Space Star Techniczne - [MSS 1.6] [SILNIK] Jest wilgotno są problemy
Paweł W. - 30-10-2017, 18:32
Koledzy,
Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc i za, jak okazało się, słuszne rady.
Pojechałem dziś, nie ukrywam że z dużym drżeniem czy zostanę przyjęty, do serwisu MITSUMANIAKÓW, tak-do naszego serwisu bo mogę chyba tak mówić. Pluję sobie w brodę bo na Oliwską mam bardzo blisko, tyle że serwis jest baaaaaardzo oblegany.
Do rzeczy. Okazało się, że powodem kłopotōw są uszczelniacze świec i w konsekwencji olej w gniazdach. Koledzy, fachowość i rzetelność w każdym calu. Miło, szybko, sympatycznie, auto jeździ jak ta lala a pozostała część naprawy w przyszłym tygodniu. Dzięki serwisowi MM jutro na naświetlanie nie jadę 1,5h komunikacją.
Można? Można, tylko trzeba mieć wiedzę, umiejętności i trochę empatii.
Pozdrawiam,
P.
[ Dodano: 30-10-2017, 19:55 ]
Aha-Koledzy,
Chciałbym Kolegom wpisać "POMÓGŁ", ale zapomniałem jak to się robi. Proszę, podeślijcie mi sposób " cyferkowania" pomocy.
P.
[ Dodano: 30-10-2017, 21:33 ]
Aha-Koledzy,
Chciałbym Kolegom wpisać "POMÓGŁ", ale zapomniałem jak to się robi. Proszę, podeślijcie mi sposób " cyferkowania" pomocy.
P.
Bizi78 - 30-10-2017, 22:57
Nie jesteś autorem tematu i nie możesz dać punktu pomógł .
Fajnie, że mogliśmy zdalnie pomóc .
Paweł W. - 12-11-2017, 21:01
Witam,
Panowie, spieszę pochwalić się.
W piątek odebrałem z serwisu Mitsumaniaków auto i od tej pory zdarza mi się jeździć z uśmiechniętæ gębą.
INNY SAMOCHÓD. Po wymianie uszczelniaczy świec, samych świec auto jeździ jak złoto. Ani przy ruszaniu, przyspieszaniu czy zwalnianiu samochód nie szarpie, nie skacze, nie dławi się, słowem porusza się płynnie i żwawo. Kurcze, wstyd mi, bo te "skoki" składałem na karb sprzęgła, nie zgłębiając tematu a jak wiadomo wymiana sprzęgła, choćby samej tarczy to jest daleko bardziej skomplikowana a i kosztowniejsza operacja niż wymiana świec z uszczelniaczami.
Space Star to jednak bardzo fajny samochód.
Cześć
Paweł.
Hugo - 13-11-2017, 08:23
Potwierdzam, to naprawdę świetne auto za śmieszną kasę.
|
|
|