Zloty i Spoty - FILM z 4 Zlotu Mitsumaniaków
igi - 24-01-2007, 09:36
akbi napisał/a: | PS' Igor, w jak coś, to w Białymstoku film ma Jacek (TNT) |
hmmmmmmmmmmmm a się nie przyznał jak się widzieliśmy .
akbi, dzięki za info będe ścigał Jacka
TNT - 24-01-2007, 19:48
Bo nie mial do czego sie przyznac, wtedy jeszcze nie mialem. Ale jak cos to udostepnie chetnie.
TommiCrazy - 12-04-2007, 09:49
Mam jedno pytanko techniczne odnosnie filmikow, do tej pory zawsze robilem filmiki i montowalem je z formatu avi, bylo to latwe i szybkie..... od niedawna nagrywam sobie wszystko na kamerke z nosnikime plyt dvd i pliki sa w formacie VOB..... w jaki sposob moge je kroic i edytowac w wybrane sekwencje? moze mi ktos cos polecic?
akbi - 12-04-2007, 13:07
Nero Vision 4 obsługuje ten format i można tworzyć filmy z plików *.vob, ale co dokładnie potrafi ten program tego niestety nie wiem.
jak coś...to zapraszam na PW
Anonymous - 26-04-2007, 16:30
arekp, w moich okolicach nie ma stacjonarnego, więc wszedzie może być ten przenośny. Jest kilka miejsc w których często "polują"
- od strony Szczecina - przy samym wyjeżdzie ze szczecina za Płonią (za łukiem) prawa lewa strona; czasami przy wjeżdzie do Kobylanki; Morzyczyn na łuku za ORLENEMi; czasami Zieleniewo; w St-dzie za rondem koło Tesco po prawej stronie; następnie zaraz za pierwszymi światłami po prawej stronie przed przystankiem MZK.
- od strony Pyrzyc - w Kluczewie koło lub za cukrownią; następnie przy os. Pyrzyckim za Biedronką (prawa strona) i czasami przed stacją paliw BUMERANG.
- od strony Małkocina - przy pętli MZK
- od strony Chociwla - w okolicy POM`u tj. 200-300 m za wjazdową tablicą miasta po lewej str.
- od strony Bydgoszczy - w Świentym na łuku; następnie różne miejsca ul. Bydgoskiej
[ Dodano: 26-04-2007, 16:34 ]
Pozdrawiam
akbi - 26-04-2007, 16:40
TOMI, nie pomyliłeś tematów??
Anonymous - 29-04-2007, 12:09
A sorrki jakoś mi się to nie tu wkleiło gdzie miało się wkleić. Sorrki
Pozdrawiam.
|
|
|