To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Cykliczne Spotkania Grupy Łódzkiej

Chooper - 03-08-2009, 14:16

nie toi żebym się wcinał w organizację, ale czemu nie robimy grila nad wodą/lasem ? jest srodek sezonu "ogórkowego" :roll: .
Anonymous - 03-08-2009, 14:27

No ale ostatnio (od 2 dni) jest z pogodą do bani.....

Myślałem o tym.....Ale jak zacznie padać?

trampi - 07-08-2009, 00:02

Ale nie jesteśmy z cukru a miśki nam sie nie rozpuszczą z resztą mam strecz folie na samochodzie to sie miśki owinie hi hi hi :glasses5: :toothy2: :toothy2: :toothy2:
iza - 07-08-2009, 01:09

hihi wlasnie gdzie nasze spontany teraz jakos ich nie ma :( :( :( :(
misiek-misiek - 07-08-2009, 10:09

Cytat:
hihi wlasnie gdzie nasze spontany teraz jakos ich nie ma :( :( :( :(

jakaś taka letnia depresja :D
ale w sobotę będzie faynie :twisted: :twisted: :twisted:

Lucas_Lucky - 07-08-2009, 12:21

1. Junior81
2. Forest_Taft + Madzia
3. amrówczyński + rodzinka(3)
4. misiek-misiek + kizia-mizia
5. Lucas_Lucky +Emilka

Do zobaczenia :lol:

junior81 - 07-08-2009, 14:14

iza napisał/a:
hihi wlasnie gdzie nasze spontany teraz jakos ich nie ma

Też jestem za plenerowym wyjazdem, ale troszkę za późno na zmianę planów. Przy organizacji następnego spotu zapraszam do brania większego udziału w dyskusjach na forum.
Osobiście mam nadzieje ze jeszcze uda sie zorganizować ognisko w sezonie letnim.

1. Junior81
2. Forest_Taft + Madzia
3. amrówczyński + rodzinka(3)
4. misiek-misiek + kizia-mizia
5. Lucas_Lucky +Emilka

Anonymous - 07-08-2009, 22:18

junior81 napisał/a:
mam nadzieje ze jeszcze uda sie zorganizować ognisko w sezonie letnim.
Zrobić ognisko, jak to Kamil powiedział, nie jest problem, ale plaga komarów nie bardzo zachęca, a zę teren trochę podmokły to i tychże jest dużo.....

No i ma rację....

Myślę ze w tym Roku to już sobie odpuścimy.... z resztą kamil jest takiego zdania.....i ma rację....

Co innego np wyjazd na Narty zimą....gdzieś był temat......o kamieńsku.....ale ja zaraz do niego podepnę inne info co by nie dublować tematów...

pamar - 07-08-2009, 22:51

Ej!!! Jędruś....kolęda w Kamieńsku!!! Kochani na gienialny pomysł wpadłem (jestem cały) przed zlotem, integracyjny spocik Mitsułodziaków i Dolno....misiaków :!: :!: W czwartek w Radkowie nad zalewem (właściwie to po drodze) :mrgreen:
Lucas_Lucky - 09-08-2009, 14:57

Niestety w sobotę musialem zostać dluzej w pracy ale podjechałem na chwilkę około godzinki 20:00 ale nikogo już nie było.
Do której byliście w Bacówce?

misiek-misiek - 09-08-2009, 18:55

Lucas_Lucky napisał/a:
Niestety w sobotę musialem zostać dluzej w pracy ale podjechałem na chwilkę około godzinki 20:00 ale nikogo już nie było.
Do której byliście w Bacówce?

no niestety tylko do 19:30
spowodowane to było, że tak powiem dosyć wczesnym przybyciem i małą kleistością brygady, bo niestety każdy miał jakieś sprawy jeszcze i się towarzycho rozpierzchło po mieście :D ale ogółem było w deseczkę (jak zwykle z resztą :twisted: )
szkoda, że tak późno podjechałeś, z chęcią bym następnego w regionie gala obejrzał :)

POZDRO ŁÓDZCY MM :!:
boczuś był przepychotka :wink:

Lucas_Lucky - 10-08-2009, 11:59

Co się odwlecze to nie uciecze :mrgreen:
Anonymous - 01-09-2009, 15:34

No i zapytam.....bo termin się zbliża.....

Czy są chętni na spot?
z atrakcji:
wymiana fotkami, wrazeniami, grill.....

Miejsce: (upolowane przez choopera)

Łódź, przedłużenie ul. Ikara pod lasem w pobliżu lotniska.

procedury standardowe dla grillowania, czyli każdy bierze co ma :D
miłośnicy fotografikowania, zabrać fotopstryki, bo okolica funduje ciekawe okazje do ucelowania :)

Dojazd: dostać się na ul. Sanitaruszek między przejazdem kolejowym a mostem na rzece Ner, i skręcić na płytową drogę w kierunku swiateł lotniska. Dalej po płytach do asfaltu i znowu po płytach. Na rozjeździe dróg płytowych w prawo i jesteście na miejscu.

Potrzebuję listę chętnych na fotki (wypalę na płycie) więc proszę o listę.

junior81 - 01-09-2009, 17:16

Ja uważam że na spota zawsze znajdą się chętni. Ale o ile pamiętam Chooper wspominał że na pewno robimy spota w trzecim tygodniu września z racji tego że zaszczyci nas jakiś specjalny gość. Trzeba by ruszyć z tym tematem.
vendetta - 01-09-2009, 17:25

junior81 napisał/a:
z racji tego że zaszczyci nas jakiś specjalny gość

Kto taki :twisted: