To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spoty

BUBU - 18-10-2009, 22:37

No cóż problem w Krk polegał chyba na zbyt częstym spotykaniu się .
No i wychodziło tak że część przyjeżdżała na jednego spota , a część na następnego .
Frekwencja potem była jaka była .
Reszta jak Aga

Pozdrav

Aga - 18-10-2009, 22:54

Marcin-Krak napisał/a:
Ostatnie posty nie wiele wnoszą do tematu :P

masz na myśli moje?? :twisted: :axe:

Anonymous - 18-10-2009, 23:07

zgadzam się z Tobą, więc nie będę się rozpisywał. ( korekta, z bubu i Aga )

dodam tylko, że spotkania co 3 miesiące to nie głupi pomysł, oraz przerwa do nowego roku byłaby wskazana.

karolgt - 18-10-2009, 23:47

crolls napisał/a:
dodam tylko, że spotkania co 3 miesiące to nie głupi pomysł, oraz przerwa do nowego roku byłaby wskazana.

nie wpadajmy w kolejną skrajność.

a pizzeria jak najbardziej ok.

moge jeszce zaproponować KFC -24 godz na dobe, mają nawet ławeczki na zewnatrz

VirMan - 19-10-2009, 09:39

No ale z drugiej strony , nie wszyscy mieszkają w krakowie /:) spot co 2 ty dla mnie odpada niestety - na pewno nie byłbym na każdym:)
Adaho_krak - 19-10-2009, 10:35

Myśle że raz w mc jest ok, byleby chętni byli. Ustalimy sobie dzień i myśle że np. pierwszy lub ostatni w mc.
Najgorsze jest to że jak narazie to chętnych mało i wcale niewykluczone że:
crolls napisał/a:
przerwa do nowego roku byłaby wskazana.

Anonymous - 19-10-2009, 18:51

pracuje 400 km poza krakowem i właściwie to tylko niedziela wchodzi w grę, raz w miesiącu to też rozsądna częstotliwość, jeżeli chodzi o miejsce to plaza chyba była najlepsza(czasem pojawialy się oszołomy np z "małopolski tuning" i można było sie pośmiać :mrgreen: ). Możemy ustalić minimalna liczbe osób które zadeklarują przybycie i organizujemy spot tylko wtedy gdy zdecyduje sie minimalna ilość osób.
mis_smis - 19-10-2009, 21:22

Ja potwierdzam przybycie podajcie termin postaram się dostosować. Co do terminu to nigdy nie będzie tak coby wszystkim dogodzić :P proponuję ustalić termin ogłosić i czekać na potwierdzenia przybycia. pozdrawiam :roll:
JaGrab3 - 19-10-2009, 23:12

No i dzisiaj mnie Adaho opierdzielił, że co sie nie wypowiadam w temacie jak dostałem majla...
Proponuję jak najbardziej w tygodniu (niedzielki mi nie bardzo pasują, ze względu na częste wyjazdy weekendowe), jak dla mnie odpowiednia godzina to 21, oczywiście dla mnie.
Plaza pewnie,że może być, jak nie to KAEFC też jest dobry, pójdę zupełnie po leniu, może być nawet ten na czyżynach (jak misiek nie odpali to sobie go przypcham)!.

karolgt - 19-10-2009, 23:22

21 - dla mnie też ok.

ale Plaza wtedy odpada.
Pozostaje KFC, McDonaldy itd.

w sumie pizzeria też dobry pomysł, o ile tylko Szczesław będzie gotów zrezygnować z zapiekanki na rzecz pizzy albo czegoś z KFC :P

mkm - 20-10-2009, 00:12

Przygladnijmy sie jeszcze stacjom benzynowym. Przy niektorych sa "bary".
gres - 20-10-2009, 08:31

ja mam pomysł na spota - ostatnio w ten sposób wyszedł niezły spontan :
Otóż jak co tydzień grałem w piłe na wynajętej hali - padał śnieg a kumpel przyjechał rwd... po piłce jeszcze przez ponad godzine gadaliśmy i oblatywali okoliczne parkingi :)
Czyli było wszystko , najpierw troche ruchu , potem gadanie o autach , potem drifting , potem gadanie o autach a na koniec wykazaliśmy przewagę mitsubishi nad bmw w bezpośrednim starciu :)

Kto z was gra w piłkę / kosza / siatke ?
Czyżyny , inny duży pusty plac :P
A na wiosne / lato jakieś ładne miejsca co by wycieczki samochodowe robić

Ale co tam - i tak mnie żona nie puści, chyba że z nią przyjadę co nie jest wykluczone :)

tadek55 - 20-10-2009, 13:26

Bardzo chętnie bym skorzystał z takich spotów ale mam trochę za daleko [110km],ale duchem jestem z wami.POZDRAWIAM..
HouseM - 20-10-2009, 20:43

VirMan napisał/a:
Czasem brakuje mi jakichś imprezek typu zrzuta na tor, jakiś paintball albo coś :D
Heheh mnie też brakuje :D mieliśmy zrobić kiedyś spocik u mnie i co ? :D

Ja filozofować nie będę. Jako ,że jestem na 99% spotów jakie są organizowane to tak i tym razem DOSTOSUJE SIĘ.

Na mnie możecie liczyć bez względu na porę roku czy dzień tygodnia.

PS. Kilka razy powtarza się pomysł ślizgania się po parkingach i "dużych placów" W tej kwestii na mnie nie liczcie. Za stary i za rozsądny jestem na zloty a'la "streetracers"

Anonymous - 21-10-2009, 20:21

a może spotkać się jakoś, np. po staremu w niedziele i w gronie przybyłych osób coś ustalić?

wydaje mi się, że wybór miejsca byłby decydujący dla powodzenia spotów