To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Foto konkurs TG: pomożecie :) ?

Kaucz - 11-03-2010, 19:05

Dokładnie - nieaktualne, dostałem jaki¶ nr co prawda, ale za cholerę nie szło się dodzwonić. W najbliższych dniach czasu na to nie będzie :( .

Ale dziękuję wszystkim za chęci i pomoc . :notworthy:
Można zamkn±ć.

Anonymous - 11-03-2010, 21:11

Chudy23 napisał/a:
Już nie aktualne a na budomel się nie dostaniesz Ochrona :glasses4: :glasses4: :glasses5: :glasses5: :mrgreen:
chudzinka braciszku mój kochany :twisted: na budomelka wejdziesz bez problemu a że wisi tabliczka z ochrona to ja sobie taka sama sprawie i jak do mnie przyjedziesz również też ci powiem że mnie ochraniaj± tabliczka to wydatek około 45 zł :D pozdroo
carismax - 11-03-2010, 21:30

Dj Maly napisał/a:
Chudy23 napisał/a:
Już nie aktualne a na budomel się nie dostaniesz Ochrona :glasses4: :glasses4: :glasses5: :glasses5: :mrgreen:
chudzinka braciszku mój kochany :twisted: na budomelka wejdziesz bez problemu a że wisi tabliczka z ochrona to ja sobie taka sama sprawie i jak do mnie przyjedziesz również też ci powiem że mnie ochraniaj± tabliczka to wydatek około 45 zł :D pozdroo

didzejku braciszku mój kochany :twisted: Stawiam Ci krate browarow jesli wejdziesz choc na pierwsze pietro. przyjmujesz zaklad??

Anonymous - 12-03-2010, 19:00

Przemek braciszku ty mój nie wejdziesz na budomel masz stare informacje :mrgreen: carismax jestem za kratk± browarów..... :mrgreen: