To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - XIII Spot Regionalny - Dynów - 27.09.2009

gulgulq - 20-09-2009, 14:21

plan jest narazie taki

spotkanie w niedzielę :)
kto chce to bedzie przedspotkanie w rzeszowie - wyjazd kolumna do dynowa a później w las :)

przyszło mi do gowy - podpatrując mitsumaiaków :) z kolbuszowej cz nie dało by sie zrobis spotkanka wczesnej i zorganizowac jakies grupowe mitsimanikowe sportowe rozgrywki - siatka, badminton, zbijanego :D - jak myślicie :)

bo to że Dawid - mitsumaniakowy strongmen - pojdzie do lasu i wróci z całym drzewem na ramieniu juz mamy w planie :D :D

ekipe z sandomierza zaprasamy :) :)

we wtorek jak wróce z Legnicy to wyśle do podkarpacia masówke z informacją

vidus19790805 - 20-09-2009, 17:13

hej ho hej ho do lasu by sie szło ..... :mrgreen: .....my oczywiscie bedziemy....... kolegów z sandomierza zapraszamy .. :mrgreen: ... jesli chodzi o jakis sporcik oczywiscie moze byc wczesniej o ile pogoda nam dopisze......... :mrgreen: :mrgreen: ......... my wezmiemy i piłeczke i osprzet do badmintona..... wiec mozemy cos zadziałac........... a dokolegów z Sandomierza jesli chcecie dojedzcie do tarnobrzega tak kolo 11:30 to pojedsziemy razem bo z tego co pamietam to miało byc w rzeszowie o 13:00 wiec na spokojnie bysmy dojechali .......pozdrawiamy :mrgreen: :mrgreen:
kielurkk - 20-09-2009, 19:38

gulgulq napisał/a:
we wtorek jak wróce z Legnicy

też będę na Dolnym Śląsku tyle że wtorek środa i czwartek okolice Wrocka i Lubina. Szukaj czerwonego Ducato na warszawskich blachach :)
vidus19790805, o której będziecie przejeżdżać przez Kolbuszkę może dołączymy do peletonu?

vidus19790805 - 20-09-2009, 21:08

Krzysiu mysle ze jak wyjade z tarnobrzega okolo 11:30 to w kolbuszowej bede na 12 z minutami ........badzo jestem rad jesli dołączycie :mrgreen: :mrgreen:
GALANCIK2000 - 21-09-2009, 15:50

w tbg gdzie byśmy się zebrali?? moze gdzieś na wylocie??? moze pod lidlem???
PIeTroUD - 21-09-2009, 18:42

A Tak sie bawiło ATT w ta niedziele w Dynowie :D

http://gorekzatt.fotosik.pl/albumy/688134.html

vidus19790805, Twój sąsiad jest w ATT mówił że Cie kojarzy po wlepie na masce :D Dokładnie ta asterka http://www.fotosik.pl/pok...6950df7eab.html

Ja prawdopodobnie nie będe bo mam zajecia na uczelni....

vidus19790805 - 21-09-2009, 18:56

Galancik 2000 gdzie to kwestia umowna i pasuje mi jak najbardziej obok Lidla wiec wstepnie umawiamy sie na 11:30 na parkingu przy Lidlu ........ pozdrawiamy i czekamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a do Pietruda ...... to i ja kojarze tego kolege a po zdjeciach widac ze i zabawa byla fajna u was i podstawowa kwestia pogoda wam dopisała .... pozdrawiamy ATT :mrgreen: :mrgreen:

PIeTroUD - 21-09-2009, 18:59

vidus19790805, Trzeba kiedys zrobić wspolny zlocik mistu i ATT to wtedy zabawa bedzie jeszcze lepsza a co do drzewa to w lesie naszykowane macie ogrom drzewa ktore nie zpalilismy tylko trzeba je znieśc :D
vidus19790805 - 21-09-2009, 20:23

PIeTroUD dzikujemy slicznie za drzewo ,,,,,,,, a co do wspólnego spociku jak najbardziej reflektuje a czy reflektuje na to nasza mitsumaniakowa spolecznosc trzeba zapytac w tak owy, temacie ....pozdrawiamy :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 21-09-2009, 20:26 ]
a tak wogule to my mamy spociki z ATT na codzień pod blokiem ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

margaret - 22-09-2009, 03:29

fajnie że miejsce się spodobało - bo to już chyba 4 spot klubowy w tym samym miejscu
mamy jeszcze kilka podobnych - ale do sprawdzenia bo dawno nie odwiedzaliśmy

teraz tylko Papa Dyrektor załatwia pogodę i frekwencję :-)

vidus19790805 - 22-09-2009, 06:18

HEH no tak ...... teraz to juz tylko do załatwienia sprawa o ktorej pisze AGA pogoda i frekfencja ....... pozdrawiamy i do zobaczeni ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gulgulq - 22-09-2009, 10:02

info wysłane do podkarpacia :) :

Cytat:

Witam,

w związku z wyklarowaniem się terminu i miejsca kolejnego zlotu wysyłam niniejsza informację w celu poinformowania Was co i jak :) . Więc - w dniu 27 września w Dynowie odbędzie sie kolejny ogniskowy spot podkarpackich mitsumaniaków. Zlot odbędzie sie na znanym ( z poprzednich zjazdów :) ) miejscu ogniskowym w lesie.

Spotkanie ustalamy o godzienie 14.00 na parkingu baru "Pod Semaforem".
Mapka dojazdu: http://www.podsemaforem.pl/jaktrafic.html
Spod baru wyjazd kolumna do lasu.

Dla chętnych są dwa wcześniejsze przedspotkania:
W Tarnobrzegu: o godzinie 11.30 na parkingu pod Lidlem
W Rzeszowie: o godzinie 13.00 na parkingu pod Praktikerem

W planach:
- ognisko, grill
- integracja
- ewentulanie gry zespołowe

Strój dowolny, adekwatny do warunków leśno-ogniskowych - coś ciepłego na wieczór wskazane
wyposażenie własne - kto ma małego grilla proszony o wzięcie, tacki, sztućce, latarka, siekierka, off'y antykomarowe
prowiant, trunki - co kto lubi we własnym zakresie.

Do zobaczenia :)
gulgulq

Bieżące informacje na temat zlotu w tym temacie:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=42055

Slawciu - 22-09-2009, 21:57

Ja bym z przyjemnością się pojawił, ale niestety wyjeżdżam :( do Płońska aż, żeby mój misiek mógł dostać jakieś nowe części.

Najpewniej zobaczymy się dopiero na wiosnę.

Życzę udanej zabawy i pozdrawiam :)

hermeth - 23-09-2009, 00:34

Ja jestem chętny. W końcu będzie okazja żeby się zintegrować:) Jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to do zobaczenia pod praktikerem o 13.
Hiszpan - 23-09-2009, 07:15

Ja przyjadę na pewno (no chyba żeby nie wiadomo jak lało :doubt: ) tylko jeszcze nie wiem czy nie przyjadę parchem.
Powód wyjaśnię zainteresowanym na miejscu. ;)