Outlander II GEN Techniczne - Głośność kierunkowskazów.
jaca71 - 13-07-2010, 12:27
mitsu00 napisał/a: | mozna nauczyć się lekko dotknąć dżwigni kierunkowskazów i włączają się tylko 3 mrugnięcia i problem z głowy |
Tylko jest jeden problem. Migacz służy do sygnalizowania zamiaru a nie sygnalizowania manewru.
Gunner - 13-07-2010, 14:02
Outek ma kierunki spoko.
Poprostu Japonce maja lepszy słuch.
Steff - 13-07-2010, 14:38
glonojad po lifcie na dwa tony pikania tych kierunkow ale i tak słabo słychac
13zbyszek13 - 15-07-2010, 11:00
Steff napisał/a: | glonojad po lifcie na dwa tony pikania tych kierunkow ale i tak słabo słychac |
Ale jeszcze obok słuchania pozostaje wzrok,jak muza gra głośno to i tak nie słychać.
DJ Fazi - 15-11-2010, 13:45
Witam,
W związku z tym ze od niedawna jestem posiadaczem Outka dziś postanowiłem pogrzebać w ustawieniach kierukowskazów, nie mogłem sobie poradzić w wyjście w tryb ustawień, ale poradziłem sobie. Jednocześnie przypdkowo zmieniłem przypomnienie o przeglądzie z trybu 12-miesiecznego i przebiegu 20000 km na 24-miesięczny i 40000 km przebiegu.
Idzie to jakoś cofnać ?
Nie chce dalej kombinować, bo doczytałem ze można to wyzerować a tego nie chcę.
Pozdrawiam
regon - 15-11-2010, 16:17
zrobiłem sobie to samo, skończyło się na wizycie w ASO gdzie miła pani inzynier naprawiła moją pomyłkę
DJ Fazi - 15-11-2010, 17:51
Będę jeszcze montował listwy boczne, tak więc poproszę żeby zrobili to przy okazji.
Dzięki regon
looc - 07-01-2011, 09:17
kaniak napisał/a: | Koledzy, wracając do tematu:) W mojej instrukcji nie znalazłem na wspomnianej stronie takiej opcji. Może napiszcie jak opcja się nazywa w menu? Czy ktoś mających model z 2009 próbował zmienić dźwięk kierunkowskazów?
Pozdrawiam |
INFO - MENU SETTING - masz tam dwie strzałki odwrócone od siebie, przytrzymując chwilę przycisk INFO zmieniasz z A na B, sygnały są dwa do wyboru A standardowy i B chyba lekko głośniejszy i bardziej charakterystyczny ale na początku bardziej "denerwujący"
kajos - 06-09-2017, 12:37
looc napisał/a: | kaniak napisał/a: | Koledzy, wracając do tematu:) W mojej instrukcji nie znalazłem na wspomnianej stronie takiej opcji. Może napiszcie jak opcja się nazywa w menu? Czy ktoś mających model z 2009 próbował zmienić dźwięk kierunkowskazów?
Pozdrawiam |
INFO - MENU SETTING - masz tam dwie strzałki odwrócone od siebie, przytrzymując chwilę przycisk INFO zmieniasz z A na B, sygnały są dwa do wyboru A standardowy i B chyba lekko głośniejszy i bardziej charakterystyczny ale na początku bardziej "denerwujący" |
dziala tylko w glonojadach
rezon - 06-09-2017, 17:35
ale wykopki zrobiłeś 6 lat
kajos - 07-09-2017, 14:38
bo tezs mnie zaczelo [edit] to i chcialem poprawic glosnosc ale tu 4litery
8.3 Na forum nie piszemy wulgaryzmów. Wykropkowany wulgaryzm - nadal jest wulgaryzmem.
|
|
|