To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Black Beauty by robertdg

Rafal_Szczecin - 01-11-2009, 13:20

robertdg napisał/a:
Hugo, te ramki to sciagne jak bede malowal przedni zderzak gdyz go juz troche poobdzieralem przez nasze kochane krawezniki.

chlopaki nic nie mowcie, z mojego przedniego zderzaka odprysl kawalek wielkosci polowy reki gdy auto wjezdzalo na lawete, dokladnie w tym miejscu co Ty Robert widze masz pekniecie :( a za chwile zacznie sie obdzieranie zderzaka na kazdym wiekszym podjezdzie,bo wlasnie tak jest, gdy zakladam stalowe felgi

Hugo - 01-11-2009, 14:05

Rafal_Szczecin napisał/a:
z mojego przedniego zderzaka odprysl kawalek wielkosci polowy reki gdy auto wjezdzalo na lawete
Haha, mój też przyjechał na lawecie z Niemiec, sam nim wjeżdżałem, w dodatku na bardzo w±skiej, osiedlowej uliczce w Berlinie, gdy laweta stanęła w poprzek drogi wstrzymuj±c ruch. I to był dopiero mój drugi raz za kółkiem tego auta, w dodatku pierwszy raz jechałem autem ze skrzyni± automatyczn± i takim, które wszędzie haczy, bo jest potwornie niskie. To był horror, stres na maksa, a szwab nie chciał wjeżdżać na lawetę. Jego strata, musiał się chłopak trochę ubrudzić, podnosz±c auto za przedni błotnik z jednej strony, a z drugiej robił to kierowca lawety :D . Bez ich pomocy trzebaby zamówić dĽwig, albo odkręcić przedni zderzak żeby po nim nie przejechać. To były przeżycia...
robertdg - 01-11-2009, 15:23

Ja jak kupilem swojegom Gala takze probowalem nim wjezdzac na lawete, robilem chyba z 8 podjazdow na rownym terenie, nie bylo szans zeby wjechac, felgi stalowe, opony mialy 2mm bieznika, juz myslalem ze zrezygnuje i pojade tym autem do domu, bo nie dawalo nawet nic przedlyzanie podjazdow zawsze przy kazdej probie wjazdu jak nie zawieszal sie przednim zderzakiem (proby wjazdu tylem na lawete) to zas zawieszal sie podloga (proby wjazdy przodem), ale poszukalismy troche i znalezlismy wjazd na starej chali rozladunkowej, wjechalem tam autem, po czym lawet podjechala pod rampe rozladunkow wysunelismy najazdy i idealnie jak po szosie auto wjechalo na lawete, rozladunek przeprowadzilem w taki sam sposob na hali znajomego i dojechalem do domku niespelna 4km ;-) , podobne przezycia jak Hugo ;-)

Rafal_Szczecin, spostrzegawczy jestes, lakier mi popekal z lewego dolu zderzaka, ale to przez zimowa zaspe w Ustroniu, no i z czasem zaczal odpryskiwac w wiekszej ilosci, a lakier jak kupowalem to auto, to byl w tym miejscu juz delikatnie ponapekany, widac bylo rysy, wiec wilgoc i mroz mu pomogly odlezc :-(

tucci - 01-11-2009, 18:32

Jak udoskonalenia ida, tlumik wlorzony?
Z malowaniem elementow to raczej do wiosny bo w zime moze sie baaardzzzo duzo wydarzyc (odpryski murowane) :?

robertdg - 01-11-2009, 18:43

tucci, Ja wciaz czekam na propozycje uzytkowników odno¶nie tłumika, choć moje ukierunkowania ida na Apexi Style Burn
fj_mike - 01-11-2009, 19:22

No misiek ładny, aluski super pasuj± do niego. Ładniejsze s± te wieloramienne na rekinku. Czarny rekin SE to jest to :supz:
Gratuluję mi¶ka

BTW, widzę, że zmieniłe¶ opis :D

robertdg - 01-11-2009, 19:51

fj_mike, a jak :mrgreen: , moze zacheci to uzytkowników do odwiedzania tego tematu, tak czy inaczej dzieki za podpowiedĽ ;-)
kosa777 - 01-11-2009, 20:48

JUŻ ZOBACZYŁEM :roll:
packman13 - 02-11-2009, 00:49

Gratuluję bardzo ładnego Mi¶ka :biggrin:
mis_smis - 02-11-2009, 20:49

to jaka¶ zorganizowana akcja kierunek mis_smis :D ładny Gal choć jeszcze troszki roboty przed tob± nakładki s± beeeee lotki też nie zakładaj :P oczywi¶cie to tylko moje zdanie .. pozdrawiam
robertdg - 02-11-2009, 20:51

mis_smis, jakiej lotki nie zakladac?
mis_smis - 02-11-2009, 21:52

za dużo tematów czytał ja na raz pomyłka :oops:
jkrzysztof80 - 02-11-2009, 23:33

robertdg, super misiek oby dobrze się sprawował :biggrin: .
Co do wydechu to podoba mi się pierwszy może przez to że mam podobny chociaż wygl±da jak to napisałe¶
robertdg napisał/a:
jak komin w Jelczu
możesz zajrzeć na opis mojego. Ale je¶li robisz dalekie trasy polecam ci założyć który¶ z cichszych modeli, mój akurat chodzi w miarę cicho więc nie mam bólu głowy po kilku set kilometrach :mrgreen:

Tak czy inaczej gratuluję mi¶ka

fus8 - 03-11-2009, 10:28

gratuluje i niech słuzy baaaardzo długo :)
robertdg - 03-11-2009, 17:40

Ja takze myslalem ad tym pierwszym, moglbym przebolec delikatne mruczenie :-D , ale jakby mialo mi wyc jak w pseudo tuningowych wozach to wolalbym juz nic nie modyfikowac, lubie cichutka prace swojego silniczka, Twoja Jasma mi sie bardzo podoba, osobiscie marze o Galu TwinTurbo ale w sedanie.