To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 1999 SE 2.0 sedan Drylów

Kmer - 19-08-2009, 16:00

Owczar, oj boje się ze znajdzie się jakiś napaleniec,stad moja wypowiedz,a cena jak za rocznik2001 :D :D :D masakra
Owczar - 19-08-2009, 16:05

Kmer, niestey nie każdy zagląda na forum :D Pamiętasz tego srebrnego diesla z płógami gratis? Tego co miał dynamiczny silnik i dwa przednie zderzaki wymienne? :lol: Niedawno widziałem go w moich stronach :D

Opis tego egzemplarza powala na kolana. Oryginalne ospojlerowanie itd... Ostatnio mój znajomy szuka auta i to co ludzie wypisują i wygadują to się w głowie nie mieści :|

BORIS - 22-08-2009, 22:10

No dobra...zeby troche wyjsc z tych klimatow OT :evil: uwazam ze auto wyglada godnie :) Jak na poczatkujacego "znawce" stawiam na przedliftowego SE z zaAvance'owanym przodem (grill. zderzak). Co do ceny to sie zgodze - koooosmiczna. 13-14tk to bylby max. Lucho, na Twoim miejscu poczekalbym. Na pewno cos fajnego jeszcze wpadnie :) ) Na swojego SE czekalem prawie pol roku i warto bylo:)
Kmer - 23-08-2009, 01:17

BORIS, czytaj uważnie to co inni piszą,i nie wprowadzaj lucho w błąd,bo to coś niebieskie nie jest żadnym przedliftowym SE,jest to zwykła wersja z dołożonym body kit z Avance
BORIS - 23-08-2009, 10:53

Kmer napisał/a:
BORIS, czytaj uważnie to co inni piszą,i nie wprowadzaj lucho w błąd,bo to coś niebieskie nie jest żadnym przedliftowym SE,jest to zwykła wersja z dołożonym body kit z Avance

Patrząc tylko na te 2 zdjęcia wydawało mi się ze tapicerka też jakby z SE, ale nie będę się tu sprzeczał :)

Kmer - 23-08-2009, 11:59

Tu jest link do aukcji http://moto.allegro.pl/it...per_wyglad.html to jest najzwyklejsza wersja.
BORIS - 23-08-2009, 20:12

Kmer napisał/a:
Tu jest link do aukcji http://moto.allegro.pl/it...per_wyglad.html to jest najzwyklejsza wersja.

Sorki! Zwracam honor:) Faktycznie "zwyklak", ale i tak uważam, że, pomijając tą kosmiczną cenę, z zewnątrz wygląda bardzo dobrze, hehe