To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - Gumowe dywaniki

13zbyszek13 - 18-04-2010, 08:43

ładne te czerwone obszyćie , bardzo ładne !!!!!!
Krzysiek_slask - 18-04-2010, 10:08

dab napisał/a:
to jest fotka tego dokladnie co kupiles?? 8)

Ano

dab napisał/a:
czerwone obszycie i napis" przeznaczony do..." 8)

Przejrzalem wszystkie aukcje dot dywanikow welurowych do Outka. Te wydaly mi sie najsensowniejsze. Wiedzialem czego mam sie spodziewac i nie oczekiwalem zadnych cudow - w koncu to wyrob rzemieslniczy. Dla mnie priorytetem bylo pozbycie sie smrodu gumy, o czym pisalem wczesniej.

13zbyszek13 napisał/a:

Ciesze, ze Ci sie podoba. Mi srednio.

mitsu00 - 18-04-2010, 11:02

Jak dla mnie to wyglądają jak dywaniki wejściowe do klubu SOGO w Warszawie..... :twisted:

www.sogoclub.pl

13zbyszek13 - 18-04-2010, 11:19

Krzysiek_slask napisał/a:

super , super nocny klub GO

dab - 18-04-2010, 19:19

Krzysiek_slask napisał/a:
13zbyszek13 napisał/a:

mnie tez nie urzeka ta czerwona kiedra :D
ale skoro i tak jak mowisz pozbyles sie najwiekszego wroga - smrodku gumy, to OK, niech sluza :)

Komandor - 05-06-2014, 11:13

Pytanie do posiadaczy "automatów":
Czy macie jakies sprawdzone dywaniki do automatu - chodzi mi o przykrycie stopnia spoczynkowego dla lewej nogi? Na aledrogo widze pare modeli ale moim zdaniem zaden nie pasuje wizualnie do O2. Ostatnio nabylem tam "dedykowane" (niestety tylko z nazwy) dywaniki do auta zony i efektem bylo pol godziny cięcia i klejenia w garazu :(

pozdro

hlaskowski - 06-10-2014, 11:41

Rzeczywiście coś ten zapach nowości się przedłuża w Twoim wypadku. Ciekaw jestem jakiego producenta są te dywaniki.
toppk - 13-10-2014, 19:52

http://www.polgum.com.pl/...m_cms=9&k=1&s=0

Jest wyszukiwarka do modelu auta. Polski producent. Kupiłem, śmierdziały trochę gumą (nie plastikiem!)
Umyłem płynem do mycia naczyń, wystawiłem na trzy dni na słońce, wsadziłem do auta i jest OK.
Można pewnie też powiesić w garażu na kaloryferach, aby oddały ten pierwszy zapach.
Korytka mają w miarę głębokie, także zimą nie powinno być problemów, że przy wyjmowaniu cos się wyleje.
Naprawdę polecam, bo są miękkie - czuć, że tam jest kauczuk, a nie chiński plastik.