To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO na śląsku

Juiceman - 12-01-2012, 13:20

Dzięki :oops: :wink:
Arktic - 07-03-2012, 20:46

Witam.
Co prawda nie jestem ze śląska ale kupiłem tam swojego Lancera, którego przegląd przed zakupowy zrobiłem w ASO Rybnik i jeśli chodzi o moje opinie to muszę przyznać ,że jest to w pełni profesjonalny serwis. Już przy samym ustalaniu terminu przeglądu byłem przekonany ,że informacje(oczywiście in+) które znalazłem w tym temacie są w 100% prawdziwe. Obsługa w salonie świetna: miła, i kompetentna wszystko co chciałem wiedzieć o samej czynności serwisowej zostało mi przedstawione jasno i czytelnie nawet zmiana terminu wizyty na wcześniejszy dzień i lekkie spóźnienie nie było problemem. Jeśli chodzi o mechaników to kiedy tylko misio wjechał na warsztat od razu pojawiło się przy nim 3 mechaników+ lakiernik prześwietlili auto od znaczka do znaczka znaleźli nawet delikatną skazę na lakierze ,która znajdowała się na dachu i była widoczna tylko pod odpowiednim kątem. Nawet moja lekka upierdliwość jeśli chodzi o sprawdzenie zawieszenia nie zrobiła na nich wrażenia wykonali wszystko wzorowo(jeśli chodzi o zawieszenie to nawet 2 razy :D ) i należą im się duże brawa. Dzięki nim byłem w 100% pewien ,że kupię ten samochód i tak też się stało.

Jeśli chodzi o całokształt mojego postu to wiem ,że w sumie za to zapłaciłem i to mi się należało ale byłem w swoim życiu w wielu warsztatach(za sprawą poprzednika miśka- passata :| ) i widziałem już sporo "mistrzów klucza" którzy dla panów z Rybnika mogli by co najwyżej te klucze wycierać. Tak czy inaczej nie żałowałem ani jednej złotówki wydanej w tym serwisie i jak najbardziej go polecam.

Pozdrawiam 8)

maniax86 - 08-03-2012, 12:19

UFF czyli spoza śląska też są pozytywne opinie... bo juz myślałem że tylko ze śląska wszyscy słodzą ekipie z ASO z Rybnika :wink:
Uwex - 08-03-2012, 12:33

maniax86 napisał/a:
myślałem że tylko ze śląska wszyscy słodzą ekipie z ASO z Rybnika

Byli też już MM z małopolski i też zadowoleni.
Wysłałem do naszej admiralicji namiary na serwis, co by pogadali o współpracy z MM :)

Arktic - 09-03-2012, 08:29

Podczas wizyty serwisie rozmawiałem też chyba z włascicielem(a moze nie ale miał na nazwisko w Werzgoń imie chyba Jan) i gdy spytał się dlaczego przyjechałem akurat do nich to wspomniałem o forum, na co on odpowiedział ,że je zna więc chyba dało by się nawiązać jakąs współpracę pomiedzy nimi a forum.

Pozdrawiam! 8)

maniax86 - 09-03-2012, 09:11

Arktic, Tam robią bodajże dwie osoby z rodziny od właściciela stąd to samo nazwisko.... sam właściciel nie siedzi w salonie cały czas.... a właściciel to taki Pan pod wąsem :wink:
Anonymous - 09-03-2012, 09:32

tak pan Jan to własciciel, Błażej to jego syn. Mitsumaniaków dobrze znają w tym ASO i na nasze forum często zaglądają.
Uwex - 09-03-2012, 16:42

maniax86 napisał/a:
więc chyba dało by się nawiązać jakąs współpracę pomiedzy nimi a forum.

jak już pisałem, rozmawiałem na ten temat z panem Grzegorzem (szefem serwisu)
i wysłałem na PW do naszej adminiralicji wiadomość o chęci podjęcia przez nich współpracy z MM. Wiadomość wysłałem 2 marca i nadal wisi jako nie odczytana- widocznie
są na razie inne ważniejsze rzeczy do zrobienia. Trzeba cierpliwie poczekać :)

maniax86 - 10-03-2012, 01:34

Uwex, dobrze że mitsu ma porządny serwis w Rybniku.... bo niestety o hondzie czy VW nie można tego powiedzieć.... przekręt goni przekręt :P ( sorry takie małe OT które mi sie nasunęło)
Marcin1977 - 01-08-2012, 14:05

Witam a ja muszę pochwalić serwis ZiebaMMCars miałem problem ze swoim samochodem ...pomijam fakt ze zostałem przyjety od razu, bez czekania to cały czas spędzony w serwisie wspominam bardzo miło, nawet faktura mnie nie zabiła.
Z tego co sie orietuje to nowa stacja ale naprawde warto tam wpaść

JCH - 01-08-2012, 18:32

Marcin1977 napisał/a:
ZiebaMMCars
...
Z tego co sie orietuje to nowa stacja ale naprawde warto tam wpaść
Czy to ten MM Cars koło lotniska :?:
Jeśli tak, to taki supermarket samochodowy się robi..... Opinie słyszałem do tej pory negatywne. Może się poprawiło.... :roll:

maniax86 - 02-08-2012, 22:27

Marcin1977,
Marcin1977 napisał/a:
bez czekania to cały czas spędzony w serwisie wspominam bardzo miło

Czyli że co?? Nie wiem ale ostatnio ludziska sie podniecają tym że ładna pani im przynosi kawę... mają do dyspozycji 50 calową plazmę, internet za free itd..... a ja wychodzę z założenia że ASO to nie hotel..... i cała taka bogata otoczka to tylko mydlenie oczu i wydana kupa kasy... a potem plajta bo się przeinwestowali..... w moim ASO nie ma plazmy internetu itp..... ale za to sobie cenię poza rzetelnością indywidualne podejście do klienta, przemiłą atmosfera i niezobowiązujące rozmowy z pracownikami ( czasem baaardzo długie) o byle czym (najczęściej oczywiście o motoryzacji :wink: )... ale oczywiście co kto lubi

Anonymous - 03-08-2012, 10:00

maniax86 napisał/a:
w moim ASO nie ma plazmy internetu itp..... ale za to sobie cenię poza rzetelnością indywidualne podejście do klienta, przemiłą atmosfera i niezobowiązujące rozmowy z pracownikami ( czasem baaardzo długie) o byle czym (najczęściej oczywiście o motoryzacji )...

potwierdzam, zwłaszcza drugą część wypowiedzi :D miło do nich wpadać.

Uwex - 03-08-2012, 19:19

ja też już dawno to pisałem; szkoda, że sprawa nawiązania współpracy między MM a nimi jakoś nie może się sfinalizować :(
Anonymous - 03-08-2012, 20:25

można by kiedyś umówić się panowie u nich na konkretną godzinę i spotkać? skoro tyle osób poleca to ASO