To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Bagaznik Lancera, a wozki naszych milusinskich

sla - 26-01-2010, 10:25

Wejdź na stronę firmy to zobaczysz. Dla Ciebie ważne- główki w nich nie marzną naszym pociechom.
jaca71 - 26-01-2010, 15:08

sla napisał/a:
Wejdź na stronę firmy to zobaczysz. Dla Ciebie ważne- główki w nich nie marzną naszym pociechom.

Na stronie producenta to przeczytam tylko bełkot marketingowy nic więcej (tak mnie zastanawia czy ze strony Mitsubishi Polska dowiedziałeś się o rdzewiejących ramkach?).
Bardziej mnie interesuje odczucie obsługiwacza bo na użytkownika chyba nie mam szansy liczyć ;)

Parafrazując klasykę to musi być ... dobry shake tfu... wózek za 3000zł :P

Bart007 - 26-01-2010, 21:24

jaca71 napisał/a:
Można wiedzieć co poza cena jeszcze je wyróżnia?

Akurat cena to ich nie wyróżnia, jest wiele w podobnej cenie, a nawet droższych. Wygląd też nie bardzo - nudna klasyka.Ja ostatecznie wybrałem coś tańszego, ale oglądałem też Emmaljungi i robiły bardzo dobre wrażenie. Wg opinii użytkowników są bardzo solidne - coś jak stare Volvo :)

Lestat - 27-01-2010, 12:48

Bart007 napisał/a:
Wg opinii użytkowników są bardzo solidne - coś jak stare Volvo
Niezle porownanie, hehe wybor wozka jest prawie jak wybor samochodu ;-) no ale w koncu chodzi o pierwsza bryke dla naszego Malucha ;-)
sla - 28-01-2010, 21:54

Bart007 napisał/a:
Wg opinii użytkowników są bardzo solidne - coś jak stare Volvo :)

Dokładnie, są niezniszczalne, mój kupiony 19 lat temu służy kolejnemu dziecku.

Bart007 - 29-01-2010, 11:54

Lestat napisał/a:
Niezle porownanie, hehe wybor wozka jest prawie jak wybor samochodu ;-)

Swoją drogą, na portalu gazeta.pl jest forum Wózki Dziecięce - tam kobitki rozmawiają o wózkach z nie mniejsza pasją niż fanatycy Mitsubishi EVO czy Subaru STI o swoich maszynach :-)

pekaes - 04-02-2010, 16:57

Panowie, ma ktoś z Was jakieś doświadczenia z marką Bexa (trafna nazwa, nieprawdaż? :D )? Wiem tylko, że to rodzima firma. W reklamach wyczytałem, że stelaż wózka jest całkiem lekki (8,4 kg), no i ze zdjęć wynika, że po złożeniu wózek zajmuje mało miejsca.
luq4 - 13-08-2010, 13:31
Temat postu: czy do lancera sedan wchodzi wózek dziecięcy?
witam, rozważam kupno lancera sedan 1,8 na początku 2011 r. Jako że przy okazji planuję powiększenie rodziny, mam takie pytanie: czy do bagażnika wejdzie mi złożony wózek dziecięcy?
Radassss - 13-08-2010, 14:02

wejdzie, oczywiscie jesli nie jest jakis wielki ;)
jaca71 - 13-08-2010, 14:28

luq4, Zagłąb się w tym wątku, do którego się nie dopisałeś :) A znajdziesz odpowiedzi na wszystkie trapiące Cię pytania
gzesiolek - 13-08-2010, 16:23

luq4, widze ze podazasz w moje slady, zreszta i pekaesa chyba tez, czyli Lancerek a pozniej rodzinka +1 ;)
wg mnie baaaaardzo ciezko znalezc wozek ktory nie wejdzie... oczywiscie gondolowce wymagaja zwykle oddzielenia gondoli od reszty, ale to zwykle 2-3sek...
w razie czego sluze doswiadczeniami z wlasnych poszukiwan wozka ;)

pekaes - 16-08-2010, 08:39

Hej,

całkowicie zgadzam się z gzesiolkiem ws. potencjału bagażnika Lancera:) - przed urodzeniem bobasa zrobiłem dość szczegółowy research rynku. Efekt? Wszystkie testowane wózki (tzn. 3 w 1) mieściły się swobodnie w bagażniku, po wcześniejszym oddzieleniu gondoli od stelaża, rzecz jasna.

My ostatecznie kupiliśmy wózek marki Mutsy. Co prawda, na rynku są modele, w których stelaż po złożeniu zabiera mniej miejsca, ale nasz wózek jest jednym z najlżejszych w swej klasie, a o to nam chodziło. Poźniej, ze spacerówkami, będzie już naprawdę bezproblemowo :)

Pozdrawiam,
K.

svalbard - 16-08-2010, 17:21

Do mojego sedana nawet rower trekingowy wszedł, więc z wózkiem też nie będzie problemu :)