Zloty i Spoty - Zlot 2010 -poważne i mniej poważne rozmowy na temat
placet - 03-09-2009, 22:37
Dziwnie, sprawa wygląda czy każdy boi się takiej pracy?
Po zlocie 2008 też szukaliście aż zebrała się grupka z leaderem, może faktycznie zlot na Mazowszu to nie takie głupi pomysł ale czy ludzi z stolicy dają radę ugościć resztę?
Ciężko tam o tereny do takich imprez(jeziora, góry itp), no chyba że się mylę,;)
A może tereny Kotliny Kłodzkiej(góry stołowe itp.), albo zielonej góry?
BUBU - 03-09-2009, 23:07
Adaho_krak napisał/a: | Wszystko się zgadza i tak było do tej pory, ale sam wiesz z dnia na dzień jest coraz więcej ludzików |
I tu Adaś utrafiłeś w sedno , jest coraz mniej ośrodków które są w stanie przyjąć taką kupę luda , a będzie nas coraz więcej .
Za chwilę problem nie będzie polegał na organizacji , tylko na znalezieniu miejscówki
Pozdrav
vendetta - 03-09-2009, 23:15
Najsprawiedliwiej by było jednak w centrum Polski, myślę, że byłoby więcej ludzi. Rozejrzę się.
zeznia - 03-09-2009, 23:52
No myślę BUBU że było by fajnie tylko chłopaki tak po dupie dostali przy tej organizacji że raczej im się należy odpoczynek. Ale na dzisiejszym spocie wykazywałeś chęci przejęcie tej funkcji od chłopaków.
Co ty na to???
BUBU - 03-09-2009, 23:57
zeznia napisał/a: | No myślę BUBU że było by fajnie tylko chłopaki tak po dupie dostali przy tej organizacji że raczej im się należy odpoczynek. Ale na dzisiejszym spocie wykazywałeś chęci przejęcie tej funkcji od chłopaków.
Co ty na to??? |
No przecież mówiłem że bez wsparcia(i wcale nie chodzi o duchowe) to ja trzech liter nie ruszę
Pozdrav
londolut - 04-09-2009, 00:11
BUBU, jeśli ktoś już raz powiedział coś o tym, że zobaczy to do niego przykleją się pomocnicy i dadzą rady w zespole
zeznia - 04-09-2009, 00:15
BUBU napisał/a: | zeznia napisał/a: | No myślę BUBU że było by fajnie tylko chłopaki tak po dupie dostali przy tej organizacji że raczej im się należy odpoczynek. Ale na dzisiejszym spocie wykazywałeś chęci przejęcie tej funkcji od chłopaków.
Co ty na to??? |
No przecież mówiłem że bez wsparcia(i wcale nie chodzi o duchowe) to ja trzech liter nie ruszę
Pozdrav |
No duchowe to masz 24h bo przecież jestes z Częstochowy , a moje osobiste jak najbardziej, tylko co na to Aga ???
BUBU - 04-09-2009, 00:20
zeznia napisał/a: | tylko co na to Aga |
Pewnie to samo co Ania od Andrzeja
A na spocie powiedziałem że nie mam czasu wyszukiwać sponsorów(czyli najważniejszą rzeczą) , jak mi się tym chłopaki zajmą to ja już resztę pociągnę
Pozdrav
PS Tomek przenieś ostatnie wątki do zlotu 2010 co by bałaganu nie było
karolgt - 04-09-2009, 00:24
zamiast dyskutować o tym jak to "podobno" są duże koszty dla takiej firmy, może warto zapytać kilku takich firm ile by taka impreza nas kosztowała.
Druga sprawa - wyjdzie więcej czy mniej, ale mamy czas żeby dopracować swoje własne sprawy, a nie że ktoś traci pare tygodni czy tam miesięcy na organizacje 2-dniowego zlotu.
Z ilością osób też nie ma co przesadzać, wiele osób jednak przyjeżdża tylko na chwile, na pare godzin. A grupe stałych i bardzo zainteresowanych osób to jednak mniej więcej tyle samo. Zawsze ktoś nowy dojdzie, ktoś odejdzie, a ktos inny nie da rady z różnych względów itd itd.
Druga sprawa. Jak obecnie wyglądała sprawa z rozliczeniem? nie chodzi mi oczywiście o żadne rachunki, ale zamiast np 20 paragonów będzie 1 kwota, od 1 firmy, która wystawia paragon/fakture czy co tam jeszcze chcemy. Firma która chce byc sponsorem może potrzebować akurat takich wydatków i chętniej nam pomoże.
No umówmy się, jako poważna organizacja jesteśmy poważniej traktowani niż "xxx z forum Mitsumaniaków".
Nie wiem jak to wyjdzie w praktyce ale jest to napewno problem do przedyskutowania a nie skazywania go odrazu na niepowodzenie.
BUBU - 04-09-2009, 00:31
karolgt napisał/a: | Z ilością osób też nie ma co przesadzać, wiele osób jednak przyjeżdża tylko na chwile, na pare godzin. A grupe stałych i bardzo zainteresowanych osób to jednak mniej więcej tyle samo. Zawsze ktoś nowy dojdzie, ktoś odejdzie, a ktos inny nie da rady z różnych względów itd itd.
|
Karol jednak polemizowałbym z tym , patrząc na ilość noclegów legalnych i obłożenie waletami to nie są już małe ilości
Pozdrav
londolut - 04-09-2009, 00:41
Jeśli będzie to organizowała firma to nie będzie to już taki Zlot jak pozostałe
BUBU - 04-09-2009, 00:43
londolut napisał/a: | Jeśli będzie to organizowała firma to nie będzie to już taki Zlot jak pozostałe |
Tomek zgadzam się z tobą , zostaniemy po prostu potraktowani przedmiotowo
Pozdrav
londolut - 04-09-2009, 00:44
BUBU napisał/a: | londolut napisał/a: | Jeśli będzie to organizowała firma to nie będzie to już taki Zlot jak pozostałe |
Pozdrav | Jak kolejny ktoś, kto płaci za imprezę.
karolgt - 04-09-2009, 00:46
londolut napisał/a: | BUBU napisał/a: | londolut napisał/a: | Jeśli będzie to organizowała firma to nie będzie to już taki Zlot jak pozostałe |
Pozdrav | Jak kolejny ktoś, kto płaci za imprezę. |
płaci i wymaga.
londolut - 04-09-2009, 00:50
karolgt napisał/a: | płaci i wymaga. | My też płaciliśmy i wymagaliśmy i co? Źle było ?
|
|
|