Nasze Miśki - jOkerek i nowy rozdzial w zyciu pt. seria GALANT 2.5 V6 24V
jOkerek - 26-02-2010, 21:45
no i oczywiscie zadnych przerobek fabryki poza doprowadzeniem kabli zasilajacych od wzmacniacza ktory jest na oparciu tylnej kanapy...
jkrzysztof80 - 26-02-2010, 22:16
Muszę pomyśleć nad tym bo moje oryginalne zaczynają trzeszczeć. Szczerze mówiąc nie zależy mi aż na takiej wysokiej jakości dźwięku ale chcę tylko żeby w miarę dobrze grało
jOkerek - 26-02-2010, 22:28
proponuje zestaw glosnikow HERTZ DSK-165 / cena stosunkowo nieduza do jakosci wykonania i samego dzwieku / sprawdzone osobiscie w innyc moich autkach...
naprawde daje rade
jkrzysztof80 - 26-02-2010, 22:41
A co myślisz o SONY? Bo mam radyjko tej firmy może coś by przypasowało.
jOkerek - 27-02-2010, 09:36
nie potrafie pomoc gdyz nigdy w zyciu nie mialem nic z audio marki Sony...
dawno dawno temu jak czlowiek byl jeszcze mlody to testowalem rozne marki i na tamte lata z tego co pamietam to JBL jeszcze potrafil pozytywnie zaskoczyc
RoBSoN_97 - 27-02-2010, 23:20
Polecam opony Nexen, mam model N2000 oprócz ładnego i sportowego wyglądu, samochód na tych oponach dobrze się toczy i cicho, dobra przyczepność, również w zakrętach. Opony zostały przetestowane w tegoroczną zimę (co prawda z musu, tak wyszło- nie starczyło kaski na zimowe koła..., na następną zimę już będą) i jestem w szoku nie spodziewałem się, że opony letnie będą tak dobrze radziły sobie na śniegu... Mam kilku znajomych co też tą zimę jeżdżą na letnich i mają olbrzymie problemy z ruszeniem z miejsca oraz się ślizgają na drodze, ja takiego problemy nie mam.
jOkerek napisał/a: | z tego co pamietam to JBL jeszcze potrafil pozytywnie zaskoczyc |
Co do marki JBL, u siebie z tyłu na półce mam zamontowane głośniki JBL o mocy 300W + wzmacniacz Magnat i powiem, że jak dla mnie dają naprawdę radę, grają ładnie.
jOkerek Ładne autko. Mieszkasz blisko mnie, z chęcią bym zobaczył Twojego Gala na żywo
PS. wybierasz się na zlot w tym roku?
jOkerek - 28-02-2010, 07:43
RoBSoN_97, w tym tygodniu bede wiezdzal na warsztat dawca wiec zapraszam to obejrzysz moje autko i zarazem troche nowszy model Avance...
oczywiscie mam zamiar jechac na zlot ale aby sie tam wybrac czeka mnie dluga przeprawa mechaniczna i wizualna w moim misku (mam nadzieje ze zdaze)
Anonymous - 28-02-2010, 10:48
bylem dzis na gieldzie samochodwoej w Poznaniu po plyty pod silnik do Galanta i pytalem o felgi 17" w zwiazku z Twoim pytaniem przez maila
byly ori borbety za 1000,-
i byly MOMO
za 800zl(gdybym nie mial letnich to juz by byly u mnie w garazu ) ranty mialy troche porabane od kraweznikow - wszystko jak wiadomo do zrobienia koles jest z Bydgoszczy ale namiarow na sibie nie chcial dac bo mowi ze i tak caly towar trzymaja w Poznaniu iwec nic to nie da
ApAcHoS - 28-02-2010, 10:54
No te Momo trza by dawać na proszek bo mocno już ściachane...
jOkerek - 28-02-2010, 11:04
dzieki za zainteresowanie ale czytajac dzisiaj z rana napotkalem wizualizacje felg zrobiona przez jkrzysztof80, i poprostu mnie zawstydzil teraz dcyzja jest podjeta i nieodwolalna...
kola ktore beda zamontowane na moim misku nie moga miec mneij niz 18"
Anonymous - 28-02-2010, 11:19
no tak ale on smiga po innych drogach wiec jemu 19" moze nie sprawiac wiekszej roznicy choc moim zdaniem komfort jazdy na profilu jaki bedzie musial tam wcisnac bedzie zaden . w stanach chlopaki z TheGalantCenter.net zakladaja nawet 20" do Gala ale tez drogi maja lepsze . na zaszych dziurostradach wiecej niz 17" z rozsadnym profilem to juz samobojstwo - co chwile bedziesz zjezdzal do pitstopu na prostowanie felg . ale wiadomo ostateczna decyzja nalezy do Ciebie
moim faworytem pod wzgl alu jest ten z Modifikasi.com
[URL=http://www.fotosik.pl]
robertdg - 28-02-2010, 11:55
cuuube, świetny faworyt, mi się jeszcze podobają ramki w drzwiach w stylu chrom
jOkerek - 28-02-2010, 12:49
cuuube, te wszystkie zdjecia to chyba z niebios... tak ? wszystkie bardzo konkretne autka i bardzo mi sie podobaja poza tym tylnym kolem przykrytym blotnikeim - jakos mi to nie w smak.
dam wiele aby skonczyc prace nad moim miskiem w podobnym stanie
robertdg - 28-02-2010, 12:58
Gdyby nie ten spojler, tylne lampy i felgi to by uszło w tłumie http://www.tuningmag.net/...lant-2.5-avance
Zobacz jak sfajansowane przednie błltniki, tylne by jeszcze obleciały
Prawie jak mój
jOkerek - 28-02-2010, 14:19
pierwszy gal to jakas porazka
moj narazie stoi w cieniu chwaly brudny w polowie rozebrany i co chwile cos jest w nim robione ale mam nadzieje ze jak skoncze to nie bedziecie sie z niego smiali ;p
|
|
|