[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - [CY3A 1.8] menu setup lancer
Trik - 09-02-2010, 13:34
mobista napisał/a: | Zapewne można coś przekombinować, żeby w czasie jazdy włączyć |
Mozna . Lekko podnieść dźwignię hamulca na 1-2 pstryki i sprawdzić. Ręczny tak wysoko bierze że nie powinno być problemu z hamowaniem
PS
Jestem po sprawdzeniu. z ręcznym na 2 pstru w czasie jazdy się nie uda należy się zatrzymać.
banzajek - 09-02-2010, 17:29
mi ostatnio tak podciągneli ręczny że na 3 pstryku jest praktycznie maks
racer1972 - 17-02-2010, 21:27
ps.ktoś napisał,że w menu nie ma nic ciekawego ale jest istotna funkcja - wyłączenie automatycznego kasowania miernika średniego zużycia paliwa,dajemy na off i po kłopocie...
Luk - 18-02-2010, 00:16
racer1972 napisał/a: | wyłączenie automatycznego kasowania miernika średniego zużycia paliwa |
Trochę chyba nie tak, w menu można "wyciągnąć na wierzch" to manualnie kasowane zużycie średnie, które cały czas liczy "pod spodem". A to normalne i tak skasuje się po 4 godz. od wyłączenia.
Zbigi - 08-08-2010, 20:14 Temat postu: Problem z Settings Menu Mam problem z wywołaniem tego "settings". Mogę sobie klikać do usranej śmierci przycisk info a tego "settings menu" nie widać (oczywiście wyłącznik zapłonu w położeniiu ON). Wcześniej jak miałem SB to było a teraz w sedanie nie zwracałem nigdy uwagi. Chciałem pobawić się tym ale niiimaaaa!
Czy ktoś z was wie jak to wywołać jak nima?
Adam_T - 08-08-2010, 20:16
U mnie pokazuje sie dopiero, gdy zaciagne reczny hamulec.
Zbigi - 08-08-2010, 20:24
Adam_T napisał/a: | U mnie pokazuje sie dopiero, gdy zaciagne reczny hamulec. |
Dzięki. Faktycznie po zaciągnięciu ręcznego pojawiło się MENU SETTINGS.
jaca71 - 09-08-2010, 09:47
Zbigi, Czasami staramy się poszukać na forum odpowiedzi zanim założymy nowy wątek
BTW Ciesz się że nie masz CVT - tam trzeba na Park skrzynię przestawić
Zbigi - 09-08-2010, 11:03
jaca71 napisał/a: | Zbigi, Czasami staramy się poszukać na forum odpowiedzi zanim założymy nowy wątek
BTW Ciesz się że nie masz CVT - tam trzeba na Park skrzynię przestawić |
O.K
olosoft - 09-08-2010, 12:41
jaca71 napisał/a: | Zbigi, Czasami staramy się poszukać na forum odpowiedzi zanim założymy nowy wątek
Mało tego, że na Park to jeszcze ręczny musi być zaciągnięty. Mała niedogodność, nic nie ma w tym menu więc zagląda się tam niezwykle rzadko (np. czy a nuż coś nie przybyło po czasie )
Zbigi - 09-08-2010, 16:15
olosoft napisał/a: | jaca71 napisał/a: | Zbigi, Czasami staramy się poszukać na forum odpowiedzi zanim założymy nowy wątek
Mało tego, że na Park to jeszcze ręczny musi być zaciągnięty. Mała niedogodność, nic nie ma w tym menu więc zagląda się tam niezwykle rzadko (np. czy a nuż coś nie przybyło po czasie ) |
Wiem, że tam za dużo nie ma ale ja po prostu spanikowałem, że coś się popsuło w kompie.
U znajomego w Lagunie często coś nie działa w tym komputerku (taka ruletka). Stąd moje obawy o to, iż zaczynam mieć to samo.
Ale okazuje się, że lancer ok tylko ja.....
|
|
|