Śląskie - [K-ce] Total Paint War - agrrhhhhhh
londolut - 05-10-2009, 16:43
Zacnie
Ps. Koyot, masz dość ciemny obiektyw
placet - 05-10-2009, 16:48
Apropo zimowej wersji,
Skoro chcemy już dać więcej kasy (90zł pakiet), to może warto zabawę połączyć z okręgiem Bielskim i pograć w górach?
Jeżeli pojechalibyśmy autami po 4 osoby w autku to koszta benzynki się rozkładają;)
Koyocik - 05-10-2009, 19:47
Morfi napisał/a: | Koyocik, musiałes dobrze żonke molestować, że tak szybko fotki są |
I w dodatku była zachwycona
A jak mi jeszcze ktokolwiek do niej będzie gadał przez "Pani", to pogryzę - pół drogi powrotnej się dopytywała, czy tak staro wygląda
londolut napisał/a: | Ps. Koyot, masz dość ciemny obiektyw | Staary, ja o tym pojęcia nie mam, Szanowna jest ekspert, ja się do tego jej czegoś nie dotykam nawet. Tyle dużo guziczków i kręciołków, żeby zdjęcie zrobić? Nołłej.
A poważnie - testowała nową zabawkę, filtr polaryzacyjny, który dość mocno przyciemnia.
placet napisał/a: | Apropo zimowej wersji,(...) | ...to ja proponuję połączyć ją z nartami
placet - 05-10-2009, 20:08
Ta najlepiej to zróbmy sobie tam :
"Jak rozpętałem drugą wojnę światową"
Ten wyrywek z Skandynawami na nartach:P
JCH - 05-10-2009, 23:03
placet napisał/a: | Ta najlepiej to zróbmy sobie tam :
"Jak rozpętałem drugą wojnę światową"
Ten wyrywek z Skandynawami na nartach:P | Synu.... Do nauki! Jacy Skandynawowie - to byli Jugole, Słoweńcy czy jeszcze inni tam z Bałkanów.
Jako zadanie na najbliższym spocie odśpiewasz nam piosenkę z tegoż filmu
Na głosy
placet - 06-10-2009, 13:23
JCH napisał/a: | Synu.... Do nauki! Jacy Skandynawowie - to byli Jugole, Słoweńcy czy jeszcze inni tam z Bałkanów.
Jako zadanie na najbliższym spocie odśpiewasz nam piosenkę z tegoż filmu
Na głosy |
Mnie pytasz
Było zimno, pełno śniegu i "karabiniery" na nartach
|
|
|