Lubuskie - JAKI ZAKLAD DO MISKOW POLECANI ?
rryba - 08-03-2010, 17:10
frost83 napisał/a: | rryba napisał/a: | na Kostrzyńskiej vis avie kościoła | nie istnieje tam juz gazownik
Powstał tam zakład mechaniczny, który osobiście polecam |
O to przepraszam za błędna informację, jakiś czas temu wiem że tam był
RaVciO - 15-01-2011, 17:09
W Zielonej Górze do tej pory moje Clio I, a później Clio II serwisowałem i serwisuję u Czejur'a na ul. Dąbrowskiego (za torami z tyłu Tesco). Jestem z nich zadowolony. Jeśli nie znajdę jakiegoś specjalisty od japońców w ZG, to Space Stara też będą mi serwisować.
--------------------------
Nie opłaca się jednak u nich robić klimy - strasznie drogo.
seba77 - 15-01-2011, 17:18
rryba napisał/a: | Powstał tam zakład mechaniczny, który osobiście polecam |
Dokładnie ja tez polecam normalnie super mechanik zna się na żeczy
Pieraś - 30-01-2011, 21:41
A zna ktoś stacje montażu LPG Lecha Okorskiego z Zawady pod Zieloną Górą?
Wiem, że są mają autoryzację BRC - koleś mi zapodał temat twierdząc, że niby są porządni.
Ja mam świeżo kupionego Gala i jak zrobię opłaty itp. to z miesiąc na benie pojeżdżę, a potem butla.
Zuku .... a wiesz, że nasze Gale będą stały na jednym parkingu ?
spown - 06-02-2011, 17:23
Jak ktoś ma za dużo pieniędzy to może coś sobie naprawić w Elearze obok Watrala... Ceny kosmiczne.
KamilR10 - 13-11-2011, 18:03
Witam. Znacie dobry warsztat w ZG albo w Gorzowie, chodzi mi o kogos kto mial stycznosc z japonskimi autami albo najlepiej Galantami i zna sie na rzeczy
RaVciO - 13-11-2011, 19:07
Typowego mechanika w ZG od Mitsubishi nie znam, ale o Batcarze koło os. pomorskiego w ZG ludzie chwalą za fachowość.
spown - 14-11-2011, 18:08
KamilR10 napisał/a: | Witam. Znacie dobry warsztat w ZG albo w Gorzowie, chodzi mi o kogos kto mial stycznosc z japonskimi autami albo najlepiej Galantami i zna sie na rzeczy |
A co chciałbyś konkretnie zrobić?
KamilR10 - 14-11-2011, 21:27
Wymiana lozyska oporowego sprzegla, a jak wiadomo trzeba sciagnac skrzynie i jest troche roboty przy tym, dlatego wolalbym oddac auto komus kto zna sie na rzeczy i dobrze to zrobi
Pieraś - 15-11-2011, 12:44
A ja tam Ravcio z czejura nie jestem zadowolony ... niby pierdoly ale ....
1. przy wymianie oleju wlali go za duzo i jechalem by odsysali
2. dawali nowa opaske / zakladali moze stara na polosi od gumy oslonowej przegubu ale gdy poprosilem o uzupelnienie smare stwierdzil, ze jest ok w sam raz (niby naciskajac na gume to wyczul) - bylem wczoraj u kolegi by uzupelnil
3. wczoraj bylem wlasnie na te uzupelnienie umowiony i oczyw. jak przyjechalem to dwa wjazdy zastawione i widac po minach ludzi, ze zapomnieli o mnie ... czekalem na zewn. 15 minut i pojechalem
w piz.... nie jade tam wiecej
RaVciO - 15-11-2011, 19:01
Pieraś napisał/a: | A ja tam Ravcio z czejura nie jestem zadowolony ... niby pierdoly ale ....
1. przy wymianie oleju wlali go za duzo i jechalem by odsysali
2. dawali nowa opaske / zakladali moze stara na polosi od gumy oslonowej przegubu ale gdy poprosilem o uzupelnienie smare stwierdzil, ze jest ok w sam raz (niby naciskajac na gume to wyczul) - bylem wczoraj u kolegi by uzupelnil
3. wczoraj bylem wlasnie na te uzupelnienie umowiony i oczyw. jak przyjechalem to dwa wjazdy zastawione i widac po minach ludzi, ze zapomnieli o mnie ... czekalem na zewn. 15 minut i pojechalem
w piz.... nie jade tam wiecej |
Nie powiedziałem, że są idealni. Po prostu jak do tej pory najbardziej mi odpowiadają. Szczególnie ze względu na lokalizację i rozsądne ceny, jakość usług też nie jest najgorsza według mnie. Gdybym mieszkał bliżej pomorskiego na pewno jeździłbym do Batcaru.
Trudno dzisiaj znaleźć dobrego mechanika. Sam wiesz najlepiej po wizycie w ABC Auto. Jak to mówił Pawlak, "wróg, ale swój". Jak znajdziesz jakiś warsztat, z którego będziesz w 100% zadowolony i będzie on w rozsądnych pieniądzach, daj znać. Chętnie przetestuję
KamilR10 - 15-11-2011, 19:37
Czyli nie macie jakiegos zaufanego mechanika w swoich regionach? Moze ktos prowadzi jakis prywatny warsztat i fachowo podchodzi do sprawy.
RaVciO - 15-11-2011, 21:03
W swojej "karierze" trafiłem tylko raz na warsztat, co do którego miałem zero zastrzeżeń. ADE Dworak w Gubinie koło stacji Orlenu.
KamilR10 - 18-11-2011, 19:00
No do gubina to mam troche daleko. Ja slyszalem ze gdzies przed Zielona Gora jest jakis warsztat i pracuje ktos kto zna sie na Mitsubishi? Slyszal ktos?
RaVciO - 19-11-2011, 00:08
Może masz na myśli kolegę luki20j, ale on już warsztatu nie prowadzi.
|
|
|