Chcę kupić Galanta! - Galanty z Czapli.OSZUŚCI!
butros - 09-11-2009, 13:54
Cytat: | Nie chcę być nie miły, ale napiszę: "A nie mówiłem?" |
Ty wiesz swoje... ja wiem swoje... i nie zmienie zdania na temat tych ludzi...
Owczar - 09-11-2009, 14:05
Ja nie oczekuje żebyś zmieniał zdanie. Grunt że Kmer zweryfikował temat i wiemy jak rzeczywiście wygląda podejście chłopaków z Czapli do klienta, które jest zgoła odmienne od tego o którym Ty pisałeś.
Jak na razie mamy kilka pozytywnych opinii Mitsumaniaków, a przeciwko Twoją i dwóch osób, które mają jakieś koneksje z handlarzami, lub nawet sami handlują. Mam nadzieję, że osoby czytające ten temat podejdą obiektywnie do tematu.
NadiR - 09-11-2009, 14:40
No cóż negocjacje dźwignią handlu , ale jak emocje wzięły górę po obu stronach, to wyszło jak wyszło, nieprzyjemni i spalone...
Nie wiem jak było, ale zakładając,że faktycznie butros pytał czy lakier ori, nie bity i takie tam a oni pow., że ori a nie wysiadając z auta widać co innego, no to sorry, i jeśli odp.,że nie wiedzieli że fachowcy przyjadą? W każdym bądź razie może faktycznie butros się za bardzo zdenerwował i sprawa sie nie przyjemnie skończyła, a być może by się dogadali.
Tak czy siak powodzenia w szukaniu.
pozdro
butros - 09-11-2009, 15:38
Może dzięki temu ,że założyłem ten temat panowie z Czapli uznają ,że nie warto w przyszłosci robić kogoś w balona...
Niestety takie życie,żeby Ktos miał lepiej ktoś musi dostać po tyłku.
Cytat: | Tak czy siak powodzenia w szukaniu. |
DZIĘKUJE ,cały czas szukam wymarzonego Gala
pozdrawiam
Hubeeert - 09-11-2009, 16:54
Temat się wyczerpał.
|
|
|