To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxA] Spoiler w sedanie

Maciek - 05-08-2009, 21:53

Ależ napisałem że "ale i tak ok 210 zeta to MOZE" cena jest tylko wtkładnikiem potrzeby :-)
Anonymous - 10-08-2009, 14:14

Witam.
Czy taki wynalazek jest Ori?

Pzdr

pablodc - 13-08-2009, 00:04

Jako że odkąd mam sedana, choruję na spoiler na tylną klapę. Jak jest z dostepnościa takich rzeczy u nas każdy zainteresowany wie. Na ebay'u wypatrzyłem kilka interesujących mnie sztukw USA w różnych cenach np. taki spoiler oraz firmę która ulatwia taki zakup. Miał już może ktoś z Was doczynienia z taką formą zakupu?
Z góry dzieki za odpowiedzi!

kubasiw - 13-08-2009, 09:29

AnoniM79 napisał/a:
Witam.
Czy taki wynalazek jest Ori?
Obrazek
Pzdr

Myślę, że tak. Mam identyczny u siebie w SE 99. Chyba jedna z najlepiej wyglądających lotek do tego auta.

kkkarol - 13-08-2009, 11:24

pablodc napisał/a:
Jako że odkąd mam sedana, choruję na spoiler na tylną klapę. Jak jest z dostepnościa takich rzeczy u nas każdy zainteresowany wie. Na ebay'u wypatrzyłem kilka interesujących mnie sztukw USA w różnych cenach np. taki spoiler oraz firmę która ulatwia taki zakup. Miał już może ktoś z Was doczynienia z taką formą zakupu?
Z góry dzieki za odpowiedzi!

Ile taki spoiler moze wazyc ?
Na ebay.com jest uzytkownik spoilersmart który rozsyła po całym swiecie cena +100$ przesyłka. Jeden mitsumaniak sprawdził juz go, nicku nie pamietam.
Jak by do sprawy nie podchodzic to pozyskanie spoilera 500 zl plus malowanie plus montaz.

pablodc - 13-08-2009, 12:01

Na jednej dyskusji była już mowa o cenach takich spoilerów i ceny właśnie oscylują w tych granicach. Mnie bardziej chodzi o to by nie było jakis nieprzewidzinych problemów, USA jest jednak trochę daleko...
kkkarol - 13-08-2009, 12:53

pablodc napisał/a:
Na jednej dyskusji była już mowa o cenach takich spoilerów i ceny właśnie oscylują w tych granicach. Mnie bardziej chodzi o to by nie było jakis nieprzewidzinych problemów, USA jest jednak trochę daleko...

Fakt ceny takie sa a nie inne ale raczej z tego powodu ze ich po prostu nie ma. Podobne spojlery do lancera carismy mozna kupic do 200 zł, zreszta do naszego Galanta tez tyle kosztuje (70$=210zł) tylko ze dopłacamy 150% ceny za transport.

deejay - 13-08-2009, 21:54

z tego co mi wiadomo ori spoiler do Gala wyglada TAK osobiście moje auto na fotce z owym spoilerem :wink:

Ps , Jesli kogos interesuje takie cudo to wiem gdzie mozna kupic , jak cos to info na PW :)

Hugo - 13-08-2009, 22:53

Jestem po rozmowie z kolesiem, który przyjechał na urlpo z Holandii i jak wróci podsyłam mu na gg link z wybraną aukcją, na której jest blenda tylnej szyby do Gala EA. Jego znajomy zarejestrowany na holenderskim ebay'u kupi ją i koleś przy okazji przywiezie mi ją do domu :D Hehe
seir - 15-08-2009, 10:56

deejay napisał/a:
z tego co mi wiadomo ori spoiler do Gala wyglada TAK osobiście moje auto na fotce z owym spoilerem :wink:

Ps , Jesli kogos interesuje takie cudo to wiem gdzie mozna kupic , jak cos to info na PW :)

Mam ten sam :) Patrząc od spodu widać tam logo Mitsu i jakieś napisy.

Ursus - 15-08-2009, 16:55

Taki sam sprzedałem, też miał logo Mitsu. Szukajcie na allegro a znajdziecie :D ale nie samych spojlerów ale tylne klapy. Mi się udało. Jeżeli chcecie wywalić 500zł na sprowadzanie czegoś z zagranicy to za tę kwotę trafiałem nie raz na całe klapy ze spojlerem, spojler odkręcamy a klapa w powtórny obieg :) Mi jednak w końcu udało się jednego sprzedającego namówić na sprzedaż oddzielną...
seir - 15-08-2009, 18:21

Tak to wygląda:

Na podróbę to nie wygląda...

zuku3210 - 15-08-2009, 19:11

Mi się widzi bardzo spojlerek co ma AnoniM79, szczerze to wygląda rewelacyjnie, dołożyłbym jeszce chętnie blende o ile dało by sie znaleźć :?
Anonymous - 27-08-2009, 22:24

Maciek napisał/a:
to na tylnią szybkę u góry
mam dorobione 4 sztuki ...o 22 odebralem od producenta wiec zabieram na zlot :mrgreen:
marcinzam - 19-06-2010, 11:45

to jest oem http://cgi.ebay.com/ebaym...sQ5fAccessories

czyli taki jak TU http://cgi.ebay.com/ebaym...sQ5fAccessories