[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Nawigacja nowy Lancer
piomic - 19-09-2009, 09:31
A ktoś tu opowiadał, że BT w samochodzie niepotrzebny, bo dziś każda lepsza nawigacja ma BT...
ElemenT - 19-09-2009, 10:34
Forensic napisał/a: |
No właśnie nawet gdy nie rozmawiam navi nie wydaje poleceń głosowych. Kombinowałem z ustawieniami w telefonie i ustawieniami w Garminie XT ale niestety bez efektów -moja navi nie gada (no chyba, że wyłącze BT w telefonie). |
też tak mam w nokii e66 z nawi sygic mcguider i kiedyś w garminie
przy włączonym BT nie działają dźwięki
PS. polecam tego sygica - jeździłem na garminie, był spoko, ale ten sygic bije go na głowę
jaca71 - 20-09-2009, 09:59
Jak już jesteśmy przy symbianie i nawigacji:
Co jest grane z Garminem że zżera baterie telefonu 3x szybciej nawet jak jest zamknięty. Mam niejasne przeświadczenie że nawet gdy jest wyłączony ma uruchomione jakieś procesy bo przy odinstalowywaniu pytał się czy chcę zamknąć jakiś program bo bez tego się nie odinstaluje.
earphorny - 21-09-2009, 09:29
jaca71 napisał/a: | Jak już jesteśmy przy symbianie i nawigacji:
Co jest grane z Garminem że zżera baterie telefonu 3x szybciej nawet jak jest zamknięty. Mam niejasne przeświadczenie że nawet gdy jest wyłączony ma uruchomione jakieś procesy bo przy odinstalowywaniu pytał się czy chcę zamknąć jakiś program bo bez tego się nie odinstaluje. |
Zgadza się - siedzi w tle proces, który ciągnie baterię. Po rozwiązanie zajrzyj tutaj:
http://peb.pl/garmin/4239...aterie-fon.html
|
|
|