Chcę kupić Galanta! - Avance Kraków vs. Avance Czaple
Tomek - 15-02-2010, 00:00
tucci napisał/a: |
BTW. do Tomek84- wydajesz sie byc ewenementem w poszukiwaniu galanta, wrzucasz linki 1n po 2gim...przeleciales wszystkie modele galanta '96-'03 z przeroznymi opcjami wyposazenia i nadal zaden ci nie pasuje??! Smiem twierdzic ze szukasz nie tego auta... |
Tia, a to ciekawe, bo odkąd pamietam, to szukam właśnie Galanta Avance 2000-2002
Pokaz mi te wszystkie modele Galanta, które 'przeleciałem', smiem twierdzic, ze nie ma tam roczników 1996, z tego co pamietam to zalozylem tutaj 3-4 wątki, wszystkie dotyczyly Avance'a, jedyne co sie mogło różnić to kombi/sedan i manual/A/T
gdzie sa te linki, ktore wrzucam 1n po 2gim ??
a ewenementem to nazywaj sobie kogo innego
i na koniec: to ja zdecyduje czy tego czy nie tego auta szukam
Kmer - 15-02-2010, 00:12
tomek84 napisał/a: | Tia, a to ciekawe, bo odkąd pamietam, to szukam właśnie Galanta Avance 2000-2002
Pokaz mi te wszystkie modele Galanta, które 'przeleciałem', smiem twierdzic, ze nie ma tam roczników 1996, z tego co pamietam to zalozylem tutaj 3-4 wątki, wszystkie dotyczyly Avance'a, jedyne co sie mogło różnić to kombi/sedan i manual/A/T
gdzie sa te linki, ktore wrzucam 1n po 2gim ??
a ewenementem to nazywaj sobie kogo innego
i na koniec: to ja zdecyduje czy tego czy nie tego auta szukam |
tomek84 8.1. Forum jest przyjazne dla użytkownika czyli nie bądź nieuprzejmy dla innych
W związku z burzliwa atmosfera w temacie,temat czasowo zamykam co by nie posypały się paski dla co niektórych,
Pozdrawiam MOD
BTW Autor jeżeli będzie chciał coś dodać po oględzinach na temat aut,proszę o kontakt na PW
Tomek - 20-02-2010, 23:40
Kmer - dzieki za otwarcie tematu
Panowie, Galant czaplowy prawdopodobnie juz sprzedany, na polu zostaje krakowskie, moze ktos jeszcze dorzuci opinie, cos widzi na zdjeciach, na co zwrocic szczegolna uwage ??
robertdg - 20-02-2010, 23:46
tomek84, wydaje mi się ze już zostało wystarczająco napisane i spokonie mógłbys sie wybrać osobiscie obejrzeć, troche zapoznany jesteś i wiesz na co zwrócić uwage
Tomek - 27-02-2010, 16:09
Stoi u mnie pod domem.
Wiecej napisze wkrótce w dziale 'nasze miśki'
wszystkich dziekuje za pomoc,
pozdrawiam
robertdg - 27-02-2010, 16:29
tomek84, pochwal się jeszcze za ile wyrwałeś
|
|
|