To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Lista chetnych

piwkotom - 11-10-2006, 17:09

wielu lokalnie nie znam :( ale pogadam ;)
ze tez na to nie wpadlem :(

Chooper - 11-10-2006, 17:55

może ja bym sie skusił, co by było wiecej i taniej :mrgreen:
szpala85 - 15-10-2006, 15:56

dobra po przeczytaniu tych 2 tematow tez bym sie skusil na te swiecidelka
Colt C51 1,3 91 rok (wersja z obrotomierzem ) 8)

tomusn , Hubeeert, josie, Hugo, moze tez byscie wzieli co :mrgreen: bylo by nas wiecej :mrgreen:

Hubeeert - 16-10-2006, 10:35

szpala85, nie ma opcji żebym tą "choinkę" założył - poza tym ja mam prędkościomierz w milach i km/h a obrotomierz to 9000 obrotów.
Marcino - 16-10-2006, 21:26

TU sa zegary do carismy.
Gościu jest z Tczewa, tak pisze w aukcji, moge sie do niego przejechać i spytać co i jak chyba ze już inne ustalenia padły.
Ja narzie mam troszke innych wydatków i nie moge sobie pozwolić na te "świecidełka" teraz.
POzdrawiam

puntspusy - 19-10-2006, 07:27

tez sie pisze ! lancer '95 1,6 16V 240/8000
Anonymous - 19-10-2006, 22:21
Temat postu: TARCZE INDIGLO - CHĘĆ ZAKUPU
I ja był bym chętny na tarcze indiglo !!!

COLT 1,8 GTI 16V DOHC, 1992, CA0,

Maciek - 20-10-2006, 21:35

Pewnie nie ma szans aby ktoś z takim Galem jak ja chciał też te zegary ale coby nie było też się pisze cały opis z boku.
Anonymous - 20-10-2006, 23:05

A czy jest więcej chętnych na indiglo do MSR `98 (oprócz mnie oczywiście)?
Anonymous - 21-10-2006, 00:14

Ja bym sie pisal na takie cuuudne zegary :) tylko... hmm... nie mam pojecia jak je zalozyc

Any idea ?

Anonymous - 01-11-2006, 15:42

Witam dwa dni temu pisałem do producenta w s prawie tarcz do colta cao 1,6 16v 92-.....
czy planują wydać do tego modelu i oto co mi odpisali-

niestety nie mamy takich tarcz

są 3 warianty:

-tarcze na zamówienie - ale to bardzo droga sprawa - koszt przygotowania projektu i matryc dla 1szt
to około 700zł

- tarcze bez nadruku - szczegółowy opis tej opcji jest na naszej stronie www.moman.pl w dziale
tarcze bez nadruku - to jest opcja najrozsądniejsza

- zebranie minimum 10 osób które chcą kupić takie tarcze- wtedy przygotujemy i cena będzie taka jak
wszystkich naszych tarcz

z tego co widać to się nie zapowiada ze zrobią ,czyli czekamy na chętnych colciaży i robimy zamówienie. Pozdrawiam :)
:) :) :)

Anonymous - 01-11-2006, 18:17

Rangarok, na Twoje pytanie odpowiedz jest juz mysle wyczerpujaco udzielona.
jaco171, nic nowego, juz ktos sie dowiadywal i powiedzieli, ze nie ma szans obecnie, bo za duzo maja pracy, na poczatku byla mowa o 5 osobach, a teraz widze wzrosla do 10 i tak nie wiadomo czy to by wystarczylo. Tarcze bez nadruku dla mnie do porazka, bo Krzys juz tak zrobil i nie ma mozliwosci zrobienia np. czerwonego koloru na skali, a takie pol srodki w tej cenie mi akurat nie odpowiadaja. Jesli juz wydawac tyle kasy, to ma miec wszystko i lsnic. Takze ja pozostaje przy opcji czekania, ew. znalezienia konkurencji ktora by sie nami zajela odpowiednio, bo widac ta firma poczula sie jak za komuny i ze wzgledu na kilkakrotnie przewyzszony popyt w stosunku do podazy prowadza monopol i robia co chca. PRAWO WOLNEGO RYNKU! Dziwi mnie jedynie fakt, ze jeszcze nie wyrosla im konkurencja przy takch warunkach... ehh gdybym tylko mial czas i fundusze potrzebne na rozkrecenie takiej dzialanosci... Przeciez sami powiedzcie, kto moze sobie w dzisiejszych czasach pozwolic na taka nonszalancje jak MoMan :!: :?: :?: :?: :?: :?: :!:

Anonymous - 01-11-2006, 20:42

witam
nie wiem dlaczego takie zle slowa o Moman, wg mnie bardzo konkretnie i rzeczowo podchodza do sprawy, rozmawiajac z nimi przed kupnem swoich zegarow proponowali mi bym poczekal jeszcze troche na gotowe zegary, ale ze ja nie chcialem czekac mam to co mam :) , ale.. po rozmowie wczorajszej z Moman,i po wyslaniu Im swojego projektu nowe zegary mam gratis :)

Anonymous - 02-11-2006, 00:16

Ale jakie zle slowa, czy pisze jakas nie prawde, nie rozumiem. Obiecali na poczatku, ze jak uzbiera sie min. 5 osob z danego modelu to zegary zrobia w normalnej cenie, jak juz sie uzbieralo tyle to zrobili z geby d**e i sie wycofali z obietnicy zwiekszajac ja do 10 osob. Jak uzbieramy 10 to co bedzie dalej 15, 20 a moze 100 ??? Uwazam, ze tak sie nie robi, no chyba ze sie jest monopolista, wszak dzis moneta sie liczy bardziej niz honor czy chocby fair play.
Anonymous - 11-11-2006, 16:05

ja też bym się pisał na zegarki do CAO 1,6 z obrotomierzem , jak będą w końcu chcieli robić to dajcie znać na jkersek@simplusnet.pl