To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - Colt to sprinter ?

saphire - 28-10-2006, 16:33

To całkiem tak jak kumpel karcił swoim Suzuki GTi tych jeżdżących bejcami ;) niestety suzukę jakis czas temu sprzedał i teraz ujeżdża Subaru
Jackie - 28-10-2006, 16:57

Panowie,
Dotarłem do końca wątku i mogę tylko powiedzieć, że jakoś takie opowieści mi do Mitsumaniaka nie pasują. 215 po obwodnicy, 170 i się pożegnaliśmy i take tam gadki licują ze streetracing forum. Jesteście dorośli i sami podejmujecie decyzje o tym jak jeździcie ale chwalenie się na forum GŁUPOTĄ jest IMO nie na miejscu... To tyle.
Pozdrawiam

Anonymous - 28-10-2006, 17:04

Gwoli ścisłości - mam nadzieję, że podobnie jak ja, Koledzy tylko sprawdzali możliwości swoich Miśków i nie jeźdzą tak na codzień.
A sporadyczne "karcenie" to chyba nie grzech..?

Anonymous - 28-10-2006, 17:52

Jackie napisał/a:
Panowie,
Dotarłem do końca wątku i mogę tylko powiedzieć, że jakoś takie opowieści mi do Mitsumaniaka nie pasują. 215 po obwodnicy, 170 i się pożegnaliśmy i take tam gadki licują ze streetracing forum. Jesteście dorośli i sami podejmujecie decyzje o tym jak jeździcie ale chwalenie się na forum GŁUPOTĄ jest IMO nie na miejscu... To tyle.
Pozdrawiam

A kto powiedzial ze to sa przechwalki?Dzis mam akurat taki dzien ze moge przegladnac forum bo zazwyczaj nie mam na to czasu.Mysle ze kazdy ogladajacy posty tez chce sie podzielic swoimi doswiadczeniami bez wzgledu na to czy sa glupie czy nie chyba ze faktycznie ewidentnie przegina pale lub sie wstydzi - wtedy rozumiem.

Najwazniejsze jest to jak inni forumowicze to odbieraja, a mysle ze maja swoj rozum.Watpliwe przypuszczenia sa tu nie na miejscu...

Pozdrawiam
bwr

Anonymous - 28-10-2006, 18:16

slo_mo napisał/a:
Gwoli ścisłości - mam nadzieję, że podobnie jak ja, Koledzy tylko sprawdzali możliwości swoich Miśków i nie jeźdzą tak na codzień.
A sporadyczne "karcenie" to chyba nie grzech..?

Zgadzam się z tym, czasem trzeba sprawdzić możłiwości auta i go przegonić trochę, oczywiście w granicach rozsądQ i jeśłi jest mołżiwość na pustej i równej drodze to czemu nie?

Anonymous - 28-10-2006, 18:57

po dzisiejszym dniu moge powiedziec ze crx nie straszny 4G92 mojemu :mrgreen: dostal 2 dlugosci do polowy 4 :twisted: Jakiez bylo zdziwienie kierownika jak mu powiedzialem ze mam 1.6 :mrgreen:
Anonymous - 28-10-2006, 19:01

deenbe napisał/a:
po dzisiejszym dniu moge powiedziec ze crx nie straszny 4G92 mojemu :mrgreen: dostal 2 dlugosci do polowy 4 :twisted: Jakiez bylo zdziwienie kierownika jak mu powiedzialem ze mam 1.6 :mrgreen:

Normalnie nie wierzę i gratuluję.
Zaczynam czuć respekt przed Twoim wymiataczem :mrgreen:

Anonymous - 28-10-2006, 19:03

deenbe napisał/a:
po dzisiejszym dniu moge powiedziec ze crx nie straszny 4G92 mojemu dostal 2 dlugosci do polowy 4 Jakiez bylo zdziwienie kierownika jak mu powiedzialem ze mam 1.6

Normalnie podniosles mnie na duchu, ty masz serie czy cos kombinowane?

pozdrawiam
bwr

Hubeeert - 28-10-2006, 19:03

Ficu865 napisał/a:
Zgadzam się z tym, czasem trzeba sprawdzić możłiwości auta i go przegonić trochę, oczywiście w granicach rozsądQ i jeśłi jest mołżiwość na pustej i równej drodze to czemu nie?

Tyle że niekoniecznie trzeba sie tym chwalić. :roll:
Popieram Jackie'go. Nie to forum.

www.streetracing.pl / kills polecam.

I jeszcze coś - mam zgodnie z danymi fabrycznymi najszybszy model Colta produkowany jak do tej pory. Jakoś nie opowiadam co komu i jak udowodniłem ;-) I nie mam zamiaru.

Anonymous - 28-10-2006, 19:05

ja tez nie moglem wierzyc :mrgreen: Przeciwnik takze, nawet nie wiedzial co go objechalo w pewnym momencie :twisted:

Jedynka i dwojka w colcie jest lepsza niz w crxie, trojke crx ma lepsza, 4 w zasadzie taka sama, czekalem tylko jak wbije 5(ja bym mial jeszcze 4 bieg :twisted: ) ale sie nie doczekalem:-)

Hubeeert - 28-10-2006, 19:06

:roll:

dość...

Anonymous - 28-10-2006, 19:06

Browar napisał/a:
deenbe napisał/a:
po dzisiejszym dniu moge powiedziec ze crx nie straszny 4G92 mojemu dostal 2 dlugosci do polowy 4 Jakiez bylo zdziwienie kierownika jak mu powiedzialem ze mam 1.6

Normalnie podniosles mnie na duchu, ty masz serie czy cos kombinowane?

pozdrawiam
bwr

seryjny 1.6 nie ma szans z crx

[ Dodano: 28-10-2006, 19:07 ]
Hubeeert napisał/a:
:roll:

dość...

o predkosciach nie bylo tutaj mowy :D

edit: a wszystko to dzialo sie na autostradzie w niemczech :mrgreen:

Anonymous - 28-10-2006, 19:08

Hubeeert napisał/a:
Ficu865 napisał/a:

Tyle że niekoniecznie trzeba sie tym chwalić. :roll:
Popieram Jackie'go. Nie to forum.

www.streetracing.pl / kills polecam.

I jeszcze coś - mam zgodnie z danymi fabrycznymi najszybszy model Colta produkowany jak do tej pory. Jakoś nie opowiadam co komu i jak udowodniłem ;-) I nie mam zamiaru.

Oj Hubcio ja wiem, my wiemy Ty zawsze musisz sprawe potraktowac oficjalnie.
Troche luzu a mniej krytyki od czasu do czasu i bedzie OK

P.S Bardzo sie ciesze ze masz najszybsze autko.Dla mnie moje autko tez jest najszybsze i mi wystarcza w 100% tak samo ja reszta Maniakow a to ze czasami walne ze jechalem tyle a tyle nie oznacza "chwalenia sie" kazdy to przyzna.Gdyby tak bylo powiedzialbym :) z reguly jestem szczery facet
Jak juz mowilem troche luzu nie zaszkodzi nikomu
To na tyle
pozdrawiam
bwr

karolgt - 28-10-2006, 19:12

deenbe napisał/a:

seryjny 1.6 nie ma szans z crx

pochwal sie co robiles :D chyba ze to tajemnica 8)

p0gr0m - 28-10-2006, 19:14

denbe a co ty masz tam nie seryjnego ze twoj colcik tak zapiernicza ?