Małopolskie - Spotkanie małopolskich MM w Krakowie. - 16.05.2010 g.19.oo
Anonymous - 16-05-2010, 12:56
Hello
raz jeszcze sie potwierdzam na forum, zamierzam sie pojawic o 18.30 i odnalezc myjnie pod tesco.
Trasy przez Was proponowane, szczegolnie takie prowadzone przez Rybitwy, to ja moge przemierzac tylko z pilotem albo w ramach czasu wolnego sobie tam z przyjemnoscia pobladzic.. no ale w tym wypadku, jak mamy na klasztorna zdazyc, to ten wariant odpada.
Do zobaczenia
Aa... Gdyby ktos chcial na zywo obejrzec yarisa to zaprezentuje go pod tesco
Pozdrawiam,
Iza
Jackall - 16-05-2010, 14:17
jaca71 napisał/a: | Teraz jest po remoncie - równa jak stół, długa i prosta i stoj± tam policjanci z radarem bo aż się prosi docisn±ć |
Je¶li tak to możemy jechać ta drog±, jak dla mnie nie ma problemu. Zainteresowani wypowiedz± się pod tesco:)
skrzy26 napisał/a: | zamierzam sie pojawic o 18.30 i odnalezc myjnie pod tesco |
Jak co¶ to dzwoń to Cię poprowadzę lub wyjadę przed Ciebie;)[/quote]
Guga_deLux - 16-05-2010, 14:49
Guga_deLux napisał/a: | chciałam ze 3 godzinki połazić i nawdychać się "atmosfery" |
Leje jak z cebra, mi się pospało za długo, łażenia nie będzie, przyjadę tylko na spota :]
Marcin-Krak - 16-05-2010, 15:32
Ja niestety odpadam
Przez kretynów z budowy obok mam zalan± prawie cał± piwnicę
Próbuję się jako¶ pozbywać wody
Jackall - 16-05-2010, 15:42
Marcin-Krak napisał/a: |
Próbuję się jako¶ pozbywać wody |
Mam nadzieje że uporasz się z tym i będzie w miarę ok
HouseM - 16-05-2010, 17:13
Przed chwil± wróciłem z Koszykarskiej z pracy i Nowohucka jest pusta. Można spokojnie tamtędy jechać.
sieegurd - 16-05-2010, 22:40
A my¶my z żon± wła¶nie wrócili z Krakowa Dziękujemy za miły wieczór i możliwo¶ć zapoznania się na LIVE
Jechali¶my na Niepołomice, gałęzi na drodze tak, jakby jaki¶ tajfun przeszedł. ¦ciana deszczu i lokalnie podtopienia Praktycznie płynęli¶my, a w Bochni jeszcze gorzej Jak dojechali¶my do domciu, to okazało się, że zmyło nam podjazd Ledwie wjechałem do garażu
Tak czy siak warto było Pozdrowienia dla Małopolskich MM
wyderka - 16-05-2010, 22:53
ja tez juz w domku, droga powrotna okazała sie nie łatwa ale z misiem dali¶my radę również dziękuje za fajny wieczór i również pozdrawiam wszystkich mitsumaniaków
kichotek - 16-05-2010, 23:25
Był kto¶ pod Tesco Kapelanka? Bo przyjechałem o 18:32 dokładnie i żadnego mi¶ka nie było. Za to trafił sie spot astry.
Guga_deLux - 17-05-2010, 01:28
Ja również za miły wieczór dziękuję, wpadnę jeszcze kiedy¶ do Krakowa :]
Ale jak będzie ładna pogoda.
Droga powrotna była koszmarna, wróciłam 20 minut temu (prawie 3 godziny w drodze )
HouseM - 17-05-2010, 02:37
Fajnie ,że dzi¶ przybyło tylu nowych Mitsumaniaków.
A ja sobie z piwkiem (bezalkoholowym) siedzę i pompuję wodę z piwnicy i czekam aż mi dach jeszcze zerwie dzisiaj.
sieegurd - 17-05-2010, 08:08
kichotek napisał/a: | Był kto¶ pod Tesco Kapelanka? Bo przyjechałem o 18:32 dokładnie i żadnego mi¶ka nie było. Za to trafił sie spot astry. |
Wszyscy co mieli przybyć do TESCO to byli - oprócz Marcina, mam nadzieję, że wygrał z wod± A rzeczywi¶cie spot Astry był, ale widzałem ich koło myjni ok 17 do¶ć spor± grup± stali
Dzi¶ nie odpalałem nawet Mi¶ka, mam nadzieję, że wyschnie, bo wczoraj w 2 miejscach płynęli¶my
Adaho_krak - 17-05-2010, 10:28
Ja również dziękuję za przybycie i już zapraszam na następny spot. kichotek napisał/a: | przyjechałem o 18:32 dokładnie |
O 18.30 wyjechali¶my kolumn± w stronę ul. Klasztornej.
Anonymous - 17-05-2010, 10:40 Temat postu: dzieki za przygarniecie Hello
ja rowniez dziekuje za sympatycznie mitsu-spotkanie.
Droga powrotna za Legiem odpadla, jako ze woz policyjny stal w poprzek juz przy zjezdzie z rondka tuz obok oberzy, wiec trza bylo nam odpuscic, ale skusila trasa na Jana Pawla i rzeczywiscie calkiem niedaleko byla juz cywilizacja nawet o dziwo znajomo krakowska..
Pozdrawiam wszystkich,
Iza
Adaho_krak - 17-05-2010, 11:35
To kiedy następny spot ?? 13.06 czy też 20.06 ?? Jak komu, pasuje mi zupełnie obojętne. Czekam na wasze sugestje, powiedzmy do soboty. W niedziele ustalimy wi±ż±cy termin kolejnego spotkania.
|
|
|