To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - spotkanko

mitsu_pl - 25-05-2010, 13:15

Były 3 odcinki ("Rembowicz", "Szkoła" i "Stzrelnica") jeżdżone 3 razy - 3 pętle na każdą pętle było mniej więcej po godzinie, a że w miarę blisko siebie wszytkie odcinki były, więc cały czas coś jeździło po każdej z tras...

[ Dodano: 26-05-2010, 12:57 ]
http://grajewo24.pl/info/...torii.4702.html

krótka relacja (zdjęcia i filmiki) oraz parę zdań z realizacji niedzielnej imprezy...

[ Dodano: 31-05-2010, 15:22 ]
Chciałbym podziękować użytkownikowi pafcio-galant za to, że jako jedyny pofatygował się do Grajewa na ten "spot".
To była 3 próba wskrzeszenia spotów podlaskich i ja wam wszystkim bardzo dziękuję, że pokazaliście jacy jesteście konsekwentni w tym co mówicie i jaki entuzjazm okazujecie na hasło spot! Nie obwiniam tych co nie mogli przyjechać z powodów wyższych. Ja w każdym bądź razie się wypisuje z tego podforum.

Pozdrawiam!

JayChyl - 26-09-2010, 19:36

Trochę stary topic ale podepnę się. Jak wiadomo, kązdy wpada głównie po karty klubowe, bo sa zniżki. A tak to wszystko w ....ie.

Szkoda.

mitsu_pl, jedyny udany spot, gdzie było sporo osób to spot w Białymstoku w Kwietniu 2009 roku... ale się zrymowało.

EDIT: Był jeszcze porządny, bo 20 samochodów przy Auchan jakoś w Październiku 2009

igi - 26-09-2010, 19:46

JayChyl, czy to jakaś propozycja spota? :P
JayChyl - 26-09-2010, 19:52

Coś szykuję na Październik/Listopad :) .

Data musi być ustalona przynajmniej 1 miesiąc wstecz, gdyż bieżąca organizacja pozostawia wiele do życzenia.

Na razie wyszukuję ciekawe miejsce, tak by nikt nie miał za daleko ani tez za blisko :P .

Palik - 28-09-2010, 14:58

Za blisko może być ;)
Nikt nie będzie narzekał.

mitsu_pl - 28-09-2010, 18:46

Zaczyna się okres uczelniany, to nie jest najlepszy pomysł na robienie spotu w tym czasie, chyba (co jest bardzo mało prawdopodobne), że uda się trafić tak, żeby większość uczących się/nauczających miała wolną sobotę lub niedzielę...
JayChyl nie obraź się, ale dość sceptycznie do tego podchodzę, po tym co działo (a raczej, co się nie działo) tutaj odkąd jestem zarejestrowany na tym forum...

igi - 28-09-2010, 20:20

mitsu_pl, dopóki nie spróbujemy nie przekonamy się jak to będzie :)

I bez marudzenia mi tu :!: jasne :?:

Mamy nowego moda ciężka praca przed im ale da radę :)

regaciarz - 29-09-2010, 18:40

ja zaczynam studia zaoczne, więc jeśli tylko data by mi pasowała to się zjawię
mitsu_pl - 01-10-2010, 00:46

Ale ja nie mówię, broń Boże, że to jakakolwiek wina moda, to raczej nasz wina, że nie potrafimy się zorganizować, bo co z tego jak się zrobi zlot, ustali datę, termin a tu przyjadą 3 auta...
Ale pomijając ten fakt, może to będzie jakiś przełom dla podlasia i coś nareszcie zacznie się tu dziać...

ZUB3R - 01-10-2010, 09:31

Jeśli mi studia nie przeszkodzą to również i ja będę się starał żeby być :-)
JayChyl - 01-10-2010, 19:03

[ Dodano: 01-10-2010, 19:04 ]
mitsu_pl napisał/a:
Ale ja nie mówię, broń Boże, że to jakakolwiek wina moda, to raczej nasz wina, że nie potrafimy się zorganizować, bo co z tego jak się zrobi zlot, ustali datę, termin a tu przyjadą 3 auta...
Ale pomijając ten fakt, może to będzie jakiś przełom dla podlasia i coś nareszcie zacznie się tu dziać...

Będę się cieszył jak nawet tylko 3 auta przyjadą. Na początek lepsze 3 niż wcale prawda? :)

Nawet nigdy się jeszcze nie spotkaliśmy mitsu_pl, więc ja ty + ktoś jeszcze aktywny i mamy już spota. Może z biegiem czasu uda się zrobić 10+ osobowy spot tak jak to było rok temu.

mitsu_pl - 01-10-2010, 22:19

To kombinuj termin i zobaczymy co z tego wyjdzie, nastawiam się optymistycznie ;) .
Jak pozostali, martwię się tylko, żeby nie kolidowało to z moimi zjazdami (na szczęście to już ostatni semestr)... ale chciałbym na ten zlocik przyjechać :)

Kazber - 05-10-2010, 16:45

jak nie będzie za daleko to chętnie przyjadę
mitsu_pl - 25-10-2010, 19:32

i znowu cisza...
regaciarz - 26-10-2010, 16:45

cisza bo wszyscy czekają na konkrety ;) Ja w niedzielę jestem wolny od godziny 15.00( czasami od 13.00), piatek i sobota odpadają( niemal co tydzień).
A co powiecie na 12-14 listopada? Ja wtedy jestem dostepny bez ograniczeń, na uczelniach wolne, więc można by coś wykombinować.