To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Typer VII - dyskusja na temat zasad

Morfi - 01-06-2010, 22:18

Przychylam sie do głosu Akbiego :)
sruba - 08-06-2010, 22:55

akbi napisał/a:
z tym, że zacząłbym typera równo z rozpoczęciem polskiej ligi i skończyłbym go również z końcem polską ligą

liga polska to 30 kolejek.
zacznie sie tata impreza w sierpniu i skonczy na koniec maja 2011.
chyba troche za dlugo...

lepiej zagrac od wrzesnia (czy jak tam szef Igi chce zaczac) i skonczyc po 25 kolejkach, nie zwazajac na naszych kopaczy, dogrywajac Anglia, Francja, reprą, itd

igi - 04-07-2010, 19:45

sruba napisał/a:
lepiej zagrac od wrzesnia (czy jak tam szef Igi chce zaczac)

Posłuchajmy Prezesa Sruby i ruszamy od września. I nie ma co przeciągać typera gramy nieodwołanie 25 kolejek w sezonie. Jak się skończy w miarę wcześnie to zagramy kolejny sezon.

Proszę o zwracanie uwagi co się nie podobało co zmienić w zasadach itp itd bo już niedługo zaczynamy Panowie i Panie do dzieła :)

akbi - 04-07-2010, 21:03

igi, ok :)
...może założyć jakiś temat odnośnie "kompletowania" składów na przyszły sezon??? bo różnie z tym bywało, a i chyba w WMG szykują się jakieś zmiany (oby jednak nie)

igi - 05-07-2010, 13:54

akbi napisał/a:
może założyć jakiś temat odnośnie "kompletowania" składów na przyszły sezon?

Marcin pokombinujesz? :D

Marcin-Krak - 05-07-2010, 18:16

igi napisał/a:
Marcin pokombinujesz? :D

Zastanowię się :P

jazy1 - 08-07-2010, 12:00

akbi napisał/a:
może założyć jakiś temat odnośnie "kompletowania" składów na przyszły sezon

no właśnie może jakaś lista transferowa. Ja dołączyłem do drużyny w ostatniej chwili , bo ktoś się wycofał i nie wiem czy będę dalej tam grał ( może wrócą do starego składu ) , więc chciałbym mieć trochę czasu na napisanie CV , podanie numeru konta i negocjacje :wink:

Marcin-Krak - 08-07-2010, 21:55

W weekend coś się pojawi w kwestii Typer sezon VII. :wink:
Anonymous - 09-07-2010, 10:44

to ja też wpisuję się na listę transferową i chętnie powrócę do gry do jakieś drużyny bo czasu jest więcej :p
Marcin-Krak - 11-07-2010, 17:51

No dobra. U nas już wiadomo kto wygrał MŚ 2010 ;)

Ruszamy z Typerem sezon VII.
Zasady pojawią się niebawem - będą pewne modyfikacje :P
Zaczynam w I weekend września i gramy 25 kolejek koniec kropka :!:
Typer będzie w miarę możliwości (czyli odbywania się meczów) co tydzień.
Igi pytanie do Ciebie - czy wydłużenie czasu do typowania do piątku do godz. np 15 - będzie dla Ciebie utrudnieniem :?:

Zapraszam do zgłaszania się do drużynówki i do wystawiania się :D na liście transferowej :mrgreen:
http://forum.mitsumaniaki...p=721362#721362

igi - 13-07-2010, 15:53

Prosze wszystkich którzy nie są w tej grupie Grupa typerzy o dodanie się do niej. Do osób będących w tej grupie będą szły przypominacze tudzież inne równie ważne ;) informacje.
igi - 13-07-2010, 15:54

Marcin-Krak napisał/a:
Igi pytanie do Ciebie - czy wydłużenie czasu do typowania do piątku do godz. np 15 - będzie dla Ciebie utrudnieniem :?:

Powiedzmy do 12 i nie ma problemu :D

miki4x4 - 08-08-2010, 18:26

Kod:
6. Można typować za kolegę z drużyny, bądź może to zrobić inny użytkownik Forum w "zastępstwie" - jednak nie nadużywajcie tego.

Kod:
 w przypadku nietypowania przez jednego (lub więcej) z członków drużyny, drużyna gra w osłabieniu.

rozumiem że jeśli ktoś z drużyny nie zatypuje - mogę ja to zrobić i nie gramy w osłabieniu ?

Marcin-Krak - 08-08-2010, 21:28

miki4x4 napisał/a:
rozumiem że jeśli ktoś z drużyny nie zatypuje - mogę ja to zrobić i nie gramy w osłabieniu ?

Nie.
Tylko jakby nie napisać tego, to i tak może dojść do takiej sytuacji jak napisałeś.
Nikt nie będzie oczekiwał od nikogo okazania bilingów czy zapisów e-mailów :roll:
Tu pozostaje tylko poczucie uczciwości i tej zasady nadrzędnej, że Typer, to tylko zabawa.

BTW _ Proszę o sugestyję jak zmodyfikować zapis żeby był pozostawał mniejsze pory do interpretacji takiej jak miki4x4, :wink:

akbi - 08-08-2010, 22:14

6. W przypadku braku dostępu do internetu (braku możliwości typowania), istnieje możliwość przekazania swoich typów do Typera, poprzez kolegę z drużyny ... czyli - Istnieje możliwość podania na forum wyników kolegi z drużyny.

[ Dodano: 08-08-2010, 22:14 ]
Marcin-Krak napisał/a:
Tu pozostaje tylko poczucie uczciwości i tej zasady nadrzędnej, że Typer, to tylko zabawa.

dokładnie