To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Spocik "kielcowatych"

Robson86 - 30-10-2006, 18:51

Za zimno jest na spota na zewnatrz :? , trzeba o jakims lokalu pomyslec....moze jakas knajpka ewentualnie bar????
-wiesz Tom miejsce trzeba znalezc takie, aby kazdemu w miare pasowalo-Generalnie chodzi o frekwencje :) (przynajmniej na pierwszym spocie :mrgreen: :mrgreen: -pozniej juz jakos pojdzie).
Honda Klub Kielce maja spooty pod Tesco-na boczny parkingu-ale nie ta pora zeby na zewnatrz stac :mrgreen: :mrgreen:
ewentualnie moze ARIZONA klub. W miare spokojne miejsce, mozna przyjemnie spedzic czas-w miare czesto tam siedze :mrgreen: knajpka znajduje sie galerii Echo (tesco) wiec kazdy bedzie wiedzial jak trafic :idea: .
DATA 11.11.2006r. jest juz ustalona :D (przynajmniej tyle :twisted: )
pozdrawiam

[ Dodano: 01-11-2006, 21:14 ]
Wiec tak:
Spocik odbedzie sie 11.11.2006r.
Miejsce-boczny parking pod Practikerem (ten obok TESCO moze byc w sobote przeladowany :D )
Godzina 18:00 -choc nie wiem czy nie za pozno troszke-ciemno juz jest

sion2002 - 05-11-2006, 11:28

Witam

:( :( :( Wczoraj moja obecność na spociku stanęła pod duuuużym znakiem zapytania. Mam nogę w szynie i zakaz chodzenie (a co dużo gorsze - jazdy Misiem). Obawiam się, że nie będę obecny. F..k A tytle czasu na to czekałem :evil: :evil:

Anonymous - 06-11-2006, 14:32

Sion nie martw się do Soboty kupa czasu, moze juz Ci zdejmią gips :) :):)

A tak poważnie, to szybkiego powrotu do zdrowia. My jakoś zapączątkujemy [mam nadzieję] nasze spoty kielcekie i bedzie jeszcze nie jedna okazja się spotkać !!!

Duuuużo zdrowia !!!

Robson86 - 10-11-2006, 13:47

sion2002 napisał/a:
Mam nogę w szynie i zakaz chodzenie

-najwazniejsze zebys szybko wrocil do zdrowia- mysle ze spota jeszcze nie raz zrobimy :twisted:
...Qrcze to juz 2 osoby nie wpadna :shock: :?
Pozdroo

Anonymous - 11-11-2006, 16:29

Robson86, czyli 18 :D dzisiaj a miałem właśnie jechać na 17
Robson86 - 11-11-2006, 16:36

tom65 napisał/a:
Robson86, czyli 18 dzisiaj a miałem właśnie jechać na 17

nom 18! :wink:
Mysle ze juz chyba nie bedziemy nic zmieniac-nie mam kontaktu do innych zeby ich powiadomic :?
A co do godzinki to......ciemno troszke :evil:
hehe :P
pozdroo

Wiktor - 12-11-2006, 10:27

byłem ok 18.30 no ale niestety nikogo juz nie było, jak sie udał spocik???
Robson86 - 12-11-2006, 10:51

Hej!
No spotkalismy sie o 18, a gdzies ok 18:20 pojechalismy do Arizonki.
Bylo "nas" 5 osob-pogadalismy troszke, obejzelismy meczyk (wisly z BOT)...ale mozna bylo odczuc ze jest to pierwszy spot :P (troszke brak tematow itp-ale to moze tylko moje odczucia :? ). Ale i tak mysle ze tragicznie nie bylo(zawsze cos nowego)...choc moze na ten temat niech sie wypowiedza inni uzytkownicy :D .
Mysle ze jesli bedzie nastepny spot, to trzeba go bedzie bardziej dopracowac, spotkac sie wczesniej-ustalic miejsce, moze wziazc kierowcow-zamiennikow :mrgreen: , itp.
Ale najwazniejsze musi byz wiecej osob :wink:
Jesli chodzi o ludzi(Mitsumaniakow)- Bardzo fajna, otwarta zaloga :mrgreen:
Pozdrawiam no i do zobaczyska :P
-zrobilismy pare fotek->wrzuce na pewno, ale najpierw musze je jakos zmniejszyc bo na serwer nie chca wejsc :? , qrcze tylko nie bardzo wiem jak...

JCH - 12-11-2006, 11:03

Robson86 napisał/a:
-zrobilismy pare fotek->wrzuce na pewno, ale najpierw musze je jakos zmniejszyc bo na serwer nie chca wejsc :? , qrcze tylko nie bardzo wiem jak...
Jakimkolwiek programem dedykowanym do aparatu, który posiadasz. Myślę, że powinno dać radę. Ja korzystam z FinePix Viewer na przykład.

