To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [CAxA] Płyn do czyszczenia układu chłodniczego

Zielik - 26-01-2010, 14:46

ale chyba nie musze jej wyciagac? wystarczy jak rozepne tam przy silniku i przeplucze woda? czy woda z jakims plynem? nie wiem... do czysczenia ukladu chlodzacego? sprobuje dopiero w czwartek i napisze jak mi poszlo
tttwm - 26-01-2010, 15:31

a co ze mną?? :( czuję się pominięty. Tresorex jesli możesz to zerknij trochę wyżej bo ja płukanie mam za sobą i dalej dupa jasia.
tresorex - 26-01-2010, 16:04

Zielik napisał/a:
ale chyba nie musze jej wyciagac? wystarczy jak rozepne tam przy silniku i przeplucze woda? czy woda z jakims plynem? nie wiem... do czysczenia ukladu chlodzacego? sprobuje dopiero w czwartek i napisze jak mi poszlo

nagrzewnicy nie ruszasz a jedynie wężyki które są na opaski... musisz odkręcić dolot i zbiornik spryskiwaczy

tttwm napisał/a:
a co ze mną?? :( czuję się pominięty. Tresorex jesli możesz to zerknij trochę wyżej bo ja płukanie mam za sobą i dalej dupa jasia.

nie mam pojęcia...

edit...

odepnij jeszcze raz węże nagrzewnicy i połącz je razem za pomocą wężyka igielitowego i zobacz czy woda płynie. Jeśli płynie to coś jest z nagrzewnicą albo z gratami pod deską... może jakaś zapadka się nie przełącza, któraś linka się odpięła czy coś?