To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Gdzie ZLOT za rok?

Dyzio i Saba - 28-08-2006, 22:17

A nam jest wszystko jedno gdzie :!: bo - :lol: I TAK BĘDZIEMY :lol:
Rafal_Szczecin - 28-08-2006, 22:19

Dyzio i Saba napisał/a:
A nam jest wszystko jedno gdzie bo - I TAK BĘDZIEMY

w sumie to tak samo,jak my, o czym mozna bylo sie przekonac w bialym :mrgreen:

Firebee - 28-08-2006, 22:50

Matejko napisał/a:

Firebee napisał/a:
I przepraszam za Biały..

wiemy wiemy, podobno bmw wazniejsze :P :P :P :P :P

bmw jeszcze tydzien, max 2 zostaje ze mna, potem bye..

Anonymous - 28-08-2006, 23:59

Firebee napisał/a:
bmw jeszcze tydzien, max 2 zostaje ze mna, potem bye..

i co potem?

wichura1 - 29-08-2006, 00:12

Miało być Pajero, ale ciągle nie ma.
Firebee - 29-08-2006, 00:40

pajero chyba jeszcze nie.. ale byc moze.. jutro bedzie wiadomo:)
Efa! - 29-08-2006, 01:47

bartek_nkm napisał/a:
Ja dla odmiany powiem, że nie pojadę do Grudziądza, Borek, Łodzi czy Białego, ale pojadę tam gdzie Efa! :P

Wow! wow! wow!
I love You Bartek!

Anonymous - 29-08-2006, 19:24

Bory Tucholskie - ładnie i :D blisko :mrgreen:
Efa! - 29-08-2006, 19:55

Mario-borek, Twój post nasunął mi jeszcze jeden pomysł.
Aby atrakcyjność propozycji pod hasłem Grudziądz wzrosła w oczach Mitsumaniaków, wyjaśnię jeszcze raz, dokładniej:
pisząc okolice Grudziądza mam na myśli przepiękne Bory Tucholskie

Znalazłam tam spory ośrodek nad jez. Radodzierz, to jest około 20-30km od Grudziądza.
Jeszcze inna opcja to równie pobliskie okolice, nad jez. Kałębie - tam co roku odbywają się międzynarodowe festiwale muzyki Gospel, więc baza noclegowa prawdopodobnie jest pokaźna. Zresztą od lat jeżdżę tam w weekendy, więc przy okazji podpytam co nieco znajomych sklepikarzy.

Robson86 - 29-08-2006, 21:12

...Bory T. -> Ja też jestem ZA!!!
Pozdróffki

futro68 - 29-08-2006, 21:24

w zasadzie Borki to już prawie Bory.... Tucholskie - okolice piekne - jestem za no i w przyszłym roku pojawimy się już na pewno i to w czwórkę- bo na razie czekamy :wink:
Karwoś - 29-08-2006, 23:47

Centrum Polski najlepiej w lipcu jak jeszcze pogoda jest troche bardziej przewidywalna.

Ale pewnie gdzie by nie było to i tak bede

akbi - 30-08-2006, 11:19

Śladem słusznej sugestii Igora, proponuję aby zgłaszali się chętni na organizację przyszłorocznego zlotu, a następnie będziemy mogli zrobić szybką ankietę wśród Mitsumaniakow i wybierzemy miejsce Zlotu wśród zgłoszonych "kandydatór".
Gdańsk na 99% odpada z racji położenia, ale ze swej strony mogę służyć pomocą w tym wszystkim co można zrobić na odległość.

Anonymous - 30-08-2006, 14:54

W tym roku bylem na zlocie nissana w borkach nad zalewem sulejowskim. Mielismy wydzielony teren na polu namiotowym oraz parking. Jest boisko do nogi wiec mozna rozegrac mecz. Jest tor dla gokardow(maly ale jest) Generalnie to jedyny minus to brak cieplej wody :? Ale jak czlowiek wstal "zmeczony" rano to taki prysznic dobrze mu zrobil :wink:
piwkotom - 30-08-2006, 15:08

Jak juz wspomnialem wczesniej, w innym watku: BORKI.
Co do organizacji: jak wspomnial Chooper i tez juz wspominalem w innym watku ;) jest silna ekipa lodzka, i jak juz pewnie bylo widac na zlocie potrafimy sie zorganizowac i mamy inwencje ;) wiec..... czas powalczyc z czyms grubszym ;)