Zachodniopomorskie - [Zlot] Bagicz 21.03.2010r. Powitanie wiosny.
Kaucz - 17-03-2010, 16:22
Panowie jest opcja, że będziemy mieli specjalne, wydzielone miejsca na auta, tak żeby na pewno nic im się nie stało. Na razie to tylko opcja i nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie, ale bynajmniej jeśli to wypali to będziemy musieli być tam już o 11 najpóźniej inaczej nie będzie jak wjechać.
Jak będę wiedział coś więcej to dam znać .
j13mk - 17-03-2010, 16:57
Maciek napisał/a: | | Maciek, o co chodzi z tym "nu nu"? Wyjaśnij mi proszę.
Kaucz, widzę, że trzymasz rękę na pulsie
Kaucz - 17-03-2010, 20:58
To już wiem coś więcej.
Ogólnie impreza będzie zorganizowana w ten sposób:
Mam nadzieję, że wszyscy się domyślają, że na parkingu będzie tłok. Miejsca będą dla nas trzymane, ale tylko pod warunkiem, że będziemy tam już przed 11, czyli najlepiej zebrać się na 10tą na shellu. Inaczej może nie być już miejsc. Podobno mają być jacyś ochroniarze, którzy będą pilnować porządku na parkingu - na ile to jest tylko plotka - się okaże.
Jeśli pasuje wam taka zmiana godziny - pisać. Muszę potwierdzić jutro kumplowi, że o 10 z nimi pojedziemy ( tj. z klubem CMTeam ). Później raczej będą zajęci konkurencjami, na które oczywiście będą wpuszczani jedynie uczestnicy, więc żadnego free for all nie będzie
Tyle newsów póki co . Jak coś się dowiem więcej - napiszę.
j13mk - 17-03-2010, 21:49
Mi pasuje, choć nie po myśli jest zbierać się o 10-ej... z tego co widzę to na parking mało miejsca wydzielono. Niech koledzy się wypowiedzą. Arecki_Lancerek trochę ma do przejechania, bartezr ma być później. hans_1972 i MARCIN831 mają blisko, ale praca może pokrzyżować wszystkie plany. No i pogoda... z tego co widzę - do bani (żeby nie zapeszać).
wookash83 - 17-03-2010, 22:16
moze i mi sie uda pojawic w niedziele akurat mialem wracac z Szczecina do Kolobrzegu, wszysko zalezy czy samochod od lakiernika zdazy wyjechac..w piatek bede wiedzial
hans_1972 - 18-03-2010, 00:11
a czy wiadomo czy wjazd ma być płatny? bo jeśli będzie darmowy to będzie to samo co wzeszłym roku... i jak tam mamy kwitnąć w zakorkowanym na maxa parkingu, to nawet jak się okaże kaszana (jak w zeszłym roku) to nawet z stamtąd się nie wyjedzie
ale to takie moje luźne uwagi
i jeśli się wszyscy się zbieramy o 10 na shelu, to ja mam blisko wiec bez problema
p.s.
Emil też będzie? , ale pewnie z grupą vw i weź tu człowieku się nie rozdwój
Kaucz - 18-03-2010, 00:27
hans_1972 napisał/a: | a czy wiadomo czy wjazd ma być płatny? |
nie będzie płatnego wjazdu. Cytat: | i jeśli się wszyscy się zbieramy o 10 na shelu, to ja mam blisko wiec bez problema |
lęborskie/ogrody czy jeszcze coś innego ;> ?
Arecki_Lancerek - 18-03-2010, 00:52
No ja niestety odpadam a bardzo zaluje
Anonymous - 18-03-2010, 06:40
Planowalem sie z Wami spotkac ale zycie plata figle i bede w pracy
Zycze Wam extra pogody i nie zapomnianych wrazen
ps: moze jakies fotki zrobicie z imprezki
hans_1972 - 18-03-2010, 09:08
Ja się dostosuje do ogółu.. ale jeśli mogę coś zaproponować, to pozostańmy przy pierwszych ustaleniach, czyli 11.30. sami sobie wtedy wybierzemy gdzie będziemy stali, i nie będziemy zmuszeni do pchania się w tłum..
tym bardziej że będę po sobotniej imprezie która mi się szykuję
leborskie/ogrody, czy coś innego? ---- coś innego ale o tym sza
tajemniczy Don Pedro z Kłopotowa
Maciek - 18-03-2010, 12:26
j13mk napisał/a: | Maciek, o co chodzi z tym "nu nu"? Wyjaśnij mi proszę. |
Maciek wyjaśnia że to zły osąd Pozdro
Arecki_Lancerek - 18-03-2010, 17:59
dobra wracamy na tor
Czyli dojade jednak do Kolobrzegu w niedziele
To wiec jakas meska decyzja o ktorej sie umawiamy mi to teraz juz wsio rybka
j13mk - 18-03-2010, 19:23
hans_1972 napisał/a: | Emil też będzie? , ale pewnie z grupą vw i weź tu człowieku się nie rozdwój | Nie, niestety... VW spotyka się w Wolinie. Imprezka u nas w sobotę z Golfiarzami Cytat: | ps: moze jakies fotki zrobicie z imprezki | Będą, będą... mój co-pilot pstryknie pamiątkowe foto - po spotkaniu wrzucę link do fotek. Maciek napisał/a: | Maciek wyjaśnia że to zły osąd Pozdro | No ja tak pół-żartem, pół-serio Trochę "miśków" w Sz-nie jest, mogłaby być lepsza/większa ekipa w Bagiczu... Arecki_Lancerek napisał/a: | Czyli dojade jednak do Kolobrzegu w niedziele | No już myślałem, że nie dasz posiedzieć na tylnej kanapie Lancera
[ Dodano: 18-03-2010, 19:24 ]
Ktoś ma grilla mobilnego??
Kaucz - 18-03-2010, 19:38
Panowie. 10ta wtedy na pewno będziemy miejsca takie, że niezbyt blisko szaleństw, a jednocześnie nie na końcu lotniska
Więc kto może to niechaj przyjedzie na 10tą . Shell/Billa - zależy gdzie więcej miejsca będzie na auta - chociaż w zasadzie na jedno wychodzi .
Jak co to zielony EA5A ZKL to będę ja. Auto ma wlepę KMM na przedniej szybie .
Arecki_Lancerek - 19-03-2010, 09:49
no dobra czyli zostaje ta 10 mnie rozpoznawac mozna po malutkich tablicach pod szyba przednia kasia i arecki oczywiscie z logo mitsumaniakow
[ Dodano: 19-03-2010, 09:52 ]
[quote="j13mk"]Trochę "miśków" w Sz-nie jest, mogłaby być lepsza/większa ekipa w Bagiczu...
No wsumie racja ruszyl by ktos jeszcze 4 kolka ze szczecina
[ Dodano: 19-03-2010, 09:53 ]
To mam jeszcze jedno szybkie pytanie kto bedzie na 10 a kto nie dojedzie na shella na 10 ale bedzie na imprezie po 12
|
|
|