To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - outek 2.0 did czip

wojas_wa - 31-01-2010, 21:38

Steff napisał/a:
temp na 22 środkowe na auto i prawe na auto
na tym też się nie znasz. Dziś sobie ponastawiałem nastawy automatyczne, zasada jest z grubsza taka, że do jednego auto dostraja się dwa pozostałe, proste, ale odradzam korzystanie z instrukcji :(
13zbyszek13 napisał/a:
w moim miśku mam zamontowanego boxa od nowości i jest super
czyli tunning w ASO ? a miałeś możliwość jeżdżenia wcześniej orginałem, co się wg ciebie polepszyło ?
AlCapone napisał/a:
I jak tam "taran" sprawował się na trasie do Zakopca....??????
wiem, że pytanie nie do mnie ale jechałem dziś po trójkącie śmierci Zakopane-Poronin-Murzasichle :kopny śnieg, po dżentelmeńsku osobówki środkiem puszczałem a sam 4x4 lock i poboczem :lol: jazda miodzio !!! Moja miłość po fukaniu na klimatyzację też go później polubiła- na zakopiance na rozszerzeniu"no zobacz wszystkie Outlandery jadą lewym pasem a ty się wleczesz..." :lol: no to but i strzałka-miałem to co lubię i to za przyzwoleniem jaśnie pani :lol:
Steff - 31-01-2010, 22:11

13zbyszek13 napisał/a:
w moim miśku mam zamontowanego boxa od nowości i jest super.Box jest zamontowany pod maską z lewej strony blisko światła
dobrze że FAP jest bo inaczej stefek batory by za autem był
13zbyszek13 - 01-02-2010, 08:42

Wcześniej jeżdziłem tylko na jeździe próbnej bez BOXA , także porównania dużego nie mam.W swoim mam zamontowany od nowości , kosztował coś około 3,5 tysiaka.