Chcę kupić Galanta! - mit czapli?
CZAPLE - 12-05-2010, 22:37
Witamy wszystkich zainteresowanych proceder bardzo powszechny i już nie tylko w Polsce!!oczywisci nie mamy zamiaru sie bronic wine mozna przypisac nam ale i samemu kupujacemu jak wszyscy wiecie zajmujemy sie sprowadzaniem własnie misków i nie jeden juz wyjechał od nas i wyjezdzac bedzie bez wzgledu na to kto jak nam napluje .Otóz autko kolegi SZYNA bardzo ładnie zadbany i utrzymany egzemlarz i moge reczyc ze problemów nie stwarzał!!kupiłem go z takim przebiegiem jakim sprzedałem!!!Liczników nie korygujemy do dzis sprzedajemy avanca który ma ponad 200tys km i juz 3miesiace jest u nas,a jak myslicie dlaczego??? czy nie lepszy byłby gdyby miał np.140tys km??? zapewniam was że tak!!!!i tu jest własnie problem sami jestemy winni temu co sie u nas dzieje!!w niemczech przykładowy dieselek 30tys km w polsce juz 12!!!bo przecież sami tak chcemy!!!kto kupi auto z przebiegiem 300tys km????i tak własnie turek,ruski i nawt juz niemiec o tym własnie wie!!i nic go nie powstrzyma przed uszczesliwieniem nas wiele razy jezdzilismy po auta i nie jeden raz sie zdarzało ze licznik cofany a zamiast rodowitego niemca za własciciela ukazywał sie pan o sniadej cerze:)
rok temu kupiłem audi a6 2003rok ślenczałem na internecie 3miesiace nareszcie jest 142tys km motor uszkodzony idealnie 800km od domu jakos damy rade na miejscu okazuje sie ze handelek a mialo byc privat.no ale cóz auto ładne zadbane jedziemy po wizycie serwisowej okazuje sie 290tys km..i co??niemiec sprzedawał auto!!kto winny???ja!!!takie auto własnie chciałem okazja z super przebiegiem także Panowie nie dajcie sie zwiesc!!przy zakupie auta raczej bym stawiał na jego stan techniczny jak na cyferki ale to juz pozostawiamy wam.
U nas można sprawdzic vin stan techniczny przyjechac z mechanikiem wujkiem dziadkiem pojezdzic pogazowac postrzelac ze sprzegła nikomu na siłe nic nie wciskamy!!!nie pasuje kolor stan cena wszystko do dogadania tak wiec zapraszamy na herbate kawe i jazde próbna!!!!drzwi salonu otwarte
pozdrawiamy mitsumaniaków!!!!
Hubeeert - 12-05-2010, 23:01
Kończę ten temat bo juz wszystko zostało powiedziane
|
|
|