To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - XII SPot Podkarpacki - Baranów Sandomierski - dogrywka

vidus19790805 - 24-07-2009, 14:39

witam ...juz obskoczyłem policje burmistrza i zamek......sprawa ma sie tak mam nadzieje ze bedzie to odpowiadac wszystkim ...............spotkanie w Baranowie Sandomierskim o godzinie 12.00 lub 13.00 (prosze o decyzje ).... plac udosteniony przez bumistrza prosze tez mniej wiecej o liste obecnosci ......nie 100% w przybliżeniu ja bede ja moze bede..cos takiego ...........prawdopodobnie zabezpieczenie policji bedzie ....pogaduchy i zapoznanie sie okolo 2 godzin wiec okolo 15.00 na zamczysko .... wstep na zamek dla osoby dorosłej 15 zł niestety:( ......zwiedzanie zamku zaleznie ile bedzie osob okolo 1.30 min wiec o czasie przybliżonym do godz 16.30 mozna poleciec na grilla lub ognisko .....mozna tez zdecydowac sie na wykupienie takiego poczestunku w zamku baranowskim okolo 30 zl osoba ...............wtedy parkujemy obok zamku wjezdzamy na teren parku zamkowego itd...jesli nie wjedziemy na teren zamkowy trzeba oplacic parking na zewnątrz jesli nie bedzie wiecej niz 40 aut brak negocjacji ceny parkingu wtedy cena godziny 4 zł :(wiec prosze policzcie sobie czy waro wjechac na zamek tam zjesc wypic czy podliczyc koszty grilla i parkingu ......zdecydujcie prosze i napiszcie kto i jak by to widzial.........wieczorkiem napisze dokladniej bo bede miał dokladny kosztorys ..........jesli trzeba ja załoze kase ...pozdro
nezik - 24-07-2009, 16:35

jestem chetny na 100%
oczywiscie wejde na zamek
preferuje grill lub ognisko
:D

kielurkk - 24-07-2009, 20:32

co do Krzyżtoporu to jechałem na Warszawke i w Klimontowie gdzie zazwyczaj skręcało się na ten zamek jest zamknięta całkowicie droga i objazd przez Opatów a to dodatkowe kilometry no chyba że to nie problem nie wiem dlatego piszę.
oprócz tego moja obecność jest zagrożona akurat 2 sierpnia :(

vidus19790805 - 25-07-2009, 09:02

witajcie ciesze sie ze pomys zaskoczył wiec nadal prosze aby sie okresliac co do pomysłu i maly apelik ....jesli bedziecie jechali juz na ten spocik grupami lub jedną grupą niejedzcie prosze tak zwaną kolumną poniewarz na poruszanie sie kolumna trzeba niec specjalny papierek oraz pilota i atka jazda moze zakonczyc sie mandatem tak poinformowano mnie na policji ....pozdrawiam i wiekszej aktywnosci zycze :mrgreen:
gulgulq - 27-07-2009, 07:18

moja opinia
start 13 :)
włazimy na zamek plus poczestunek :) - te 35 zlotych to chyba nie majatek - hehe..mozemy sie pokazac wjedzzajac na plac przed zamkiem :D :D a fotki bezcenne :)

tylko w takim wypadku trzeba by zrobic konkretna liste osob ktore beda na 100% bo pewnie jedzonko bedzie przygotowywane specjalnie, co z doswiadczen poprzednich spotow ...hmm..ciezkawo

juz lepiej ustawmy sie na jakiegos spontona,kto przyjedzie to przyjedzie, wejdziemy na zamek a pozniej wypad na ten drugi zamek i po drodze mozna gdzies w jakies karczmie stanac na pierogi :D :D

