MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO na śląsku
Juiceman - 12-01-2012, 13:20
Dzięki
Arktic - 07-03-2012, 20:46
Witam.
Co prawda nie jestem ze śląska ale kupiłem tam swojego Lancera, którego przegląd przed zakupowy zrobiłem w ASO Rybnik i jeśli chodzi o moje opinie to muszę przyznać ,że jest to w pełni profesjonalny serwis. Już przy samym ustalaniu terminu przeglądu byłem przekonany ,że informacje(oczywiście in+) które znalazłem w tym temacie są w 100% prawdziwe. Obsługa w salonie świetna: miła, i kompetentna wszystko co chciałem wiedzieć o samej czynności serwisowej zostało mi przedstawione jasno i czytelnie nawet zmiana terminu wizyty na wcześniejszy dzień i lekkie spóźnienie nie było problemem. Jeśli chodzi o mechaników to kiedy tylko misio wjechał na warsztat od razu pojawiło się przy nim 3 mechaników+ lakiernik prześwietlili auto od znaczka do znaczka znaleźli nawet delikatną skazę na lakierze ,która znajdowała się na dachu i była widoczna tylko pod odpowiednim kątem. Nawet moja lekka upierdliwość jeśli chodzi o sprawdzenie zawieszenia nie zrobiła na nich wrażenia wykonali wszystko wzorowo(jeśli chodzi o zawieszenie to nawet 2 razy ) i należą im się duże brawa. Dzięki nim byłem w 100% pewien ,że kupię ten samochód i tak też się stało.
Jeśli chodzi o całokształt mojego postu to wiem ,że w sumie za to zapłaciłem i to mi się należało ale byłem w swoim życiu w wielu warsztatach(za sprawą poprzednika miśka- passata ) i widziałem już sporo "mistrzów klucza" którzy dla panów z Rybnika mogli by co najwyżej te klucze wycierać. Tak czy inaczej nie żałowałem ani jednej złotówki wydanej w tym serwisie i jak najbardziej go polecam.
Pozdrawiam
maniax86 - 08-03-2012, 12:19
UFF czyli spoza śląska też są pozytywne opinie... bo juz myślałem że tylko ze śląska wszyscy słodzą ekipie z ASO z Rybnika
Uwex - 08-03-2012, 12:33
maniax86 napisał/a: | myślałem że tylko ze śląska wszyscy słodzą ekipie z ASO z Rybnika |
Byli też już MM z małopolski i też zadowoleni.
Wysłałem do naszej admiralicji namiary na serwis, co by pogadali o współpracy z MM
Arktic - 09-03-2012, 08:29
Podczas wizyty serwisie rozmawiałem też chyba z włascicielem(a moze nie ale miał na nazwisko w Werzgoń imie chyba Jan) i gdy spytał się dlaczego przyjechałem akurat do nich to wspomniałem o forum, na co on odpowiedział ,że je zna więc chyba dało by się nawiązać jakąs współpracę pomiedzy nimi a forum.
Pozdrawiam!
maniax86 - 09-03-2012, 09:11
Arktic, Tam robią bodajże dwie osoby z rodziny od właściciela stąd to samo nazwisko.... sam właściciel nie siedzi w salonie cały czas.... a właściciel to taki Pan pod wąsem
Anonymous - 09-03-2012, 09:32
tak pan Jan to własciciel, Błażej to jego syn. Mitsumaniaków dobrze znają w tym ASO i na nasze forum często zaglądają.
Uwex - 09-03-2012, 16:42
maniax86 napisał/a: | więc chyba dało by się nawiązać jakąs współpracę pomiedzy nimi a forum. |
jak już pisałem, rozmawiałem na ten temat z panem Grzegorzem (szefem serwisu)
i wysłałem na PW do naszej adminiralicji wiadomość o chęci podjęcia przez nich współpracy z MM. Wiadomość wysłałem 2 marca i nadal wisi jako nie odczytana- widocznie
są na razie inne ważniejsze rzeczy do zrobienia. Trzeba cierpliwie poczekać
maniax86 - 10-03-2012, 01:34
Uwex, dobrze że mitsu ma porządny serwis w Rybniku.... bo niestety o hondzie czy VW nie można tego powiedzieć.... przekręt goni przekręt ( sorry takie małe OT które mi sie nasunęło)
Marcin1977 - 01-08-2012, 14:05
Witam a ja muszę pochwalić serwis ZiebaMMCars miałem problem ze swoim samochodem ...pomijam fakt ze zostałem przyjety od razu, bez czekania to cały czas spędzony w serwisie wspominam bardzo miło, nawet faktura mnie nie zabiła.
Z tego co sie orietuje to nowa stacja ale naprawde warto tam wpaść
JCH - 01-08-2012, 18:32
Marcin1977 napisał/a: | ZiebaMMCars
...
Z tego co sie orietuje to nowa stacja ale naprawde warto tam wpaść | Czy to ten MM Cars koło lotniska
Jeśli tak, to taki supermarket samochodowy się robi..... Opinie słyszałem do tej pory negatywne. Może się poprawiło....
maniax86 - 02-08-2012, 22:27
Marcin1977, Marcin1977 napisał/a: | bez czekania to cały czas spędzony w serwisie wspominam bardzo miło |
Czyli że co?? Nie wiem ale ostatnio ludziska sie podniecają tym że ładna pani im przynosi kawę... mają do dyspozycji 50 calową plazmę, internet za free itd..... a ja wychodzę z założenia że ASO to nie hotel..... i cała taka bogata otoczka to tylko mydlenie oczu i wydana kupa kasy... a potem plajta bo się przeinwestowali..... w moim ASO nie ma plazmy internetu itp..... ale za to sobie cenię poza rzetelnością indywidualne podejście do klienta, przemiłą atmosfera i niezobowiązujące rozmowy z pracownikami ( czasem baaardzo długie) o byle czym (najczęściej oczywiście o motoryzacji )... ale oczywiście co kto lubi
Anonymous - 03-08-2012, 10:00
maniax86 napisał/a: | w moim ASO nie ma plazmy internetu itp..... ale za to sobie cenię poza rzetelnością indywidualne podejście do klienta, przemiłą atmosfera i niezobowiązujące rozmowy z pracownikami ( czasem baaardzo długie) o byle czym (najczęściej oczywiście o motoryzacji )... |
potwierdzam, zwłaszcza drugą część wypowiedzi miło do nich wpadać.
Uwex - 03-08-2012, 19:19
ja też już dawno to pisałem; szkoda, że sprawa nawiązania współpracy między MM a nimi jakoś nie może się sfinalizować
Anonymous - 03-08-2012, 20:25
można by kiedyś umówić się panowie u nich na konkretną godzinę i spotkać? skoro tyle osób poleca to ASO
|
|
|