To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Różne opcje grila - design graficzny

Psikus - 31-07-2009, 23:01

Można prosić o pomalowanie całego dołu zderzaka w tym samochodzie na czarny?
PeaceUN - 01-08-2009, 09:44

caly czarny zderzak z czarnym grilem gornym ?
Psikus - 01-08-2009, 20:58

nie,nie, czarny grill dolny, i czarna ''dokładka'' zderzaka
Anonymous - 01-08-2009, 22:51

tommyc1 niestety nie masz racji, kiedyś musiałem dokonać wyboru między podróbą(nową) i oryginałem(używanym) odpowiednio było to 100zł i 450zł i wybrałem oryginał choć chyba jak każdy nie lubię wydawać niepotrzebnie. Tu nie ma co mówić o różńicach, to jest przepaść i z bliska i z daleka.
Jamez - 04-08-2009, 20:13

Dla podoba sie ten grill ala mustang, tylko oczywiscie ten bez napisu galant. Sam bym chetnie kupil takiego do swojego rekina.Tylko ciekawe jaki bylby koszt wykonania?
mlodzianinwawa - 04-08-2009, 20:58

jeżeli chodzi o wykonanie to nie ma nic prostszego ;]
cofasz kilka milimetrów atrapę - kupujesz klej do szyb i siatkę o odpowiedniej gramaturze oczek. i wyklejasz z jednego kawałka. proponuje jednak najpierw atrapę pomalować na czarno, by na prześwitach nie było widać grafitu.

tommyc1 - 04-08-2009, 21:28

darul1 napisał/a:
tommyc1 niestety nie masz racji, kiedyś musiałem dokonać wyboru między podróbą(nową) i oryginałem(używanym) odpowiednio było to 100zł i 450zł i wybrałem oryginał choć chyba jak każdy nie lubię wydawać niepotrzebnie. Tu nie ma co mówić o różńicach, to jest przepaść i z bliska i z daleka.

Przyznaję, mogę racji nie mieć-te grille widziałem tylko na fotkach i na takowych róznicy nie widzę. Na żywo widziałem tylko taki grill jak jest u mnie, czyli zwykły przedlifotwy, grafitowy

PeaceUN - 04-08-2009, 21:46

ala mustang jest ciezszy do wykonania bo jednak boki grila w kolorze nadwozia trzeba zatrzymac - te takie 2 pochyle kolumienki na bokach - trzeba je wykonac raczej od podstaw
kkkarol - 05-08-2009, 08:03

Szkoda ze dopiero teraz grafika namierzyłem. Miesiac temu sam walczyłem ze zdjeciami bo swojego gala pomalowałem na trzy kolory--- finał był taki ze wyklepałem pare zdrowasiek i oddałem samochod do lakiernika. Kolory - granat-czarny-szary efekty pokaze na zlocie w zywcu ;) jesli cos mi wypadnie no to trudno foty bede robił.
Ursus - 05-08-2009, 10:03

Czarny co by nie mówić mi się podoba, pod kolor nadwozia również. Ten projekt a`la mustang dość ciekawy, ale czegoś tu brakuje i na pewno nie jest to ten napis GALANT :wink:
PeaceUN - 05-08-2009, 10:49

zamiast napisu moge zawinac szefowi znaczek mitsu z pajero..tylko nie wiem czy sie zmiesci na mojego grila :D
Ursus - 05-08-2009, 11:28

Ciekawi mnie jakby to wyglądało ze znaczkiem Mitsu, ale mi osobiście chyba bardziej pasowała by wersja z siatką zamiast tradycyjnego grilla tylko umieszczoną nieco głębiej. Ale to wszystko to kwestia tylko gustu, pomysły generalnie bardzo fajne.
m6riano - 24-08-2009, 21:19

Owczar napisał/a:
Nie mówię o tej podróbce, tylko oryginalnym grillu jak tutaj:
Obrazek

ja mam dokladnie taki kolor nadwozia i srebrna atrapa wyglada niezle..moze nie bardzo dobrze ale niezle..zwlaszcza ze za 70 (-25 za stara) ;-)

eddi1977 - 25-08-2009, 21:25

mlodzianinwawa napisał/a:
dałbyś jakieś zdjęcie ;)

Dałbym jak bym wiedział jak,umieściłem zdjęcie w profilu ale musiałem zmniejszyć i za wiele nie widać.

SirSinner - 04-12-2009, 00:59

Ja dzięki koledze lakiernikowi mam w kolorze nadwozia i znaczek czerwony (kolor porażający w oczy z Matiza :D ) i napatrzeć się nie mogę :)