Nasze nieMiśki ;-) - Honda Accord 2.0
leon9995 - 06-02-2010, 13:23
mlun napisał/a: | Wasz acco był kupiony w Plazie? |
Zgadza się, mimo iż jakoś z Białołęki mam najdalej to tam został kupiony i jest serwisowany.
BTW: ale takiej obsługi jak w Fordzie na Toruńskiej nie uświadczyłem nigdzie, zawsze jak był oddawany do serwisu dostawało się taki bon na śniadanie (jakoś zawsze rano jeździłem) do knajpy która była na terenie salonu. I trochę się tam im przeżarło bo Mundek często w ASO bywał
leon9995 - 06-02-2010, 13:26
mlun napisał/a: | Bo wiesz zawsze to inaczej patrzą na autko które było kupione u nich a potem serwisowane też u nich. |
Aczkolwiek powiem Ci że we Fiacie już tak nie jest, kupiłem w Radzyminie, a przegląd robiłem W Prodexie na Jagiellońskiej bo i bliżej i cena ciut niższa.
mlun - 26-09-2010, 19:10
Akurat co do hondy to tak jest.Przynajmniej do znajomego inaczje podchodzili bo właśnie od nich kupil auto. No ale nie zawsze musi tak być to fakt.
UP
Dawno nic tu nie pisałem ale jakoś szczególnie nie ma o czym:P Ostatnio tylko zdarzył się mały incydent na parkingu i porysowali nam tylny zderzak na rogu. Wszystko już załatwione, czekamy tylko na możliwość odstawienia do lakierowania.
Stuknęło niedawno 70k km. Spalanie całkiem ładnie się kształtuje bo przy dojazdach do Warszawy i przy jeździe po niej komputer nie pokazał więcej niż 10L. Z reguły jest to 9.5 także jest ekstra:P
Dodam, że na hamowni wypluło lekko ponad 159 kucyków i jeśli jest to wiarygodne to bardzo bardzo miło.
No i pora dodać nowy wpis w dzienniku pokładowym. Samochód zrobiony i odebrany bodaj w czwartek. Standardowo za długo się nie nacieszyliśmy bo dziś szanowny pan dziadzia-emeryt-rencista niecierpliwy wyjechał z podporządkowanej i stuknął lekko w prawy tylny bok. Nie obyło się bez policji tym razem, może pan dziadzia następnym razem weźmie sobie coś na wstrzymanie i nie będzie się pchał na inne auto bez potrzeby. Może to go czegoś nauczy.
Blacha to pójdzie do klepania i szpachlowania najpewniej. Ciekaw jestem tylko co z felgą. Dadzą nową czy tą będą ratować?
Aha dodam, że wcześniej zarysowali nam zderzak, pomalowaliśmy i za dwa dni wjechali nam w tył. Zderzak znowu do malowania i wymiana czujnika parkowania. Auto odebrane w czwartek a w sobotę ta kraksa.
Z dobrych rzeczy to zamówiłem u Crooma pięć buteleczek Amsoila 5w30. Pewnie do października będę już miał olej to się zmieni. Jestem ciekawy czy będzie słychać różnicę w pracy silnika i jak będzie zapalać zimą(przepowiadają znowu -30 w styczniu )
|
|
|