Forum Dla Pań - CIUSZKIII
JCH - 28-10-2009, 09:12
Cytat: |  |
Cytat: | jeśli to Ty to Cię kocham |
Cytat: | Przywiozłam sobie zzagramanicy piękne dwa staniki, ale majteczek nie było niestety |
Cytat: | Ja mam w szafie parę ładnych sztuk seksownej bielizny |
Cytat: | Właściwie to mężczyźni chyba wolą bez staniczków |
Cytat: | Uh la la!!! ...gdybym była chłopem to normalnie dźwignia w górę |
Cytat: | lubię czasem zrobić trick z pasem do pończoch. Mój Tomek to lubi |
Cytat: | Mojej żonce pas do pończoch nie przeszkadza |
Cytat: | No i oczywiście czarek jest zachwycony jak założę pas |
Cytat: | Pas do pończoch jest całkiem wygodny. Właściwie to praktyczny, bo majteczki zakłada się na niego, nie pod, więc można je zdjąć, a pas zostawić |
Cytat: | Kiedyś jak moja żonka (wtedy nie była jeszcze moją żoną) ubrała właśnie pod to od razu wyczułem że coś jest nie tak bo nie mogę majteczek ściągnąć |
Cytat: | mimo wszystko wieje po pośladkach |
No no no.... Nie powiem, całkiem ciekawy wątek
Może jakieś hasło w stylu:
Mitsumaniaki mówią silne GO! pasom do pończoch a tak ogólnie to wolą bez staników
Aga - 28-10-2009, 09:45
hehehe WYZWOLONE MITSUMANIAKI!!
a pewnie! takie czasy, że już nie ma tematów tabu! bo i po co...?
koszmarek - 28-10-2009, 10:33
chyba MITSUMANIACZKI xd
Jak dla mnie temat bieliźniany nie jest absolutnie tabu ;P
Jassmina - 28-10-2009, 10:35
Jakie masz dziś na sobie majciochy Młoda?
koszmarek - 28-10-2009, 11:07
Jassmina napisał/a: | Jakie masz dziś na sobie majciochy Młoda? |
czarne figasy w kwiatki a TY:>
Nikka - 28-10-2009, 11:32
Gacie po Tacie !!
Jassmina - 28-10-2009, 13:04
Reformy wełniane do kolan.
Po babci!
Ale prane.
Owczar - 28-10-2009, 16:11
Efa! napisał/a: | Pas do pończoch jest całkiem wygodny. Właściwie to praktyczny, bo majteczki zakłada się na niego, nie pod, więc można je zdjąć, a pas zostawić |
Hmm widziałem parę pasów i w głowę zachodzę, jak Wy dziewczyny zakładacie majteczki na pas do pończoch?
BigTomala - 28-10-2009, 16:23
Owczar napisał/a: | jak Wy dziewczyny zakładacie majteczki na pas do pończoch? |
Może przez głowę...... Ale ja się tam nie znam Nie noszę Uwierał mnie w "przedziałek"
Więc proszę panie o kilka słów wyjaśnienia, jak założyć majteczki na pas... bo zawsze myślałem, że odwrotnie
Przykład... są pończoszki, jest gorsecik, są majteczki...
A to dla Jacka JCH skoro lubi ciekawe wątki
czarna - 28-10-2009, 18:42
BigTomala, to bardzo proste wystarczy założyć majteczki dopiero po zaczepieniu pasa do pończoch aby nie rozmontowywać tego wszystkiego tylko po to żeby zdjąć majtaski
JCH - 28-10-2009, 20:06
BigTomala napisał/a: | A to dla Jacka JCH skoro lubi ciekawe wątki | Podziękował, bajo, szerokości
Ja tam wolę.... jeśli mam być szczery.... bez żadnych takich "fiku-miku" Raczej tradycyjnie, bez koronek, gorsecików, pasów i innych wygibasów
BigTomala - 28-10-2009, 20:11
JCH napisał/a: | No no no.... Nie powiem, całkiem ciekawy wątek |
Ech......... takiemu to dogodzić A dobre "fiku-miku" nie jest złe
Efa! - 28-10-2009, 22:22
Eeee, te zdjęcia to pomyłka, , BigTomala/. No na cholipkę, jak to by wyglądało: dyndające paski naokoło bioder po rozpięciu i zdjęciu bielizny? Majtki się nosi NA pas, ja Ci mówię, a trochę już tego używam :O)
A co do majtek, to szortów jakoś nie lubię, ale bardzo mi przypadły do gustu figi Atlantica - trafiły mi się takie mięciutkie i śliskie w dotyku. Może to głupie, ale nie cierpię zwykłych bawełnianych majtek. Lubię takie z wszywką z miękkiej koronki lub satynowe. Ulubiony kolor - czarne
Aga - 28-10-2009, 22:57
te zdjęcia to typowa reklama
musieli wyłożyć paseczki na wierzch, żeby je w ogóle było widać
Paweł_BB - 29-10-2009, 05:33
Aga napisał/a: | te zdjęcia to typowa reklama
musieli wyłożyć paseczki na wierzch, żeby je w ogóle było widać |
Dokłanie tak, a potem nastolatki nie wiedzą jak się co ubiera
|
|
|