vidus19790805 - 27-07-2009, 09:03

siemka .....Rafał nie ma problemu w tym co piszesz......tylko nie rozumiem stwierdzenia ten drugi zamektam jest tylko jeden .....co do 13 spotkanie ...oki ....ale trzzeba sie poznac poogladac autka i dopiero na zamek ...zaleznie od rozmiaru spocika i ilosci ludzi na zameczek mozemy wejsc okolo 15 bo maja tylko 2 przewodnikow.....a maja jakies inne grupy wczesniej ...puzniej jak najbardziej ognisko lub grill...a jesli chcemy poczestunek trzeba sie okreslic ile osób ....(niestety ...wiem ze to jest najtrudniejsze) ...pozdro i prosze piszcie .... :mrgreen:
kielurkk - 28-07-2009, 22:25

vidus19790805 napisał/a:
tylko nie rozumiem stwierdzenia ten drugi zamektam jest tylko jeden

moderatorowi chodziło zapewne o zamek Krzyżtopór w Ujeździe :) tyle że to ruiny zamku ale ładne i duuuże :D i nawet działo stoi przed wejściem :)

nezik - 28-07-2009, 23:35

nie chce nic mowic, ale juz jest praktycznie sroda, a zadnych deklaracji o uczestnistwo w zlocie nie widzialem.

moze lepiej zrobic bardziej wszystko spontanicznie, niz probowac sie zgrac z wladzami miasta, bo potem tylko ktos sie bedzie za kogos musial wstydzic

gulgulq - 29-07-2009, 06:43

ustalenia na dziś :) :
o 13 w baranowie spotkanko (Dawid daj namiary na plac!!)
ok. 15 dla chętnych wejście na zamek i zwiedzanie
ok. 17 wyjazd na zamek Krzyżtopór
ok. 19 grillek/ognisko nad wodą

przedspot pewnie w Rzeszowie :) zrobimy

na 100% jest tylko spotkanko o 13 :) , reszta zalezy od naszej inwencji, pogody i dostępności czasowej

Dawid załatwił zgode Policji i Burmistrza na spotkanie w mieście - więc wielkie podziekowania dla niego :)

deklaracji nie ma co robić - kto będzie to będzie :)

vidus19790805 - 29-07-2009, 11:04

witam ....wszystko jest tak jak napisał Rafał spotkanie o 13 w baranowie sandomiekim a co potem to juz wyjdzie w praniu plany są tylko czy sie wszyscy zgramy ...zobaczymy napewno przed piątkiem wkleje mapke dojazdy do miejsca spotkania .....tak prostego miasteczka nie widzialem jesli chodzi o drogi ...pozdrawia i zapraszam jak najwiecej mitsumaniaków oraz ludzi z inymi bryczkami ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mapka........ http://img259.imageshack....ranowakopia.jpg

zielony kolor to dojazd od strony Mielca
czerwony kolor to dojazd od strony Rzeszowa
niebieski kolor to dojazd od strony Kielc dla kolegów ze Świętokrzyskiego

Zbliżenie Rynku w Baranowie Sandomierskim http://img444.imageshack....sandomiersk.jpg

kolory jak wyżej

i numer kontaktowy ...Dawid 724695866

margaret - 29-07-2009, 17:36

my na 99% będziemy - zwłaszcza ze 2 spoty nam umknęły

Rafał roześlij informacje na maile - to chyba najłatwiejszy sposób poinformowania tych co rzadziej tu zaglądają

co do jadących z Rzeszowa to może na stacji paliw Źródełko na Warszawskiej- tylko ustal o której

kielurkk - 29-07-2009, 21:42

ja niestety się nie zjawię a żałuję bo mam naprawdę baaardzo blisko no chyba że uda mi się wyrwać na chwilkę ale to tylko w celu podniesienia frekwencji Misiów
gulgulq - 30-07-2009, 06:40

myślę że o 11 tradycyjnie przedspot na parkingu Praktikera (w Rzeszowie :P )

spam skrzynkowy zaraz wysyłam :)

kuba.es - 30-07-2009, 16:35

Ja też bardzo żałuję, że wygrał 2 sierpień... Termin spotu pokrywa się z Rajdem Rzeszowskim więc nie będę mógł przyjechać. Wielka szkoda, bo zapowiada się naprawdę fajnie :(
Slawciu - 30-07-2009, 19:04

A wogóle wybiera się ktoś z okolic Sandomierza oprócz mnie??