W przyszłym tygodniu pt/so/nd po Kielcowni będzie się platał taki srebrny MSS SY-2x5x2, gdyby kto spotkał to obtrąbić proszę 8)

Wiktor - 12-11-2006, 14:30

no to sie mijalismy, ja koło 19 byłem doslownie na moment w arizonie, z ciekawosci popatrztyłem po parkingu a samochód postawiłem obok niebieskiej carismy. No cóż życie, moze na nastepny zdąże na czas.
Robson86 - 12-11-2006, 15:50

JCH napisał/a:
Jakimkolwiek programem dedykowanym do aparatu, który posiadasz

...no rzeczywiscie-mam jakis program(na plytce od aparatu) o ktory juz zapomnialem... dzieki za podpowiedz :mrgreen:
JCH napisał/a:
W przyszłym tygodniu pt/so/nd po Kielcowni będzie się platał taki srebrny MSS SY-2x5x2, gdyby kto spotkał to obtrąbić proszę

Masz to jak w banku, jesli bede Cie widzial to albo bede gonil za Toba, albo przynajmniej zatrabie :mrgreen: :mrgreen:
Wiktor napisał/a:
no to sie mijalismy, ja koło 19 byłem doslownie na moment w arizonie, z ciekawosci popatrztyłem po parkingu a samochód postawiłem obok niebieskiej carismy. No cóż życie, moze na nastepny zdąże na czas.

...no jesli niebieska to napewno nie moja...My postawilismy Miski na dolnym parkingu w pierwszej alejce po prawej strony (tuz pod wjazdem na gorny parking) :wink: Nie masz czego zalowac, 1 spocik byl taki szybko-zapoznawczy :D

Ale ok. 10 Grudnia 06' planujemy (jest to pomysl Tom-a) zorganizowac 2-gi zlocik, ale w duzo ciekawszym miejscu niz wczoraj :shock: :D :D
Chodzi o kregielnie 8) -...pogralibysmy (ja nigdy nie gralem, mysle ze wiekszosc tez...wiec byloby fajnie), napili coli :mrgreen: i w ogole fajnie spedzili czas!
Ten spocik z wczoraj byl troszke za pozno-jak bylo widac nie kazdemu pasowalo-z 7-8 osob bylo...5 :D (choc jak na pierwszy raz to i tak sporawo :mrgreen: )
Wiec pisac drogie Miski kto by byl chetny na kregle :D :D :mrgreen:
Aha 10-to niedziela wiec dzien jak najbardziej wolny od pracy :D
pozdrawiam

sion2002 - 12-11-2006, 20:10

Witam

Ja się pisać :lol: W kręgle chętnie zaagram a i coli mogę się napić. Po tygodniu bez jazdy Misiem zaczynam świrować i czegoś mi brakuje. Ale jeszcze tylko 2 dni w szynie ... A od środy znowu do pracy :? Czekam na zdjęcia z wczorajszego spotkania.

Pozdrawiam
Szymon

[ Dodano: 15-11-2006, 21:05 ]
Witam

Widzę, że Kielce znowu zamierają. Wczoraj się dowiedziałem, że muszę mieć gips do 27.11 :cry:

Pozdrawiam
Szymon

Anonymous - 17-11-2006, 22:46

właśnie dotarłem ( po tygodniu nieobecności) do domku i przeczytałem wieści z.... - muszę rozpatrzyć co i jak ?
w tym tygodniu dam znać co jak po ile .?!
Robsonie gdzie są te feralno - archiwalno- węgielne fotki !!!! 8)

Robson86 - 17-11-2006, 23:00

...Oj sorrki, ale nie bardzo mialem czas w tym tygodniu....kupa koloqwi i innych podobnych spraw zwiazanych ze szkola :? :?
Jutro postaram sie cos wrzucic :mrgreen:
pozdrawiam
sion2002 napisał/a:
Widzę, że Kielce znowu zamierają

...no widzisz....rzadko kto tu zaglada, nikt nie tworzy nowych tematofff-a jak juz sa to odpowiadaja na nie gora 2-3osoby,itp. :( niestety...
tom65 napisał/a:
w tym tygodniu dam znać co jak po ile .?!

No to w takim razie czekamy z niecierpliwoscia :twisted: :mrgreen:

Anonymous - 24-11-2006, 20:36

informacja następująca:( pobrana z www.wici.info aktualna z 15.11.2006 możliwe późniejsze zmiany) :lol:
jest to
Hotel " Hotellamar" 25-434 Kielce, ul. Sikorskiego 2
telefon: (41) 330 22 00, (41) 330 23 00 zawsze można sprawdzić info i ew.rezerwować tor
lub
www.hotellamar.pl i sobie luknąć jak tam jest 8)
W kręgle można pograć od poniedziałku do piątku za około 40 złotych za godzinę.
W weekend z kolei za dostęp do toru będziemy musieli zapłacić około 60 złotych.
tyle na tą chwilę ode mnie -reszta zależy tylko i wyłącznie od społeczności mitsu.
:)
i co wy na to !!!??? :D