To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Galanty z Czapli.OSZUŚCI!

butros - 09-11-2009, 13:54

Cytat:
Nie chcę być nie miły, ale napiszę: "A nie mówiłem?"

Ty wiesz swoje... ja wiem swoje... i nie zmienie zdania na temat tych ludzi...

Owczar - 09-11-2009, 14:05

Ja nie oczekuje żebyś zmieniał zdanie. Grunt że Kmer zweryfikował temat i wiemy jak rzeczywiście wygląda podejście chłopaków z Czapli do klienta, które jest zgoła odmienne od tego o którym Ty pisałeś.

Jak na razie mamy kilka pozytywnych opinii Mitsumaniaków, a przeciwko Twoją i dwóch osób, które mają jakieś koneksje z handlarzami, lub nawet sami handlują. Mam nadzieję, że osoby czytające ten temat podejdą obiektywnie do tematu.

NadiR - 09-11-2009, 14:40

No cóż negocjacje dźwignią handlu :) , ale jak emocje wzięły górę po obu stronach, to wyszło jak wyszło, nieprzyjemni i spalone...

Nie wiem jak było, ale zakładając,że faktycznie butros pytał czy lakier ori, nie bity i takie tam a oni pow., że ori a nie wysiadając z auta widać co innego, no to sorry, i jeśli odp.,że nie wiedzieli że fachowcy przyjadą? W każdym bądź razie może faktycznie butros się za bardzo zdenerwował i sprawa sie nie przyjemnie skończyła, a być może by się dogadali.

Tak czy siak powodzenia w szukaniu.

pozdro

butros - 09-11-2009, 15:38

Może dzięki temu ,że założyłem ten temat panowie z Czapli uznają ,że nie warto w przyszłosci robić kogoś w balona...
Niestety takie życie,żeby Ktos miał lepiej ktoś musi dostać po tyłku.
Cytat:
Tak czy siak powodzenia w szukaniu.

DZIĘKUJE ,cały czas szukam wymarzonego Gala
pozdrawiam

Hubeeert - 09-11-2009, 16:54

Temat się wyczerpał.