdzie nasze spontany teraz jakos ich nie ma |
jakaś taka letnia depresja
ale w sobotę będzie faynie
Lucas_Lucky - 07-08-2009, 12:21
1. Junior81
2. Forest_Taft + Madzia
3. amrówczyński + rodzinka(3)
4. misiek-misiek + kizia-mizia
5. Lucas_Lucky +Emilka
Do zobaczenia
junior81 - 07-08-2009, 14:14
iza napisał/a: | hihi wlasnie gdzie nasze spontany teraz jakos ich nie ma |
Też jestem za plenerowym wyjazdem, ale troszkę za późno na zmianę planów. Przy organizacji następnego spotu zapraszam do brania większego udziału w dyskusjach na forum.
Osobiście mam nadzieje ze jeszcze uda sie zorganizować ognisko w sezonie letnim.
1. Junior81
2. Forest_Taft + Madzia
3. amrówczyński + rodzinka(3)
4. misiek-misiek + kizia-mizia
5. Lucas_Lucky +Emilka
Anonymous - 07-08-2009, 22:18
junior81 napisał/a: | mam nadzieje ze jeszcze uda sie zorganizować ognisko w sezonie letnim.
| Zrobić ognisko, jak to Kamil powiedział, nie jest problem, ale plaga komarów nie bardzo zachęca, a zę teren trochę podmokły to i tychże jest dużo.....
No i ma rację....
Myślę ze w tym Roku to już sobie odpuścimy.... z resztą kamil jest takiego zdania.....i ma rację....
Co innego np wyjazd na Narty zimą....gdzieś był temat......o kamieńsku.....ale ja zaraz do niego podepnę inne info co by nie dublować tematów...
pamar - 07-08-2009, 22:51
Ej!!! Jędruś....kolęda w Kamieńsku!!! Kochani na gienialny pomysł wpadłem (jestem cały) przed zlotem, integracyjny spocik Mitsułodziaków i Dolno....misiaków W czwartek w Radkowie nad zalewem (właściwie to po drodze)
Lucas_Lucky - 09-08-2009, 14:57
Niestety w sobotę musialem zostać dluzej w pracy ale podjechałem na chwilkę około godzinki 20:00 ale nikogo już nie było.
Do której byliście w Bacówce?
misiek-misiek - 09-08-2009, 18:55
Lucas_Lucky napisał/a: | Niestety w sobotę musialem zostać dluzej w pracy ale podjechałem na chwilkę około godzinki 20:00 ale nikogo już nie było.
Do której byliście w Bacówce? |
no niestety tylko do 19:30
spowodowane to było, że tak powiem dosyć wczesnym przybyciem i małą kleistością brygady, bo niestety każdy miał jakieś sprawy jeszcze i się towarzycho rozpierzchło po mieście ale ogółem było w deseczkę (jak zwykle z resztą )
szkoda, że tak późno podjechałeś, z chęcią bym następnego w regionie gala obejrzał
POZDRO ŁÓDZCY MM
boczuś był przepychotka
Lucas_Lucky - 10-08-2009, 11:59
Co się odwlecze to nie uciecze
Anonymous - 01-09-2009, 15:34
No i zapytam.....bo termin się zbliża.....
Czy są chętni na spot?
z atrakcji:
wymiana fotkami, wrazeniami, grill.....
Miejsce: (upolowane przez choopera)
Łódź, przedłużenie ul. Ikara pod lasem w pobliżu lotniska.
procedury standardowe dla grillowania, czyli każdy bierze co ma
miłośnicy fotografikowania, zabrać fotopstryki, bo okolica funduje ciekawe okazje do ucelowania
Dojazd: dostać się na ul. Sanitaruszek między przejazdem kolejowym a mostem na rzece Ner, i skręcić na płytową drogę w kierunku swiateł lotniska. Dalej po płytach do asfaltu i znowu po płytach. Na rozjeździe dróg płytowych w prawo i jesteście na miejscu.
Potrzebuję listę chętnych na fotki (wypalę na płycie) więc proszę o listę.
junior81 - 01-09-2009, 17:16
Ja uważam że na spota zawsze znajdą się chętni. Ale o ile pamiętam Chooper wspominał że na pewno robimy spota w trzecim tygodniu września z racji tego że zaszczyci nas jakiś specjalny gość. Trzeba by ruszyć z tym tematem.
vendetta - 01-09-2009, 17:25
junior81 napisał/a: | z racji tego że zaszczyci nas jakiś specjalny gość |
Kto taki
|
|
|